MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.757
Bese volis putovanja i du it jourself knjige?
Hahaha
Ju so smart end intelidzent.
Hahaha
Ju so smart end intelidzent.
Ako neko ne zna, Tinderella je izraz za pojedine korisnice Tinder aplikacije, koji su dobile zbog svog ponasanja na toj aplikaciji.
Ja se spojevima na Tinderu javljam i zapocinjem konverzaciju sa "Cao/Zdravo", odnosno, isto onako kako bih uradio i da se upoznajemo uzivo.
Na to dobijem odgovor i zapocinjanje konverzacije u 25% slucajeva. Bilo mi je cudno zasto tako malo spojeva odgovori nakon toga, a sada se sve vise u infoima zenskih profila moze videti - Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram.
Ja...ne umem da muvam, ne znam da l' sam vam to nekad rekao, ni uzivo, a kamoli na Tinderu... Pa se pitam... "Sta bi htela, Tinderella?" Na koji nacim bi zelele da im se javi na Tinderu?
Sta se smatra "dobrim" nacinom javljanja i zapocinjanja konverzacije?
Meni i o meni - nista.Ово много тога објашњава, зар не?
Sreca nema nista s tim.Е сад, пожелети му срећу или... ипак не.
Izgleda.Sve očekuju neki upad, da odmah baciš neku foricu
I onda ti ona u infou profila stavi "Na Cao/Zdravo/Sta ima" ne odgovaram...A ja bih se uvek radije javio sa ćao/zdravo,
Uvek bilo!U osnovi, ne znaju ni one šta bi htele,
Samo da se legalizuje prostitucija i da zazive Javne Kuce, eto njih, ubrzo, na kolenima, moleci da ih poje8es ili, barem, da ti popusi.Vajerovanjem 50 evra na račun
Daće Bog da u budućnosti izmisle takvu aplikaciju, da možeš da se obratiš ženskoj samo uz prethodno plaćanje dažbine
Sta ti je aplikacija kriva zbog toga?od 10-ak poruke koje poslah nije niko odgovorio od nasih. odgovorile dve strankinje. sve u svemu veliko djubre od aplikacije i stalno trazi pare,navlaci te. obrisacu to djubre.
Ti rece da ni polozeno za kola nemas, a sad namigujes da udju u kola?!Ja ni iz auta ne izlazim,ni ne pricam,samo otvorim prozor i namignem na suvozacevo sediste dudje
Pomeso si meTi rece da ni polozeno za kola nemas, a sad namigujes da udju u kola?!
Ti si je8'o isto koliko sam ja poje8ao pola Beograda, obilazeci biciklom po Srbiji, pesaka.
Pomeso si me
Hoces da razmenjujemo forice kako da ne provale da smo nevini?nisam jos polozio voznju