Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
pundravci
mene uvek mrzelo da istrajem...tako su mi i raskidi trajali po godinu dana

mene uvek mrzelo da istrajem...tako su mi i raskidi trajali po godinu dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:pundravci![]()
mene uvek mrzelo da istrajem...tako su mi i raskidi trajali po godinu dana![]()
mammy:Mi na odmoru, on otisao po cigarete i vrati se sa smjeskom...kaze: "sexao se sa nekom malom"...mene steze....ne mogu da disem...sokirana, ne placem, kupim stvari, uzimam kljuceve od auta i idem kuci...da se spakujem i da idem....
I budim se u tom bunilu....on spava kraj mene, ja mu se primicem, on me zagrli, poljubi u celo i kaze: "spavaj, spavaj"....a meni oci otvorene...i budna sam, i razmisljam: "sta ako se to stvarno desi, kud dalje, kako dalje?"
Baciti godine u rijeku i ostaviti ga (i u normalnom raspolozenju sam u potpunosti za ovu soluciju, ali kad sam osjetila onaj bol...i to, pazi, u snu...)
Sta bi bilo kad bi stvarno bilo?
Da li bi ste bacili principe u vodu, da li bi ste pokusali spasti sta se spasti moze, ili otisli bez rijeci?
Meni se ovo cesto desavalo... Mislim to, da budem onaj sanjani. I proveo sam se kao bos po trnju... kao da sam stvarno jeb'o. Da sam makar sam sanjao, pa da mi ne bude zao, al' ovako, kad mi se prepricava sta sam sve radio, uz konstantno prebacivanje... nije neki gust.mammy:Mi na odmoru, on otisao po cigarete i vrati se sa smjeskom...kaze: "sexao se sa nekom malom"...mene steze....ne mogu da disem...sokirana, ne placem, kupim stvari, uzimam kljuceve od auta i idem kuci...da se spakujem i da idem....
Aaaaaaaaaaa... E, onda sam ja pomalo preterao. 'Ajd da napravimo mali igrokaz, da vidimo da l' je bilo ovako:mammy:Nisam ga grdila ni bila ljuta na njega. Rekla sam mu sta sam sanjala (ne u detalje) i napomenula mu, da ako to stvarno uradi, da ce u svakom slucaju ostati bez, hm, qurca.
Mislim da sam bila jasna.