Sta bi, nema Vučića u NS?

Nepismeni ćaci proziva nekoga u vezi obrazovanja. :roll: nepismeni ćaci likuje jer krimićajci tuku narod Srbije jer ne misli isto. Jadni ćaci brane čast precednika koji nije smeo da se pojavi u NS. Nije to samo slepilo, to je genetski ostatak onih koji su izdavali komšije Turcima, pa Nemcima a onda komunistima...
Dobrim delom neki faking Krajisnici, Bosanci itd.

A jel znaš zašto su išli u EU da se žale a ne u Rusiju ili Meriku? Pa kad te neki šefčić na poslu kinji, jel se žališ onome direktoru svoje firme onome preko puta?
Ako pogledamo SVE događaje vezane za pokušaj revolucije u Srbiji,od Blokadne kuharice do današnjeg dana,vidi se jasna povezanost naših mladih neinteligentnih blokadera sa Hrvatskom.Negde sam danas nabrojao sve događaje a mrsko mi sada da tražim.Uglavnom,sve ukazuje na Hrvatsku.Vreme će pokazati jel grešim.

Nepismeni ćaci proziva nekoga u vezi obrazovanja. :roll: nepismeni ćaci likuje jer krimićajci tuku narod Srbije jer ne misli isto. Jadni ćaci brane čast precednika koji nije smeo da se pojavi u NS. Nije to samo slepilo, to je genetski ostatak onih koji su izdavali komšije Turcima, pa Nemcima a onda komunistima...
Genetski ostatak je išao u Eu.Srbi su ostali kod kuće.Podržavaju svoju državu i crkvu,ne pljuju po njoj i ne žale se strancima kao neki.

Ako pogledamo SVE događaje vezane za pokušaj revolucije u Srbiji,od Blokadne kuharice do današnjeg dana,vidi se jasna povezanost naših mladih neinteligentnih blokadera sa Hrvatskom.Negde sam danas nabrojao sve događaje a mrsko mi sada da tražim.Uglavnom,sve ukazuje na Hrvatsku.Vreme će pokazati jel grešim.
Naši mladi blokaderi primaju pomoć iz inostranstva , ali iz Rusije i iz Amerike.
Da te potsetim, pokušaj otimanja NIS-a, nameštanje izbora u SAD 2020.
Protest u NS 1.02.2025. blokaderi oko zgrade NIS. U Nišu protest 1.03.2025. kolona koja prolazi pored ruskog centra za brze akcije...

Вучић иначе у НС улази тајно, окружен Кобрама.

Не знам баш какве су му Кобре решење...али, *******, он се, јадов, ваљда само тако охрабри... :per:

Back