Šta bi se promenilo da se Kosovo i Metohija vrate pod upravu Srbije?

Šta bi se promenilo da se Kosovo i Metohija vrate pod upravu Srbije? Da li bi onda Srbi postali bolji ljudi? Šta sprečava Srbe da odmah sada postanu bolji ljudi dok je KiM pod međunarodnom upravom? Bez Kosova i Metohije Srbin ne može postati dostojan Boga?
Sta bi se promenilo? Dobili biste 1,5-1,7 miliona Albanaca pod upravu i ko zna koliko potencijalnih terorista da postavljaju bombe po BGD.

Šta bi se promenilo da se Kosovo i Metohija vrate pod upravu Srbije? Da li bi onda Srbi postali bolji ljudi? Šta sprečava Srbe da odmah sada postanu bolji ljudi dok je KiM pod međunarodnom upravom? Bez Kosova i Metohije Srbin ne može postati dostojan Boga?

Albanci da su pametni, oni bi nam vratili Kosovo i na sledećim izborima bi imali svog predsednika i premijera.

A što Srbi neće tamo da žive? Jer su Srbi narod zapada. Idu na zapad. I umesto da nam politički kurs bude da budemo država zapada, mi glumimo nekakvu istočnu despotiju da bi svi Srbi pobegli iz zemlje. Balkanska pamet.

Sta bi se promenilo? Dobili biste 1,5-1,7 miliona Albanaca pod upravu i ko zna koliko potencijalnih terorista da postavljaju bombe po BGD.
Na Kosovu nema više od 300.000 Albanaca, proverio FSB sa metodom utroška kuhinske soli. Takođe preko signala mobilne telefonije dobila se ista brojka da Albanaca u Pokrajini KiM ima 300.000..

Sta bi se promenilo da Rusi uzmu pola Ukrajine? Nista za EU, a opet sikte/siktite i idete u rat, ali zato kada se radi o Srbima i Srbiji pa sta fali ako im se oduzme ovo ili ono. Sta fali muslimanima u Bosni ako se Rep Srpska ocjepi, dobiju jos cistiju dzamahiriju ali... dvolicnost 1/1

Sta bi se promenilo da Rusi uzmu pola Ukrajine? Nista za EU, a opet sikte/siktite i idete u rat, ali zato kada se radi o Srbima i Srbiji pa sta fali ako im se oduzme ovo ili ono. Sta fali muslimanima u Bosni ako se Rep Srpska ocjepi, dobiju jos cistiju dzamahiriju ali... dvolicnost 1/1
Ja nisam rekao da Kosovo treba postati nezavisno nego da ne treba čekati Kosovo da mi postanemo bolji ljudi.

Ja nisam rekao da Kosovo treba postati nezavisno nego da ne treba čekati Kosovo da mi postanemo bolji ljudi.
Ahaaa, znaci ti bi da Srbi postanu bolji ljudi a Kosovo je tu samo da zabacis udicu i navuces veci broj komentatora.
Pa recimo da mnogi od nas smatraju da smo sami mi, nasa rodbina, nasi prijaterlji a pogotovo nasa deca dobri ljudi... za ostale nas zabole, ne zivimo njihove zivote i pripustamo ih u svoje koliko zelimo.

Ili pucas na aktuelnu politicku situaciju u Srbistanu? (tek sad videh da ti je tema na p.f. politika)

Kakva papazjanija.
Kakvo kosovo, kakva medjunarodna uprava.
...bolji ljudi...

Nadji devojku

Back