Sta bi sa kradjom izbora?

Ja uvazavam da zaista ima mnogo aktivnosti i ne optuzujem ga ni za sta.
Ono sto je za mene problem, jeste zasto cuti Vucic i zasto se na Fokusu gotovo zabranjuje diskusija na temu kradje. Ja sam prvi puta odgledao ceo snimak konferencije za stampu i odusevio se nastupom Vucica. Zasto se ucutao?

cJ_MdqdyyoD0uMqp1WtFyKyYTtAanlIkQkpnSQ3pMZqeDjd2dsNWk64ixdQL672fQN751g=s117

images

Нај новија информација из кухиње Демократске странке!!!
Тадић је одлучио да призна крађу избора и вероватно ће се ићи на поништавање председничких избора !!! Једна ситница , ако је крађа била , а било је , онда неко мора уместо на листу да иде у КАВЕЗ!

Нај новија информација из кухиње Демократске странке!!!
Тадић је одлучио да призна крађу избора и вероватно ће се ићи на поништавање председничких избора !!! Једна ситница , ако је крађа била , а било је , онда неко мора уместо на листу да иде у КАВЕЗ!

дај линк или ти се ово јавило:mrgreen:

.
Све ће то лепо бити документовано на једном месту. А ко зна да црта и духовит је, може да улепша странице са словима и бројкама.

.
Двери припремају специјалан број часописа "Двери српске" посвећен изборној крађи:

Двери припремају нови број часописа посвећен изборној крађи, како би траг о овој криминалној радњи остао забележен и на папиру.

Имајући у виду да сте сви ви пружали подршку Дверима пре избора охрабрујући нас, на изборима својим гласом и после избора у борби против изборне крађе, волели бисмо да ту подршку и ви овековечите својим цртежима, стрипом, карикатуром или неким другим ликовним решењем на тему изборне крађе. Најуспелијим радовима илустроваћемо нови број часописа Двери српске.

Како желимо да тај број што пре дође до читалаца, убрзано припремамо текстове, па је и рок за ваше илустрације до понедељка.

Публикацију су најавили 20. маја:

Наша акција „Траговима изборне крађе“ наставиће се објављивањем документоване публикације о крађи избора и њеним представљањем широм наше државе, али и у дијаспори, као и организовањем друштвених манифестација чији је циљ да исмеју ДСовског „Броза у покушају“ и његове сараднике у крађи. Позивамо све којима је на срцу заштита уставног поретка и демократије, али, на првом месту, психичког здравља и достојанства овог народа, да нам се придруже, све док лопове не приморамо да признају стварност. Време је за слободу, време је за живот Србије: придружите нам се!

Пре само неколико дана није се могло живети од коментара и неограничено много тема о крађи избора отворених од стране крстиних напредњака, а сад се ућутали ко мишеви. Дволични и недоследни.

Пре само неколико дана није се могло живети од коментара и неограничено много тема о крађи избора отворених од стране крстиних напредњака, а сад се ућутали ко мишеви. Дволични и недоследни.
A, sta ti ocekujes od POLUPISMENOG naroda???
Ovde je, navika da se skupljaju MRVICE, uvek BILO i BICE !

Ja sam ostavila prilog (post) da ce biti istrazeno kad se konstituise Skupstina, jer nemaju pristup medijima, Skupstina je jedino mesto odakle se mogu cuti u drektnim prenosima (DSS i SNS), da deset puta pisem jedno te isto, ne mogu ja da objasnim onima koji ne umeju da citaju ili procitano ne razumeju.

I ko si ti da nas ispitujes ovde?

Nisu u stanju da shvatis ali ne odustajes, pitaj Dverjane da li su odsustali od protesta, ako jesu, zasto?

Nece,jer se Toma dogovorio sa Botom da zataska kradju,da narod ne bi napravio nemire,a da ga Bota pusti da bidne malo i on predsednik.Kome to jos nije jasno,i jos sece vene za Tomom,ima mnogo da ga boli kad progleda.

Ljudi, kradje ili nije ni bilo... jer je to postalo i kod nas i u svetu opste poznata metoda... ono, kad nisi zadovoljan ti dignes frku i pozivas narod na ulicu, da probas na galamu da navatas masu i preuzmes vlast... tipa 5. oktobar...

Ili se kradja stalno desava i sve one ceduljice nista ni ne znace, vec samo sluze da se meri poverenje gradjana u sistem, a rezultate onako radi reda saopste razni CeSIDi i slicne rke-koke ,,ustanove''.

Back