Koga tad lažemo najviše ako ne sebe? Sabotiramo se u startu.Jašta.
Ali ako smo na ulici lažni, zarad pogleda?
Koga tad lažemo najviše ako ne sebe? Sabotiramo se u startu.Jašta.
Ali ako smo na ulici lažni, zarad pogleda?
Pa: mačujemo se sami sa sobom - da.Koga tad lažemo najviše ako ne sebe? Sabotiramo se u startu.
Jesam - purac.Corvi, pametnice 🙂
posaljes joj sliku kurcine odmah prvoj poruci!Sta se smatra "dobrim" nacinom javljanja i zapocinjanja konverzacije?
Hahaha, poznato mi je toPametan za sebe, obično, ne znači da si mudar i za druge?
da bre,Директном поруком,а она гласи.Пошто је ово једини вид како бих могао са тобом да остварим неку комуникацију,да ли имаш времена да се упознаш самном уживо. Тако нешто
Немој те слане шале,то не волим 😂Salim se 😆
E al da uopzbiljim.Meni to zesci smor. Tacno provaljujem koja je fora, ali mi ne pada na pamet da ulecem u taj klizeci.
Brate. Hoces da privuces paznju nekoj devojci bilo gde online gde je to sve na gomilu pa ko prezivi pricace?
Evo ti :
Fora je da ne muvas direktno, jer je na to svaka navikla. Dosadan niz nekih likova, random, koji su generalno u dve kategorije: Opasni baja vozi kola, ludilo, znaju ga svi u gradu... i zabavan, uzbudljiv romantican decko.
Trik je da je ti u opste ne muvas. Nego da joj napises poruku za ortaka. Cak mozda i da otvoris profil ali da napises da je to za tvog ortaka i smisli neku laznu masnu pricu:
Tipa - ostao je bez devojke, umrla, sta vec..godinama je sam, a kvalitet nevidjen od coveka, spasao ti je zivot kad ste bili mali od davljenja, kreativan, uzbudljiv, ludilo bla bla bla, dugujes mu da mu nadjes neku super hi fi zanimljivu uzbudljivu bla bla devojku...Lazi brate, sve ti je to ionako laz i fejk. Cela ta mreza ti je fejk, ceo internet i ceo zivot, tako i ti lazi, snalazi se.
А Кажи нам како ти је послао прву поруку ,шта је написао прву речE al da uopzbiljim.
Tinder sam imala par puta. Ono u godinu dana par dana priustim sebi zabavu
I tu upoznah jednog momka koji je skroz na mestu, ali je daleko. No nije vazno...
Uzicanin 😊
E a sada u ovom krugu pojavio se jedan idto, normalan nekako. Ne salje *****. Ne smara. Skroz normalna prica. Povremeno pusti porukicu.
Значи ти си њега нашлаIskreno, ne secam se