Miša Šmolja
Ističe se
- Poruka
- 2.954
kako mi vise smaraju sns ovce botovi na tiktoku znaci svaki peti video lazni nalog sa sns propagandom...katastrofa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrim delom neki faking Krajisnici, Bosanci itd.Nepismeni ćaci proziva nekoga u vezi obrazovanja.nepismeni ćaci likuje jer krimićajci tuku narod Srbije jer ne misli isto. Jadni ćaci brane čast precednika koji nije smeo da se pojavi u NS. Nije to samo slepilo, to je genetski ostatak onih koji su izdavali komšije Turcima, pa Nemcima a onda komunistima...
Ako pogledamo SVE događaje vezane za pokušaj revolucije u Srbiji,od Blokadne kuharice do današnjeg dana,vidi se jasna povezanost naših mladih neinteligentnih blokadera sa Hrvatskom.Negde sam danas nabrojao sve događaje a mrsko mi sada da tražim.Uglavnom,sve ukazuje na Hrvatsku.Vreme će pokazati jel grešim.A jel znaš zašto su išli u EU da se žale a ne u Rusiju ili Meriku? Pa kad te neki šefčić na poslu kinji, jel se žališ onome direktoru svoje firme onome preko puta?
Genetski ostatak je išao u Eu.Srbi su ostali kod kuće.Podržavaju svoju državu i crkvu,ne pljuju po njoj i ne žale se strancima kao neki.Nepismeni ćaci proziva nekoga u vezi obrazovanja.nepismeni ćaci likuje jer krimićajci tuku narod Srbije jer ne misli isto. Jadni ćaci brane čast precednika koji nije smeo da se pojavi u NS. Nije to samo slepilo, to je genetski ostatak onih koji su izdavali komšije Turcima, pa Nemcima a onda komunistima...
Naši mladi blokaderi primaju pomoć iz inostranstva , ali iz Rusije i iz Amerike.Ako pogledamo SVE događaje vezane za pokušaj revolucije u Srbiji,od Blokadne kuharice do današnjeg dana,vidi se jasna povezanost naših mladih neinteligentnih blokadera sa Hrvatskom.Negde sam danas nabrojao sve događaje a mrsko mi sada da tražim.Uglavnom,sve ukazuje na Hrvatsku.Vreme će pokazati jel grešim.
Samo prijava i blok. Ne diži im preglede komentarisanjem. Na svim društvenim mrežama. Danas sam prijavila bar 20 takvih naloga na insta..kako mi vise smaraju sns ovce botovi na tiktoku znaci svaki peti video lazni nalog sa sns propagandom...katastrofa
Pa nisu oni kao tvoji da ne znaju gde su i zašto su dok im precednik ne kažeKako da ti kažem a da suzu ne pustiš...1582 čoveka došlo u NS da protestvuju protiv skupa u Matici Srpskoj.Što su došli i ko su ti ljudi,šta im smeta zapravo?Jel znaju zašto su izašli na ulicu?
5,1 milion punoletnih glasača u Srbiji i oko 1,4 miliona iz dijaspore
i ništa ne znaju.I to studenti,to išlo u školu?!

Nadiru sa svih stranaJoš stižu.![]()
Šta si me ovo pitao?Šta si komentarisao uopšte?Ja sam lepo napisao a ti čitaj napisano.Koliko Srbija ima MALOLETNIH stanovnika (koji nemaju pravo glasa)? Koliko UKUPNO ima stanovnika?
... jer ti "nešto znaš" i nisi kao ovi što ništa ne znaju![]()
A što su izašli juče?Pa nisu oni kao tvoji da ne znaju gde su i zašto su dok im precednik ne kaže![]()

Pa plaćeni su oko 15000 Pa kad ste vi izašli negde besplatno i neucenjeno?A što su izašli juče?
A što su izašli juče?
Iskreno,očekivao sam odgovor,ipak si ti njihov simpatizer snajka. A ti meni propagandu.Pa plaćeni su oko 15000 Pa kad ste vi izašli negde besplatno i neucenjeno?izašli su da prebijaji narod NS. Uslikani, pronađeni i označeni.
Hoćeš da ljubiš da prođe ili pitaš onako,reda radi?Reci sendvičarko, gde boli?
Zao mi je što ste provaljeniIskreno,očekivao sam odgovor,ipak si ti njihov simpatizer snajka. A ti meni propagandu.
Hoćeš da ljubiš da prođe ili pitaš onako,reda radi?