A što članice ne napišu primer originalne poruke koje su dobijale?
Pomisliće da si u furry fazonu.Могла си ме прошетати уместо свог пса
Pa nije takoMislis da ce ti odgovoriti ako glumis klovna? Nije ti palo na pamet da je dosla tu da bi samo dobila neku potvrdu da moze da zainteresuje nekoga ili vise njih i nista vise od toga i da sto vise svog vremena trosis da "uletis" sa nekom posebnom porukom dajes joj samo vise na znacaju, a nista ne postizes.
Naravno, kada postoje mogucnosti za to, ali, to je bas retko, fotografije su, uglavnom, genericne i nista specijalno na njima nema, da se za nesto "uhvatis"...Pa ne znam, ja se nadovežem na nešto na profilu bez cao, zdravo, odmah u glavu
"...i ima li neki zbun, grm u blizini tvog ulaza? Je l ti smeta ako je secivo noza hladno ili da ga ugrejem?"recimo dobro izgledaš na slikama, gde živiš?
Sta se spaja sa nekim, ako nije zainteresovana ni da zapocne razgovor...treba da imaš u vidu da prosečna cura na tim aplikacijama dnevno dobije preko 10 poruka
Zato sto su debili.A što članice ne napišu primer originalne poruke koje su dobijale?
koje prolaze ili koje ne prolaze?A što članice ne napišu primer originalne poruke koje su dobijale?
Čast izuzecima, ali većini služi za validaciju sopstvene guzice.Pa "cao" i "zdravo" je osnova pocetka svake civilizovane komunikacije. Cim vidim da su postavljeni neki "uslovi" kapiram da je neki smor i skipujem.
Dok sam koristio aplikaciju cesto smo iz dosade na poslu smisljali razne provale.
Pa nije tako
Govorim za sebe , ali i za žene sa kojima pričam o tome
Žene ne žele daveže
Odmah vide da li si iskusan ili ne
Možda devojke, ne znam
Ali ima ljudi koji stvarno žele nekoga da upoznaju
ali šta da rade kada tu dolaze uglavnom ili oženjeni ili neostvareni likovi
Prepozna se kada je neko ok, što je retko
I onda, kada prođe više meseci tih "diskusija", dosadi pa staviš svoj profil ono zlu ne trebalo, možda se kao pojavi neko ko će zainteresovati
zbog ovoga ti napuštam temuZato sto su debili.
25% slučajeva ti je malo?Ja se spojevima na Tinderu javljam i zapocinjem konverzaciju sa "Cao/Zdravo", odnosno, isto onako kako bih uradio i da se upoznajemo uzivo.
Ово много тога објашњава, зар не?Zato sto su debili.
a ona odgovara: imas li svoju ogrlicu ili da izaberem nesto odgovarajuce za tebe?Могла си ме прошетати уместо свог пса
Isti slučaj kod mene. Sve očekuju neki upad, da odmah baciš neku foricu. A ja bih se uvek radije javio sa ćao/zdravo, nego eto bacio neku tudju izlizanu foru da bih ja bio kao vau, možeš misliti, duhovit. Neko ko dodje i skuplja fore sa neta i baca ih tamo treba da predstavlja duhovitu i poželjnu osobu? Ekstra, onda želim da ostanem samAko neko ne zna, Tinderella je izraz za pojedine korisnice Tinder aplikacije, koji su dobile zbog svog ponasanja na toj aplikaciji.
Ja se spojevima na Tinderu javljam i zapocinjem konverzaciju sa "Cao/Zdravo", odnosno, isto onako kako bih uradio i da se upoznajemo uzivo.
Na to dobijem odgovor i zapocinjanje konverzacije u 25% slucajeva. Bilo mi je cudno zasto tako malo spojeva odgovori nakon toga, a sada se sve vise u infoima zenskih profila moze videti - Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram.
Ja...ne umem da muvam, ne znam da l' sam vam to nekad rekao, ni uzivo, a kamoli na Tinderu... Pa se pitam... "Sta bi htela, Tinderella?" Na koji nacim bi zelele da im se javi na Tinderu?
Sta se smatra "dobrim" nacinom javljanja i zapocinjanja konverzacije?
recimo ovako:Ma što ne probate sa av-av ili muu?
Šta će vam i to zdravo.