Sta bi, nema Vučića u NS?

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...iko-blokadera-veceras-okupilo-novom-sadu-foto
1771281367884.png

Lepo sam ja jednom prilikom rekao da će skupštinu gledati na razglednicama :D :hahaha:

:think:
Ili Inđiju, u poslednje vreme baš ne zna šta lupeta.
Nije isključeno. Ode na aerodrom, padne mu na pamet da svrati da obiđe dunđere na EXPO, privati se čekića, kako i dolikuje čoveku njegovog kova i šta, počne da kove eksere. I sasvim se zaboravi od silnog posla Odjednom se seti:
"Gde sam ja to pošo, nešto... nešto.. nešto na I... Ivanjica? Ne, nije, to je zapadna Srbija, tamo me baš i ne vole. U stvari, nigde me baš i ne vole, al ovo je nešto, nešto... aha, nešto na In.... in, in... INDEX! Ma jok, tamo sam bio, to je ono sa sendvičima, hm, hm... Šta kažeš Suzi, Inđija? Odlično, odlično sam se toga setio, ima tamo onaj outlet, da pazarim nešto jeftino, počeli mnogo da me ogovaraju kako nosim skupe patike. Sigurno može da se nađe nešto za 800 evra. Šta, avion? Suzi, šta ti je, pa još nismo napravili aerodrom u Inđiji, ali pozovi Sinišu, neka vidi tamo gde ima neki plac, neka isplanira to. I kaži mu nemoj da bude preko 2 miljarde, vidiš da nas sapeli sa svih strana, samo zvocaju. Dakle, ti mali, da ti, Kobrica, pali audi, idemo u Inđiju."

Back