Šta bi htela, Tinderella?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Mislis da ce ti odgovoriti ako glumis klovna? Nije ti palo na pamet da je dosla tu da bi samo dobila neku potvrdu da moze da zainteresuje nekoga ili vise njih i nista vise od toga i da sto vise svog vremena trosis da "uletis" sa nekom posebnom porukom dajes joj samo vise na znacaju, a nista ne postizes.
Pa nije tako
Govorim za sebe , ali i za žene sa kojima pričam o tome
Žene ne žele daveže
Odmah vide da li si iskusan ili ne
Možda devojke, ne znam
Ali ima ljudi koji stvarno žele nekoga da upoznaju
ali šta da rade kada tu dolaze uglavnom ili oženjeni ili neostvareni likovi
Prepozna se kada je neko ok, što je retko
I onda, kada prođe više meseci tih "diskusija", dosadi pa staviš svoj profil ono zlu ne trebalo, možda se kao pojavi neko ko će zainteresovati

Mastrangello

Zainteresovan član
Poruka
448
Pa ne znam, ja se nadovežem na nešto na profilu bez cao, zdravo, odmah u glavu
Naravno, kada postoje mogucnosti za to, ali, to je bas retko, fotografije su, uglavnom, genericne i nista specijalno na njima nema, da se za nesto "uhvatis"...
recimo dobro izgledaš na slikama, gde živiš?
"...i ima li neki zbun, grm u blizini tvog ulaza? Je l ti smeta ako je secivo noza hladno ili da ga ugrejem?"
treba da imaš u vidu da prosečna cura na tim aplikacijama dnevno dobije preko 10 poruka
Sta se spaja sa nekim, ako nije zainteresovana ni da zapocne razgovor...

Poslednja izmena:

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
A što članice ne napišu primer originalne poruke koje su dobijale?
koje prolaze ili koje ne prolaze?
Ma, ja nisam reper ni za šta. ionako mi napišu kako sam nestandardna
ne poznajem žene i ne znam šta vole
Ali pretpostavljam da svako treba da bude ono što je, tako će privući sličnog sebi
Na tim aplikacijama je sve kao u realnom životu, gluma ne prolazi, sve se oseti

Zika34

Poznat
Poruka
9.637
Pa "cao" i "zdravo" je osnova pocetka svake civilizovane komunikacije. Cim vidim da su postavljeni neki "uslovi" kapiram da je neki smor i skipujem.
Dok sam koristio aplikaciju cesto smo iz dosade na poslu smisljali razne provale.
Čast izuzecima, ali većini služi za validaciju sopstvene guzice.

127078345_198522331910476_2589679377268039940_n-7426464387.jpg

Uraghan

Domaćin
Poruka
3.622
Pa nije tako
Govorim za sebe , ali i za žene sa kojima pričam o tome
Žene ne žele daveže
Odmah vide da li si iskusan ili ne
Možda devojke, ne znam
Ali ima ljudi koji stvarno žele nekoga da upoznaju
ali šta da rade kada tu dolaze uglavnom ili oženjeni ili neostvareni likovi
Prepozna se kada je neko ok, što je retko
I onda, kada prođe više meseci tih "diskusija", dosadi pa staviš svoj profil ono zlu ne trebalo, možda se kao pojavi neko ko će zainteresovati

Kao sto rekoh Tinder je potpuno gubljenje vremena ako neko stvarno trazi partnerku, tako nesto se radi van bilo kakvih virtuelnih mreza. Dobar je mozda ako zelis sa nekim da se malo neobavezno dopisujes i to je to i eventualno da potrazis pratioce za neku drugu mrezu, tipa Instagram. Za neobavezno dopisivanje je obican pozdrav sasvim dovoljan za pocetak uz mozda neko pitanje koje mozes da napravis na osnovu fotografija. Mada to cesto nije moguce jer je 90% fotografija cisto pozerskog tipa da se skupi sto vise lajkova pa onda i nemas sta da pitas.

miki208

Domaćin
Poruka
3.756
Ako neko ne zna, Tinderella je izraz za pojedine korisnice Tinder aplikacije, koji su dobile zbog svog ponasanja na toj aplikaciji.

Ja se spojevima na Tinderu javljam i zapocinjem konverzaciju sa "Cao/Zdravo", odnosno, isto onako kako bih uradio i da se upoznajemo uzivo.
Na to dobijem odgovor i zapocinjanje konverzacije u 25% slucajeva. Bilo mi je cudno zasto tako malo spojeva odgovori nakon toga, a sada se sve vise u infoima zenskih profila moze videti - Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram.

Ja...ne umem da muvam, ne znam da l' sam vam to nekad rekao, ni uzivo, a kamoli na Tinderu... Pa se pitam... "Sta bi htela, Tinderella?" Na koji nacim bi zelele da im se javi na Tinderu?
Sta se smatra "dobrim" nacinom javljanja i zapocinjanja konverzacije?
Isti slučaj kod mene. Sve očekuju neki upad, da odmah baciš neku foricu. A ja bih se uvek radije javio sa ćao/zdravo, nego eto bacio neku tudju izlizanu foru da bih ja bio kao vau, možeš misliti, duhovit. Neko ko dodje i skuplja fore sa neta i baca ih tamo treba da predstavlja duhovitu i poželjnu osobu? Ekstra, onda želim da ostanem sam :D

U osnovi, ne znaju ni one šta bi htele, glume nedodirljivost i neki nivo, u suštini samo hrane ego, malo njih tamo je normalno

Što je najgore, te što kao traže nešto originalno same nemaju da ponude to isto, nego im je profil bukvalno copy-paste gomile drugih profila.

Nije da ne umem da budem duhovit, ali ne sa bilo kim, posebno sa nekim kome se prvi put javljaš. Moraš nekoga koliko-toliko da poznaješ da bi znao kako da se šališ i postaviš. Tako da ne bih da se trudim oko svakakvih izroda. A realno svojim trudom bih ispao samo majmun koji njoj služi da joj hrani ego, nadajući se da postižem nešto više.

Poslednja izmena: