Ултранационалиста
Iskusan
- Poruka
- 5.677
Znači Tadić pokrane narodnu volju a radikali, zaštitnici srBstva - ne reaguju?
Pa onda nije ni bilo kradje.
Који радикали? Је л' ти то о оном, дај Боже, бившем председнику ГО СРС Београд?
Мораш да схватиш већ једном - Српска радикална странка се још увек није огласила по питању крађе на изборима.
Него, хоћете ли дозволити конституисање НСРС? Шта кажете, да ли је било крађе или није?
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ikada-necete-saznati-kako-je-DS-pokrao-izbore
Николић: Ако не победим, никада нећете сазнати како је ДС покрао изборе
- Онај ко краде изборе, као да је украо паре са иконе из цркве. Ови избори су покрадени. И ако не будем изабран за председника ви никада нећете сазнати како су избори покрадени. Ја само сумњам на онога ко је главни организатор свега тога, то је Борис Тадић и цитадела око њега, дворска камарила - рекао је Николић.
Према његовим речима, изборна крађа је почела у недељу , 6. маја у 17 сати, кад је "Борис Тадић послао поруку у којој позива да се изађе на изборе јер ДС губи на свим нивоима".
Ту поруку, како је навео, добио је и амбасадор једна велике државе чланице Европске уније.
"Да нисам пронашао џак, можда би честитао Тадићу"
Николић је рекао да му није тешко да поново изгуби изборе од Бориса Тадића и додао да му је већ честитао на победама.
- Коме сам честитао, можда некоме ко ми је покрао гласове. Да нисам пронашао овај џак, можда би му и сад честитао - рекао је Николић.