Sta bi bilo kad bi bilo?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
pundravci :mrgreen:
mene uvek mrzelo da istrajem...tako su mi i raskidi trajali po godinu dana :lol:

joj boze, isti slucaj.. :)

imala sam i ja ovakve snove(srecom se nisu ostvarili) i znam koliko ti bude muka kad se probudis.. nekako ti dodje da ga prebijes... :) ja obicno kazem kako me je mnogo iznervirao u snu i da me i sad nervira, ali to je samo san, pa kao... necemo da se bijemo.. :) naravno, ne kazem bas kako je bilo u snu, da ne ispadnem totalna budala...

mammy:
Mi na odmoru, on otisao po cigarete i vrati se sa smjeskom...kaze: "sexao se sa nekom malom"...mene steze....ne mogu da disem...sokirana, ne placem, kupim stvari, uzimam kljuceve od auta i idem kuci...da se spakujem i da idem....

I budim se u tom bunilu....on spava kraj mene, ja mu se primicem, on me zagrli, poljubi u celo i kaze: "spavaj, spavaj"....a meni oci otvorene...i budna sam, i razmisljam: "sta ako se to stvarno desi, kud dalje, kako dalje?"

Baciti godine u rijeku i ostaviti ga (i u normalnom raspolozenju sam u potpunosti za ovu soluciju, ali kad sam osjetila onaj bol...i to, pazi, u snu...)

Sta bi bilo kad bi stvarno bilo?
Da li bi ste bacili principe u vodu, da li bi ste pokusali spasti sta se spasti moze, ili otisli bez rijeci?

Svi mi imamo svoje ljubavi i druge polovine, koje volimo i obozavamo i ne mozemo zivot zamisliti bez njih. Zamisli kad bi svako od nas bio opsednut time da ga onaj drugi vara, ili pitanjem sta ako me prevari? cemu to? Mozda si malo i ljubomorna, pa se to odrazilo i na san. Batali snove, ako u stvarnosti sve OK funkcionise, uzivaj u svakom budjenju sa njim, nemoj kvariti nesto sto je lepo. ;)

PAPAGAJ OTKRIO BRA^NO NEVJERSTVO

BERLIN, 24. OKTOBRA /SRNA/ - Njemica Petra Fiker saznala je od svog ku}nog ljubimca papagaja da je suprug Frenk vara.

Papagaj Hugo imitirao je telefonski razgovor gazde Frenka /50/ sa drugom `enom, {to je Petru podstaklo da pretra`i ku}u i tom prilikom je prona{la rezervisane dvije avionske karte za njenog supruga i misterioznu `enu Utu.

"Hugo je uvijek dobro imitirao Frenka. Svakodnevno je opona{ao {ta je on u toku dana izgovarao. Na primjer, kada je tra`io da se otvore vrata, galamio je na na{e ne}ake, govorio da me voli, ali je jednog dana Hugo spomenuo i `ensko ime Uta", rekla je Petra.

Prevarena supruga iz ku}e je izbacila nevjernog mu`a i sada `ivi sama sa svojim papagajem.

mammy:
Mi na odmoru, on otisao po cigarete i vrati se sa smjeskom...kaze: "sexao se sa nekom malom"...mene steze....ne mogu da disem...sokirana, ne placem, kupim stvari, uzimam kljuceve od auta i idem kuci...da se spakujem i da idem....
Meni se ovo cesto desavalo... Mislim to, da budem onaj sanjani. I proveo sam se kao bos po trnju... kao da sam stvarno jeb'o. Da sam makar sam sanjao, pa da mi ne bude zao, al' ovako, kad mi se prepricava sta sam sve radio, uz konstantno prebacivanje... nije neki gust.

mammy:
Nisam ga grdila ni bila ljuta na njega. Rekla sam mu sta sam sanjala (ne u detalje) i napomenula mu, da ako to stvarno uradi, da ce u svakom slucaju ostati bez, hm, qurca.

Mislim da sam bila jasna.
Aaaaaaaaaaa... E, onda sam ja pomalo preterao. 'Ajd da napravimo mali igrokaz, da vidimo da l' je bilo ovako:
On: "Dobro jutro, ljubavi... Ko se to meni nalalaoooo?"
Ti: (cutis i guras ga podlakticom)
On: "Sta je bilo, mammice?"
Ti: "Reci mi, je l' imas drugu?"
On: "Kakvo je to pitanje? Opet si nesto sanjala..."
Ti: " Ne skreci sa teme, nego odgovori!"
On: "Pa znas odgovor... Mislim, pitanje je uvredljivo... Ebote, sad treba da se pravdam bezveze."
Ti: "Samo da znas, ostaces bez kurсa, ako ti nesto slicno padne na pamet! 'Ajde, skuvaj mi kafu... puca mi glava."
On: "Pih, kakva si...ne mogu da verujem..." (odlazi pokunjeno i negoduje sebi u bradu).

Back