sta bi bilo kad bi bilo

sarabubasara

Poznat
Poruka
9.927
fanovi mafije i grada izgubljenog raja!
ok,ok...
trazite na googleu vidjecete da ima nekih ''rumora''(traceva) o Mafiji 2...cak se i kaze da je Illusion Softworks to potvrdio. Posto nije sigurno(i sumnjivo mi, previse dobro da bi bilo istinito), sada mozemo samo mastati.
Ali posto Tommy umire, koji bi vas scenario bio za Mafiju 2 i naslov? Ko bi bio glavni lik...
tugujte, mastajte, nadajte se...

ne ne....ewo citiram iz stranog casopisa JACK-HACK
"The 1. story what we think is....what MAFIA do before Tommy is come in....or second story we tkink can be a his son want to be like father....and we dont know....
Novinar:But what will be new in game?
On:We can work on better graphic and action.Other I cant talk

Ne mozhe biti o Tommy-jevom sinu,jer njega i nema...A kad bi bilo pre nego shto je tommy doshao u mafiju,to nebi bila Mafia.Ja bih voleo kad bi se radilo o Paulu pre nego shto je Tommy doshao u mafiju,ili kako je onaj detektiv vijao mafijozere pre nego shto je Tommy doshao u Mafiju.Mada opet,Tommy mi je prirastao k srcu,tako da...

da, moze recimo da je tommy imao sina sa onom sa kojom spava posle trke, onu sto je vodis da niko ne sme da je povredi, samo sto mafia ne sme da sazna!!!! ne znam, meni se jako dopala mafia ali je nikada nisam presao do kraja, voleo bih drugi deo samo kada bi bio malo laksi!!!

Back