Šta bi htela, Tinderella?

Poruka
3.630
Ako neko ne zna, Tinderella je izraz za pojedine korisnice Tinder aplikacije, koji su dobile zbog svog ponasanja na toj aplikaciji.

Ja se spojevima na Tinderu javljam i zapocinjem konverzaciju sa "Cao/Zdravo", odnosno, isto onako kako bih uradio i da se upoznajemo uzivo.
Na to dobijem odgovor i zapocinjanje konverzacije u 25% slucajeva. Bilo mi je cudno zasto tako malo spojeva odgovori nakon toga, a sada se sve vise u infoima zenskih profila moze videti - Na poruke "Cao, Zdravo, Sta ima?" ne odgovaram.

Ja...ne umem da muvam, ne znam da l' sam vam to nekad rekao, ni uzivo, a kamoli na Tinderu... Pa se pitam... "Sta bi htela, Tinderella?" Na koji nacim bi zelele da im se javi na Tinderu?
Sta se smatra "dobrim" nacinom javljanja i zapocinjanja konverzacije?

od 10-ak poruke koje poslah nije niko odgovorio od nasih. odgovorile dve strankinje. sve u svemu veliko djubre od aplikacije i stalno trazi pare,navlaci te. obrisacu to djubre.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.757
Ma meni je fascinantno kako takva mesta od prosek devojke naprave kraljicu mature. Mislim, nemam nista protiv da se svako oseca pozeljno. Ali ne arogantno i s lazne visine.
Sto bi neko nekome zbog par fotosopiranih fotki davao razlog da ga ghostuje? A taj sajt te tera na to. Nema nista drugo ni da ti pokaze o nekome osim njene lazne fizicke pojave. Fazon, lajkuj sve to jer je takvo trziste. A lazno, ko da su zene u nestasici pa daj sta das.
Ocu boli me djon.

Mastrangello

Zainteresovan član
Poruka
448
Ово много тога објашњава, зар не?
Meni i o meni - nista.
Е сад, пожелети му срећу или... ипак не.
Sreca nema nista s tim.
Sve očekuju neki upad, da odmah baciš neku foricu
Izgleda.
A ja bih se uvek radije javio sa ćao/zdravo,
I onda ti ona u infou profila stavi "Na Cao/Zdravo/Sta ima" ne odgovaram...
U osnovi, ne znaju ni one šta bi htele,
Uvek bilo!
Vajerovanjem 50 evra na račun

Daće Bog da u budućnosti izmisle takvu aplikaciju, da možeš da se obratiš ženskoj samo uz prethodno plaćanje dažbine
Samo da se legalizuje prostitucija i da zazive Javne Kuce, eto njih, ubrzo, na kolenima, moleci da ih poje8es ili, barem, da ti popusi.
od 10-ak poruke koje poslah nije niko odgovorio od nasih. odgovorile dve strankinje. sve u svemu veliko djubre od aplikacije i stalno trazi pare,navlaci te. obrisacu to djubre.
Sta ti je aplikacija kriva zbog toga?

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.757
Ova neka Nevena ima lep osmeh, ali brate, svaka fotka je ispred piramida, ispred ajfelove, na aja playa, evri grl evr.
Ne mogu.. Sta da joj kazem? Da je pitam? Jes to bila u machku pichku hebote konj samo na fotke sa sajtsiing mislis. Dosado isprazna.
Mislim, kapiram, zene vole iskrenost. Ne?