Mashinger
Aktivan član
- Poruka
- 1.350
Хоћу да се дописујем са тобом ,нећу да се упознамо уживо.То си ми ти тако рекао.
Не замери али си контрадикторан.Kao i realnom zivotu "Cao", "Zdravo", "Dobar dan" je sasvim dovoljno za uvod, osim ako ne zelis da glumis klovna, a verujem da ne zelis. Tinder je jos samo jedna socijalna mreza i sluzi za lecenje necijeg ega kao i Instagram i Facebook tako da probaj da uneses neku aktivnost u zivot i da tamo potrazis partnerku.
Онда обучеш перјану јакну, ставиш сунчане наочаре и делујеш опасно.Šta da napnem? Zato i pitam
Не замери али си контрадикторан.
Ураган а аватар мацица мала.
Како да те схвати озбиљно?
Haha da da.Ma jok, pošalješ još veći kliše od citata na njenom profilu. Obavezno na engleskom.
Pa da, ali to je za konkretnan ishod vidjanja uzivo. Ja ne zelim da se vidim uzivo sa svakom odmah nakon spajanja...Прву поруку сам ти написао ,такву пошаљеш ,без ћао ово оно.
Ок, могу да се сложим, углавном али он видиш неће да их упозна!Forum je samo razonoda i skroz nebitno mesto za bilo sta, a Tinder je nevidjena glupost narocito u Srbiji jer se koristi skoro iskljucivo za promovisanje Instagram profila. Bolje neka krene na neku aktivnost teretana, trcanje, macevanje, borilacke vestine i upoznace beskonacno veci broj ljudi za nedelju dana nego sto ce upoznati na Tinderu za godinu dana.
To sam i ja mislio...Kao i realnom zivotu "Cao", "Zdravo", "Dobar dan" je sasvim dovoljno za uvod,
Stize nam jedna.he he
e, dragi moj
ako nisi originalan i iskusan ništa ti ne vredi ta aplikacija
čuj njega "cao" hahahah
ima i boljih bisera "hej cao sta radis? meni evo dosadno" ahahaha
А шта мислиш да се сад тамо улогујеш и ми симултано сви одавде да те наводимо?To sam i ja mislio...
Nisi procitao sve, rekoh, ne odogvaraju na "Cao/Zdravo", a sada sve vise u infoima profila stavljaju "Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram." Pa se pitam sta bi htela? Na sta odgovara?
Мени није досадно ,баш ме занима шта радиш сада ? Хахахахаhe he
e, dragi moj
ako nisi originalan i iskusan ništa ti ne vredi ta aplikacija
čuj njega "cao" hahahah
ima i boljih bisera "hej cao sta radis? meni evo dosadno" ahahaha
Ćao/Zdravo je uvod u poruku, treba tu neka razrada dalje. I nemoj samo da pitaš kako, vežbaj.
Trebalo je da nastavi sa " dodži da mi izlečiš dosadu".ima i boljih bisera "hej cao sta radis? meni evo dosadno" ahahaha
To sam i ja mislio...
Nisi procitao sve, rekoh, ne odogvaraju na "Cao/Zdravo", a sada sve vise u infoima profila stavljaju "Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram." Pa se pitam sta bi htela? Na sta odgovara?
Дошла је да нађе нешто што није у исти калупMislis da ce ti odgovoriti ako glumis klovna? Nije ti palo na pamet da je dosla tu da bi samo dobila neku potvrdu da moze da zainteresuje nekoga ili vise njih i nista vise od toga.
Дошла је да нађе нешто што није у исти калуп
Kalup do kalupa traži drugi kalup.Дошла је да нађе нешто што није у исти калуп
Za to nije potrebno da se spoji sa nekim. Potvrdu toga dobije i bez spajanja.Nije ti palo na pamet da je dosla tu da bi samo dobila neku potvrdu da moze da zainteresuje nekoga ili vise njih i nista vise od toga.