Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raspisao, ne raspisao, isto mu dođe. Ide u bukagije i da bude srećan zbog toga.Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
Zavisi kako ih raspiše...ako pozove parlamentarnu opoziciju na dijalog o fer i poštenim izbornim uslovima i ako taj dijalog izrodi dogovorom onda će mu opozicija izaći na izbore...ako samo raspiše izbore sam će da na njih izlazi što mu neće dati legitimitet da dalje vlada...Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
Vučićev legitimitet ako opozicija ne izađe na izbore zavisi od broja izašlih birača. Prošlog puta kada je opozicija bojkotovala izbore to je išlo Vučiću na ruku.Zavisi kako ih raspiše...ako pozove parlamentarnu opoziciju na dijalog o fer i poštenim izbornim uslovima i ako taj dijalog izrodi dogovorom onda će mu opozicija izaći na izbore...ako samo raspiše izbore sam će da na njih izlazi što mu neće dati legitimitet da dalje vlada...
Raspisao, ne raspisao, isto mu dođe. Ide u bukagije i da bude srećan zbog toga.Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
mislim da mu je rejting u stabilnom padu svakim danom mirnih studentskih protesta....jedino mu nasilne akcije prozapadne opozicije poput onih skupštinskih cirkusa sa dimnim bombama i bakljama mogu na kratko povratiti deo izgubljenih glasača...Ako raspiše, umesto izbora nove vlade, to će biti zato što je procenio da može da ih dobije.
Mislim da će ovih 30 dana od konstantovanja ostavke premijera u parlamentu iskoristiti da proveri javno mnjenje. Tako da mislim da izbori nisu nisu isključeni kao opcija.Ako raspiše, umesto izbora nove vlade, to će biti zato što je procenio da može da ih dobije.
Mislim da će ovih 30 dana od konstantovanha ostavke premijera iskoristiti da proveri javno mnjenje.
Najverovatnije neće raspisati jer opozicija će bojkotovati.
Da li su te brojke tačne ostaje da vidimo. Ali mislim da će ići na izbore iako to kosi planove da 2027. budu i predsednički i parlamentarni izbori. Mada i ne kosi jer bi ta neka nova vlada imala rok da vlada oko godinu i po dana.Tako je. Ali on to proverava već redovno. Već je iscureo navodno jedan primer toga, po kojem oko 33% građana stoji uz vlast.
To jeste istorijski minimum nakon bukvalno 11-12 zadnjih godina (slabiji od ovog danas su bili jedino 2012. godine, na početku svoje vlasti, odnosno pre hapšenja Miškovića), ali i dalje je vrlo impozantna brojka koja može biti na izborima pobednička.
njemu stabilno pada rejting ali i dalje je veliki broj ljudi negde oko 20% koji smatraju po meni sa pravom da aktuelna opozcija nije neko ko treba da ga zameni...očekujem formiranje političkog krila studentskog protesta gde bi razni profesori i studenti bili na listi...Tako je. Ali on to proverava već redovno. Već je iscureo navodno jedan primer toga, po kojem oko 33% građana stoji uz vlast.
To jeste istorijski minimum nakon bukvalno 11-12 zadnjih godina (slabiji od ovog su bili jedino 2012. godine, na početku svoje vlasti, ondosno pre hapšenja Miškovića), ali i dalje je vrlo impozantna brojka koja može biti na izborima pobednička.
raspisao, ne raspisao, isto mu dođe, ide u bukagije i da bude srećan zbog togaŠta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
Kad tad će se to desiti, da li je opozicija sa studentima spremna da se izbori za svoja prava na ravnopravnost i sprečavanje krađe ili će kao do sada da bude pasivna a onda kad pukne da urla Bosanci Bosanci.Šta bi se desilo da Vučić raspiše izbore? Da li bi opozicija učestvovala na njima?
a što bi opozicija bojkotovala izbore na kojima može da pobediNajverovatnije neće raspisati jer opozicija će bojkotovati.
Sama opozicija bez prelazne vlade će pući a i sa prelaznom je upitno da li mogu nešto. Zapravo bez nekog studentsko profesorskog pokreta na izborima najverovatnije gube.a što bi opozicija bojkotovala izbore na kojima može da pobedi
postenih izbora pod vucicevom vlascu nece biti nikad!Zavisi kako ih raspiše...ako pozove parlamentarnu opoziciju na dijalog o fer i poštenim izbornim uslovima i ako taj dijalog izrodi dogovorom onda će mu opozicija izaći na izbore...ako samo raspiše izbore sam će da na njih izlazi što mu neće dati legitimitet da dalje vlada...