Šta bi htela, Tinderella?

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.663
Kao i realnom zivotu "Cao", "Zdravo", "Dobar dan" je sasvim dovoljno za uvod, osim ako ne zelis da glumis klovna, a verujem da ne zelis. Tinder je jos samo jedna socijalna mreza i sluzi za lecenje necijeg ega kao i Instagram i Facebook tako da probaj da uneses neku aktivnost u zivot i da tamo potrazis partnerku.
Не замери али си контрадикторан.
Ураган а аватар мацица мала.
Како да те схвати озбиљно?

Uraghan

Domaćin
Poruka
3.622
Не замери али си контрадикторан.
Ураган а аватар мацица мала.
Како да те схвати озбиљно?

Forum je samo razonoda i skroz nebitno mesto za bilo sta, a Tinder je nevidjena glupost narocito u Srbiji jer se koristi skoro iskljucivo za promovisanje Instagram profila. Bolje neka krene na neku aktivnost teretana, trcanje, macevanje, borilacke vestine i upoznace beskonacno veci broj ljudi za nedelju dana nego sto ce upoznati na Tinderu za godinu dana.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.663
Forum je samo razonoda i skroz nebitno mesto za bilo sta, a Tinder je nevidjena glupost narocito u Srbiji jer se koristi skoro iskljucivo za promovisanje Instagram profila. Bolje neka krene na neku aktivnost teretana, trcanje, macevanje, borilacke vestine i upoznace beskonacno veci broj ljudi za nedelju dana nego sto ce upoznati na Tinderu za godinu dana.
Ок, могу да се сложим, углавном али он видиш неће да их упозна!

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.663
To sam i ja mislio...

Nisi procitao sve, rekoh, ne odogvaraju na "Cao/Zdravo", a sada sve vise u infoima profila stavljaju "Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram." Pa se pitam sta bi htela? Na sta odgovara?
А шта мислиш да се сад тамо улогујеш и ми симултано сви одавде да те наводимо?

Uraghan

Domaćin
Poruka
3.622
To sam i ja mislio...

Nisi procitao sve, rekoh, ne odogvaraju na "Cao/Zdravo", a sada sve vise u infoima profila stavljaju "Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram." Pa se pitam sta bi htela? Na sta odgovara?

Mislis da ce ti odgovoriti ako glumis klovna? Nije ti palo na pamet da je dosla tu da bi samo dobila neku potvrdu da moze da zainteresuje nekoga ili vise njih i nista vise od toga i da sto vise svog vremena trosis da "uletis" sa nekom posebnom porukom dajes joj samo vise na znacaju, a nista ne postizes.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Pa ne znam, ja se nadovežem na nešto na profilu bez cao, zdravo, odmah u glavu
recimo dobro izgledaš na slikama, gde živiš?
ako se nalakti na neki auto pitam: a jel to tvoj auto? kolko kubika?
Ili mnogo si mutan na fotki imas li neku jasniju da posaljes?
ili ako je neko postavio sliku mora: mda, baš je lepo more
ili ako napiše "samo ozbiljno", pitam: znači samo ozbiljne cure ili samo ozbiljna veza? :)
Ali mislim da ne vredi to kod tebe

Da, ni ja ne odgovaram na zdravo, gubljenje je vremena
treba da imaš u vidu da prosečna cura na tim aplikacijama dnevno dobije preko 10 poruka, a kada se uloguje na početku i po 50