- Poruka
- 779
Dokle stigosmo ko ce odgovarati?
Jesu li poslanicki mandati legitimni??
Jesu li poslanicki mandati legitimni??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dali će neko odgovarati.
To je krivično delo
Nece, jer se Toma dogovorio sa Botom da zataska kradju, da narod ne bi napravio nemire, a da ga Bota pusti da bidne malo i on predsednik. Kome to jos nije jasno i jos sece vene za Tomom, ima mnogo da ga boli kad progleda.
ZATASKAVALI NE ZATASKAVALI, ljudi ..., HOCU DA ZNAM (valjda ce me toliko, udostojiti), sta se desilo 06.05.2012 !!!
Нешто се ућутали форумаши напредњаци И врапци знају да је Тадић дао место председника Николићу у замену да прећути крађу. Вук сит и овце на броју.Sta bi sa kradjom izbora?
ZATASKAVALI NE ZATASKAVALI, ljudi ..., HOCU DA ZNAM (valjda ce me toliko, udostojiti), sta se desilo 06.05.2012 !!!
...........................Nece,jer se Toma dogovorio sa Botom da zataska kradju,da narod ne bi napravio nemire,a da ga Bota pusti da bidne malo i on predsednik.Kome to jos nije jasno,i jos sece vene za Tomom,ima mnogo da ga boli kad progleda.
...........................
sorry-svima NAMA
Danas na R Fokusu,javi se neki tip lepo pita onog nevaspitanog V DJ,sta bi sa Tominim obecanjem,ovaj mu spusti slusalicu,kao zlonamerno se javio!Jos je dodao da predsednik ne moze naterati Sudove da rade,on ce ih zamoliti da to ispitaju a da li ce i uraditi ista,nije u njegovoj moci!A u moci mu je da zivi u palati,prima predsednicku platu i ima kamaru obezbedjenja?
Покисли, пада киша ових дана.A di su nam SNSovci?Nesto se ucutali,ko pokisli.
Пусти радикале, напредњаци су највише кукумавчили да су покрадени, да су кобајаги највише оштећени. Канаринка је поставила одлично питање.Zašto radikali ćute ako je bilo krađe izbora?
Danas na R Fokusu,javi se neki tip lepo pita onog nevaspitanog V DJ,sta bi sa Tominim obecanjem,ovaj mu spusti slusalicu,kao zlonamerno se javio!Jos je dodao da predsednik ne moze naterati Sudove da rade,on ce ih zamoliti da to ispitaju a da li ce i uraditi ista,nije u njegovoj moci!A u moci mu je da zivi u palati,prima predsednicku platu i ima kamaru obezbedjenja?
нит великих протеста, нит штрајка глађу. које су јајаре ови напредњациznao sam da nece biti nista od toga
A di su nam SNSovci?Nesto se ucutali,ko pokisli.
Ako Toma sada ne pokrene ispitivanje kradje na parlamentarnim izborima onda to znaci da je ON IZABRAN SAMO DA CUTI O KRADJI!
Ako Toma sada ne pokrene ispitivanje kradje na parlamentarnim izborima onda to znaci da je ON IZABRAN SAMO DA CUTI O KRADJI!