Sta bi sa kradjom izbora?

Znači Tadić pokrane narodnu volju a radikali, zaštitnici srBstva - ne reaguju?
Pa onda nije ni bilo kradje.

Који радикали? Је л' ти то о оном, дај Боже, бившем председнику ГО СРС Београд?

Мораш да схватиш већ једном - Српска радикална странка се још увек није огласила по питању крађе на изборима.

Него, хоћете ли дозволити конституисање НСРС? Шта кажете, да ли је било крађе или није?

242531_nikolic-04-foto-blic-emil-conkic_f.jpg

Николић: Ако не победим, никада нећете сазнати како је ДС покрао изборе

- Онај ко краде изборе, као да је украо паре са иконе из цркве. Ови избори су покрадени. И ако не будем изабран за председника ви никада нећете сазнати како су избори покрадени. Ја само сумњам на онога ко је главни организатор свега тога, то је Борис Тадић и цитадела око њега, дворска камарила - рекао је Николић.

Према његовим речима, изборна крађа је почела у недељу , 6. маја у 17 сати, кад је "Борис Тадић послао поруку у којој позива да се изађе на изборе јер ДС губи на свим нивоима".

Ту поруку, како је навео, добио је и амбасадор једна велике државе чланице Европске уније.

"Да нисам пронашао џак, можда би честитао Тадићу"

Николић је рекао да му није тешко да поново изгуби изборе од Бориса Тадића и додао да му је већ честитао на победама.

- Коме сам честитао, можда некоме ко ми је покрао гласове. Да нисам пронашао овај џак, можда би му и сад честитао - рекао је Николић.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ikada-necete-saznati-kako-je-DS-pokrao-izbore

Pa i to što kažeš, radikali bar otvoreno podržavaju Tadića.

Dobar ti ovaj ptopis, hehe

Maca je medenjacic, kad bih imala jedno ovakvo i da uopste ne raste, samo da tako postoji da se pelja:heart:

Sad ce meni poceti da pristizu iz komsiluka. potrudio se moj ludak od macora:zper:, ima da me nema, jos ako ona mala nakupi pobacanih, a mene ne bude ovde, znaj da sam se zamanula:confused:

Dobar ti ovaj ptopis, hehe

Maca je medenjacic, kad bih imala jedno ovakvo i da uopste ne raste, samo da tako postoji da se pelja:heart:

Sad ce meni poceti da pristizu iz komsiluka. potrudio se moj ludak od macora:zper:, ima da me nema, jos ako ona mala nakupi pobacanih, a mene ne bude ovde, znaj da sam se zamanula:confused:

A ja nemam više mace kući :( Posle 25 godina ostali smo bez mačke. Uginula od starosti. Imali smo celu dinastiju mačaka, 1987 godine deda je doneo prvu mačku i uvek smo zadržavali po jednu ženku- sve do pre par meseci. Imamo mačora koji je od te "dinastije" ali je odlutao kod komšinice i tamo ju je "usvojio" :D
Sad tražim neko slatko mače, zadužio sam devojku da ga pronadje :D

A ja nemam više mace kući :( Posle 25 godina ostali smo bez mačke. Uginula od starosti. Imali smo celu dinastiju mačaka, 1987 godine deda je doneo prvu mačku i uvek smo zadržavali po jednu ženku- sve do pre par meseci. Imamo mačora koji je od te "dinastije" ali je odlutao kod komšinice i tamo ju je "usvojio" :D

Zao mi je, ali sta se moze, naci ce ona, sigurno:)))

Ako ne pronadje(s), ja bih ti rado poslala jedno kad meni stignu naslednici od ovog mog ludaka inace ga zovemo Gospodin (?) ali se bojim da bi se ugusilo, ima dvoje slatkih kod mame, ali, i oni vole, mada bi dali jedno...Kazem, kako bih, ugusilio bi se, trazi tamo:)

Opet mi ne radi Gmail:dash:

Otisla bih da vidim sta si ostavio na "Politickom":zcepanje: dzuBOKSU, ali ne mogu, oci se skrpile, mada od kijavice ne mogu glavu da spustim:zper:

Pozdravi SVE, ali SVE:)
:bye:

Осим тога у моћи му је било да обећава како ће се лично заложити да се открије истина о изборној крађи,до које да би дошао мора да постане председник.Изгледа да и сам Николић није рачунао на могућност да би могао да постане председник Републике и да ће као такав бити у ситуацији да испуњава дата обећања везана за изборну крађу и поништавање избора.Ако већ као председник чија овлашћења ограничава Устав нема власт над институцијама,зашто је обећавао откривање истине када је знао неће управљати инситуционалним механизмима који би могли довести до њеног откривања ? То значи да је свесно обмањивао грађане,као и много пута до сад.Сваки његов ангажман по правилу завршава се брже него што успе да се развије у нешто конкретно.Тако ће бити и са овим случајем.
A,ne bih se slozila!Taj se dogovorio s Botom da postane predsednik,a obecavao je jer ZNA da Srbi boluju od Alchajmera! I bilo bi do sad i zaboravljeno,da nije nas koji ne glasasmo ni za jednog od ove dvojice!

Ja sam ostavila prilog (post) da ce biti istrazeno kad se konstituise Skupstina, jer nemaju pristup medijima, Skupstina je jedino mesto odakle se mogu cuti u drektnim prenosima (DSS i SNS), da deset puta pisem jedno te isto, ne mogu ja da objasnim onima koji ne umeju da citaju ili procitano ne razumeju.

I ko si ti da nas ispitujes ovde?

Nisu u stanju da shvatis ali ne odustajes, pitaj Dverjane da li su odsustali od protesta, ako jesu, zasto?

Kako nemaju pristup medijima!!!????
Svi se mi pitamo,ne samo drinjaca,a ako je drzavljanin Srbije,ima prava da pita!

Ljudi, kradje ili nije ni bilo... jer je to postalo i kod nas i u svetu opste poznata metoda... ono, kad nisi zadovoljan ti dignes frku i pozivas narod na ulicu, da probas na galamu da navatas masu i preuzmes vlast... tipa 5. oktobar...

Ili se kradja stalno desava i sve one ceduljice nista ni ne znace, vec samo sluze da se meri poverenje gradjana u sistem, a rezultate onako radi reda saopste razni CeSIDi i slicne rke-koke ,,ustanove''.

Stim da se ne meri poverenje gradjana,vec je to mera za raspodelu vlasti!Kradu svi i svi su u dilovima.

Predsednik ima pune "ruke" posla, vrlo je aktivan, to sto mediji cute i prate BoTu u stopu u nadi da samo sanjau i oni i on, ali, ipak stigne do javnosti:

Дипломатско "упознавање" с председником Николићем

23. мај 2012. | 18:16 | Извор: Танјуг БЕОГРАД - Лидер Српске напредне странке и изабрани председник Србије Томислав Николић разговарао је и данас, у седишту странке, са амбасадорима више европских земаља.

Николића су у новобеоградској Улици Палмира Тољатија посетили амбасадори Руске Федерације Александар Конузин, Белорусије Владимир Чушев и чешка амбасадорка Хана Хубачкова.

"Тема састанка амбасадора Конузина са Николићем је била билатерална сарадња," кратко је рекла Танјугу портпаролка амбасаде Руске Федерације Светлана Шчевченко.

Портпарол амбасаде Белорусије Денис Сидоров такође је рекао да су Чаушев и Николић разговарали о сарадњи Србије и Белорусије, те да је амбасдор Николићу уручио честитку белоруског председника Александра Лукашенка.

Николић се после победе у другом кругу председничких избора 20. маја састао са амбасадором Немачке Волфгангом Масом, а јуче и са дипломатским представницима Словачке Јаном Варшом и Италије Армандом Варикиом.

:D

Lider stranke? Zar nije podneo ostavku? On jos nije predsednik. I njegove aktivnosti samo pokazuju koliko nema pojma. Sta je radio 20 godina kao poslanik kada nije naucio diplomatske manire? Tek kada zvanicno prodje inaguaracija moze da se predstavlja i putuje. Zato postavljam pita.je o cijem trosku sada putuje?

Nisu!Bota ce garant formirati vladu,a ovaj ce ostati predsednik,a narod ce pored vode biti dobro zedan!

Ja ipak mislim da ce biti ono sto se i predvidjalo pre izbora-VLADU CE FORMIRATI SNS-DS
Jedva cekam posle toga da vidim opravdanja i objasnjenja i sa jedne i sa druge strane ako izuzmemo ono standardno-DA SU TU KOALICIJU NAPRAVILI DA BI NAMA BILO BOLJE
Bas me zivo zanima sta ce o tome reci Canak sanke u pretovaru Nenad i Aca silikonac Vucic
Ma lopovi su i jedni i drugi i treci

Ja ipak mislim da ce biti ono sto se i predvidjalo pre izbora-VLADU CE FORMIRATI SNS-DS
Jedva cekam posle toga da vidim opravdanja i objasnjenja i sa jedne i sa druge strane ako izuzmemo ono standardno-DA SU TU KOALICIJU NAPRAVILI DA BI NAMA BILO BOLJE
Bas me zivo zanima sta ce o tome reci Canak sanke u pretovaru Nenad i Aca silikonac Vucic
Ma lopovi su i jedni i drugi i treci

Kako god bilo,narod je obro bostan!

a iz koje dinastije
Ovaj prasac i lezilebovic treba da bude kralj mozda.E ako nas ovaj ne izvuce ,nece niko

Nego sta nego ce bas on da nas izvuce. To je prostota od Srba a ne od njega. Pokazali su koliko su primitivni u punom svetlu, nepostovanjem svog legitimnog Kralja, dobacivanjem i prekidanjem govora. Time su pokazali i nepostovanje prema kosovskim junacima. Ima jos videa gde mozed da vidis Aleksandra II u punom svetlu. Ne govori se za Kralja da je prasac. To je sramota.

Nego sta nego ce bas on da nas izvuce. To je prostota od Srba a ne od njega. Pokazali su koliko su primitivni u punom svetlu, nepostovanjem svog legitimnog Kralja, dobacivanjem i prekidanjem govora. Time su pokazali i nepostovanje prema kosovskim junacima. Ima jos videa gde mozed da vidis Aleksandra II u punom svetlu. Ne govori se za Kralja da je prasac. To je sramota.

:ok::ok:као да је пљунут карађорђе

Taj prasac ne moze da nauci srpski .Pa japanski ambasador govori bolje od njega.Mogu da mislim koji mu je koeficijent inteligencije kad maternji jezik ne moze da savlada celog zivota.
Daj majke ti postavi bar jedan video gde ga mozemo videti a pogotovo ČUTI u pravom svetlu.Ma jedan običan parazit

Taj prasac ne moze da nauci srpski .Pa japanski ambasador govori bolje od njega.Mogu da mislim koji mu je koeficijent inteligencije kad maternji jezik ne moze da savlada celog zivota.
Daj majke ti postavi bar jedan video gde ga mozemo videti a pogotovo ČUTI u pravom svetlu.Ma jedan običan parazit

I ne treba mu srpski nauci engleski pa ces ga razumeti. U recimo Skandinaviji svaka najobicnija seljacina govori engleski kao maternji jezik. Jbte srpski ako ti je to neki argument. I kralj nije prasac. BRZE DA SI SE IZVINUO ODMAH I SADA.

Back