Sta bi se u Srbiji desilo da sada puste Seselja iz Haga?

Blajbi,sad si me razocarao i kao covek,i kao komunista
bad_boys_20.gif

Ne bi se dogodilo nista spektakularno. On je bolestan covek, vec u godinama.

Radikali bi dobili medijsku paznju i mozda bi prebacili cenzus, ali jedva, i to na ustrb Dveri, ne naprednjaka.

Bili bi na 5-7% dok je Seki politicki aktivan. Posle bi se definitivno ugasili.

Slzem se, mislim da bi to podiglo radikale. Mozda cak i vratilo neke glasace SNS-a nazad.

Sta mislite?

Da li bi Seselj bio dobra opozicija Nikolicu?
th_coffee.gif

NIŠTA

Ako se i vrati ..ŽIV...iz Haga..neće se vratiti ...Z D R A V...i moj mu je savet...DA SVOJ ŽIVOT POSVETI SEBI I SVOJOJ PORODICI...
ok.gif
...
think.gif

Sve što je stvorio ( van porodice )...SVE JE RASTURENO I UNIŠTENO...i ..NIJE VREDNO DALJEG TRUDA...
sad.gif

Da je bio pametan kao ..KUM..Vuk Drašković...pa da ..KOMERCIJALIZUJE SVOJ ANGAŽMAN...
naughty.gif

Ali ...MOŽDA I BOLJE...što...NIJE...
think.gif
..jer ...Vuk...se...SROZAO I KAO PISAC I KAO ČOVEK
------------------------------------------------------------

Imao sam VHS snimke ..DEMONSTRACIJA...koje je organizova...Vuk Drašković

SVE SAM IH POBACAO

Imam negde i knjigu...NOZ...i kada je mađem...LETI U KANTU :besan2:

Slzem se, mislim da bi to podiglo radikale. Mozda cak i vratilo neke glasace SNS-a nazad.

Svakako bi podiglo radikale, ali ne verujem da bi to puno ostetilo SNS.

Ne zaboravimo da je Nikolic pobedio tek kada se resio Seseljeve partije i ideologije.

Razlog je taj sto, verujem, desnica je u Srbiji kao konzervativnom drustvu veoma jaka, ali nekim ljudima se prosto ne mili da zaokruze stranku pod imenom SRS. SNS je dosao kao porucen ljudima koji ne vole DS, ali ipak nisu ekstremno anti-EU i uopste antievropski nastrojeni,

Pre formiranja SNS-a, Srbija nije imala pro-EU opoziciju. Kod odredjenog, doduse malog procenta glasaca, taj strah od Seseljevog imena i 90-ih je delovao da oni ipak na kraju zaokruze DS ili neku slicnu partiju, iako je u sustini ne vole.

Ali, uz Nikolicevo uveravanje da on vise ne vodi SRS politiku, oni su se osetili dovoljno komotno da ga zaokruze i promene vlast.

Back