ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 96.547
Sta bi?
Samo kao udje na sendvic i bezanija.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce tamo kakav je dil u pitanju?Reče da ide u Indiju. Ne znam dal je stigo. Daleko je to.
verovatno uvozimo InduseSta ce tamo kakav je dil u pitanju?

Svetski samit u vezi veštačke inteligencije. Ko zna, možda se uzme u pamet (veštačku).Sta ce tamo kakav je dil u pitanju?
Reče da ide u Indiju. Ne znam dal je stigo. Daleko je to.

Uplasio se od vas pa ne dodjee ahaha
Sad se skembo u bunkeru kakva crna indija ahahaUsro se, ako ćemo tačnije.
Sta bi?

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...iko-blokadera-veceras-okupilo-novom-sadu-foto
Pogledajte prilog 1860248
Lepo sam ja jednom prilikom rekao da će skupštinu gledati na razglednicama![]()
![]()

Koliko vidim vratili ih malo novosađani na fabrička podesavanjahttps://www.novosti.rs/c/vesti/poli...iko-blokadera-veceras-okupilo-novom-sadu-foto
Pogledajte prilog 1860248
Lepo sam ja jednom prilikom rekao da će skupštinu gledati na razglednicama![]()
![]()

Sektaši i lažovi.Sramota je šta rade.Neka,neka...dosta je bilo laži i podmetanja.Zvučni top,dečak iz Valjeva,studentkinja Poljoprivrednog fakulteta...Laž do laži.Koliko vidim vratili ih malo novosađani na fabrička podesavanja
Kukaju nesto po mrezama
5,1 milion punoletnih glasača u Srbiji i oko 1,4 miliona iz dijaspore,a vas junaka 1582 koji ste protiv vlasti,crkve,matice srpske...Ko dobija izbore?Ima li slika iz drona SNS Ćaci gay batinaša?
Cisto da uporedimo brojnost...
..
Ma sektaši druže,ništa im nije sveto i ništa ne znaju.I to studenti,to išlo u školu?!Ali kakvi su to likovi koji se busaju u grudi da su Srbi tralala pomešati patrijarha i vladiku...
Svi objavljuju da patrijarh bio ono vladika jonakije
Nije isključeno. Ode na aerodrom, padne mu na pamet da svrati da obiđe dunđere na EXPO, privati se čekića, kako i dolikuje čoveku njegovog kova i šta, počne da kove eksere. I sasvim se zaboravi od silnog posla Odjednom se seti:
Ili Inđiju, u poslednje vreme baš ne zna šta lupeta.
Ma sektaši druže,ništa im nije sveto i ništa ne znaju.I to studenti,to išlo u školu?!
Zovi Piculu da ne eskaliraju sukobi.Kaja odmah da izda OŠTRO saopštenje,Marta Kos da se zabrine za sudbinu mladih revolucionara,Analena da izjavi da Srbija napravi zaokret od 360° jer ovako ne ide.Naprednjaci na X-u dele snimke kako se tuku protestanti.
Inace hvale se tim.