ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 97.631
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Republička izborna komisija (RIK), na večerašnjoj sednici u Beogradu, donela je odluku o utvrđivanju konačnog broja birača u Republici Srbiji za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar i taj broj iznosi 6.500.666.Napisao si da je 5,1 milion (punoletnih) glasača u Srbiji ... ali državna izborna komisija tvrdi nešto drugo -
15. decembar 2023. 21.54 | Izvor: Tanjug
Republička izborna komisija (RIK), na večerašnjoj sednici u Beogradu, donela je odluku o utvrđivanju konačnog broja birača u Republici Srbiji za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar i taj broj iznosi 6.500.666.
Dakle - ko LAŽE (ti ili državna izborna komisija Srbije)? Kao što vidiš RIK zvanično piše da je u Republici Srbiji konačan broj glasača 6,5 miliona (a ti da je svega 5,1 milion glasača u Srbiji). Razlikujete se za "samo" 1,4 miliona glasača?
Izvoli, nastavi da nas zabavljaš i "briljiraš"
p.s.. Nije baš jasno kako si zaključio da se ono što sam ja pisao "poklapa" sa onim što ti pišeš (???) ...ali nije lako ni shvatiti tvoje "asocijativne tokove"
Nisi.Ako ne umeš sama,pitaj nekoga.Jesam al si prilično plitak da bi razumeo odgovor![]()
da je rekla "za 180° " danas ne bi bila prva zena u UN.Tako je nepismena Analena Berbok jednom prilikom izjavila da Putin treba da napravi zaokret od 360° u spoljnoj politici.
Ima ih i u zlatiborskom krajuMatovic, Matic - BOSNA.
Recimo tebe da pitam pa da čekam dok prepišeš iz centraleNisi.Ako ne umeš sama,pitaj nekoga.
Republička izborna komisija (RIK), na večerašnjoj sednici u Beogradu, donela je odluku o utvrđivanju konačnog broja birača u Republici Srbiji za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar i taj broj iznosi 6.500.666.
Razlikujemo se upravo za onaj broj koji je u dijaspori,jer ti dijasporu računaš kao da žive u Srbiji.Koliko po tvojoj matematici izađe 5,1 milion u Srbiji i 1,4 miliona u dijaspori?
Vidi,ovo već prelazi u "CRTANJE",pazi šta radiš,shvatiću te pogrešno.
Nego,vidim da uživaš da ponižavaš.Čemu to?Ako si blokader,to je tvoj izbor,nemoj mene smarati svojim izborima.Budi kulturan.Ono po čemu vas prepoznajemo je upravo nekultura i bahatost u komunikaciji.To vam je lična karta.
Nemoj žvakati nejestivo.Nevažno je za koliko se razlikuješ od mene - treba da odgovoriš zašto se za preko milion glasača razlikuješ od tvoje državne komisije (koju podržavaš). To sam te pitao da objasniš i citirao sam doslovno tvoj iskaz i iskaz tvoje državne komisije gde ti kažeš da U zemlji ima 5,1 milion a drž. komisija kaže da U zemlji ima 6,5 miliona glasača. Znači LAŽEŠ ti ili tvoja državna izborna komisija - samo treba da napišeš ko laže? Nikakve tu "dijaspore" nema jer i oni i ti pričate o broju glasača U zemlji (a "dijaspora" nije nešto što je U zemlji). Da li misliš da ti bolje znaš od državne komisije (ili da oni obmanjuju) - napiši to, što se ustežeš?
Dakle, umesto da mešaš babe i žabe (izmišljajući/vadeći se na nekakav čudan pojam - "dijaspora") napiši ko je lažov umesto da kukumavčiš i glumataš "uvređenu mladu" poput tvog dramoserskog vođe... A posle možemo da nastavimo tu DRUGU temu - o "dijaspori" (ali prvo da odredimo šta tačno podrazumevaš pod tim jer imam "gadnu osobinu" da volim preciznost u razgovoru).
A ako "vidiš" ("javlja ti se") da "uživam da ponižavam" možda bi mogao da paziš i da ne pišeš očigledne NETAČNOSTI (da ne kažem gluposti) za koje se vrlo lako dokaže da su upravo to (što sam i učinio u prethodnim postovima sučelivši te sa zvaničnim podacima tvoje nadležne državne komisije suprotnim od tvojih). Ili, ako smatraš da zvanični državni organi i vlast koju podržavaš LAŽU I MULJAJU sa podacima (ukupnim brojem stanovnika, brojevima punoletnih/glasača i maloletnih stanovnika .) a što sam isto "matematički" raskrinkao pokazujući da NE MOGU nikako oba njihova podatka istovremeno biti istinita (o zvaničnom UKUPNOM broju stanovnika U Srbiji po popisu i o zvaničnom broju glasača/punoletnih U Srbiji po biračkom spisku kojih, po njima, ima ISTO... jer bi to značilo da u Srbiji maloletnika NEMA ) ...što su sve teška krivična dela.
E, onda treba da se zapitaš ZAŠTO podržavaš takvu vlast tj. kakav si ti čovek (pošto ne znam ni jednu jedinu osobu koja podržava ovaj izdajničko/kvislinško - mafijaški režim a da nije ili 1) vrlo glupa/dezinformisana ili 2) vrlo pokvarena - korumpirana (koja laže i krade od sopstvnog naroda iz lične koristi)
Vučić ne sme najavljen da dođe u Novi Sad.Sta bi?
Samo kao udje na sendvic i bezanija.
Pročitaj ti ponovo ovo što si napisao.U kom ti svetu to živiš?Jel ova država tvoje vlasništvo da ti odlučuješ ko sme i gde sme?Zar treba jedan predsednik države da dolazi na svako mesto gde ti i tebi slični kažete da ne sme,da bi vam dokazao suprotno?Šta je sa vama,šta je u vašim glavama?Vučić ne sme najavljen da dođe u Novi Sad.
On može nenajavljen krijući da dođe sakriven u auto i da izađe iz auta na tajnu lokaciju okruženu policijom gde izađe na par sekundi da se slika i onda beži nazad u auto i sakriven da pobegne. Tako svako može da dođe u NS sakriven u autu i da pobegne sakriven posle slikanja,
pa to bi i recimo Kurti mogao da izvede dođe nenajavljen sakriven u autu u NS slika se negde i onda pobegne sakriven u autu to je jasno.
I onda Vučić kukavica tek kad izađe iz NS-a objavi slike na internetu. Tako je bilo i u Nišu tako i u NS-u jer Vučić je u strahu jer je u ogromnoj manjini i svugde mu preti opasnost, on ni u Beogradu nigde ne sme da se pojavi na ulici najavljen
Iz tog razloga Vučić nije smeo da dođe u Maticu Srpsku kako je najavio