Šta bi sa tom romantikom?

Ovo uopšte nema smisla. Zašto bi moralo da bude lažno, ako tamo negde postoji istinski život? Osim ako se misli na paralelne veze. Inače, drugačije ne vidim logiku. Jer u vezi sa nekim ćemo biti i luckasti i hteti šetnje po kiši i postelju od ruža. To što nismo hteli nikad ranije ni kasnije, nije laž, već sticaj okolnosti i hemija i potrebe i osećanja.
Upravo na paralelne veze.

Pa ja ne znam ko bi danas pao na neku bljutavu romantiku koja je lažirana.
Danas nije vreme ekspresije te vrste.

Ako neko zna da volim planinu zini i zimzeleno drveće pokriveno snegom i odvede me na takvo mesto sa predumišljajem da se ja otopi m, hvala mu na tome! Ali će se videti da li je i njemu prijatno u toj atmosferi. prijatnost se ne može odglumeti.

Za mene je ovo nepostojeći problem. Padam na uzdržano iskazivanje naklonosti više nego na romantičnu ekspresiju. Neke velike reči me više odbojaju nego što su poželjne

Imaš li @bird again neki konkretni primer romantike kojom bi se manipulisalo?

Pa ja ne znam ko bi danas pao na neku bljutavu romantiku koja je lažirana.
Danas nije vreme ekspresije te vrste.

Ako neko zna da volim planinu zini i zimzeleno drveće pokriveno snegom i odvede me na takvo mesto sa predumišljajem da se ja otopi m, hvala mu na tome! Ali će se videti da li je i njemu prijatno u toj atmosferi. prijatnost se ne može odglumeti.

Za mene je ovo nepostojeći problem. Padam na uzdržano iskazivanje naklonosti više nego na romantičnu ekspresiju. Neke velike reči me više odbojaju nego što su poželjne

Imaš li @bird again neki konkretni primer romantike kojom bi se manipulisalo?
Romantikom sam nespretno nazvala mozda neko zavodjenje, osvajanje..
Vrlo nespretan izraz ovde sada, preuzet slucajno iz prosle teme...

Sluzi nam da manipulisemo suprotnim polom?

Da li ste ikada koristili romantiku i nazovi, romanticne gestove, reci I ostalo kako bi lakse osvojili suprotni pol, a da niste bili iskreni?

Ukoliko jeste, da li smatrate da ste dobar covek/zena?

I, na kraju, ko je “pobedio”?

Ko je na kraju manje nesrecan?
Sreća je nodostižna i uvek nam izmiče?
Izgubila sve sam bitke, al' još vodim rat?
Opa, opa!
Opa, opa!
Moj je život katastrofa!
Iskrenost je osnova moralnosti?
Dragi leksikone:
Mislim da sam dobar (sebi, po sopstvenim merilima.)

Ја уопште не знам да глумим али дешава се да будем романтичан јер су ми тада такве емоције. Људи често глуме хејтере уместо романтичаре да би изгледали опасно, и то је често глума, можда и чешћа од глумљења романтике, на све стране као неки опасни хејтери и мангупи.

Back