Šta Beograđani doručkuju?

Mozete li mi dati preporuke za neke ekspres restorane u Beogradu koji imaju kuvanu hranu po pristojnoj ceni? Bitno mi je da je moguce kupiti porciju i odneti kuci, da ne moram da sedim i rucam.

Nije mi bitno da to budu nekakvi specijaliteti ili kulinarska remek-dela vec da bude jednostavno porcija ribe, cufti, punjenih paprika, makarona, snicli sa pireom, pasulj, gulas, pecurke, boranija i slicno.
http://www.corbahouse.com/srpski
Danas sam prošao pored ovih...

Mozete li mi dati preporuke za neke ekspres restorane u Beogradu koji imaju kuvanu hranu po pristojnoj ceni? Bitno mi je da je moguce kupiti porciju i odneti kuci, da ne moram da sedim i rucam.

Nije mi bitno da to budu nekakvi specijaliteti ili kulinarska remek-dela vec da bude jednostavno porcija ribe, cufti, punjenih paprika, makarona, snicli sa pireom, pasulj, gulas, pecurke, boranija i slicno.
imas cini mi se na svakom `coku` te restorane...meni najblizi,u kojima stalno vidim musterije su u njegosevoj,blizu ugla sa ul.alekse nenadovica (preko puta `lovac` kafane),a imas i `kasika` u kneginje zorke,blizu ugla sa makenzijevom

Hvala na preporukama.

^ Ja uglavnom gde god da se okrenem vidim pekaru, piceriju, brzu hranu. U klasicne kafane ne bih zalazio, nemam strpljenja da sednem u klasicnu kafanu i da mi za jedan obrok odu 2 sata, ali bih svakako uvek pre kupio jelo od povrca nego pljeskavicu.

Ima malih kafana puno, ali ne znam koje nude gotova jela za poneti.

Hvala na preporukama.

^ Ja uglavnom gde god da se okrenem vidim pekaru, piceriju, brzu hranu. U klasicne kafane ne bih zalazio, nemam strpljenja da sednem u klasicnu kafanu i da mi za jedan obrok odu 2 sata, ali bih svakako uvek pre kupio jelo od povrca nego pljeskavicu.

Ima malih kafana puno, ali ne znam koje nude gotova jela za poneti.
Nekad sam imala običaj da odnesem šerpicu u restoran u komšiluku i rado su prihvatili da me tako posluže. Sad mnogi restorani imaju one posude za nošenje - par puta su mi pakovali kad nisam mogla sve da pojedem.A to za povrće se slažem, rizično je kupovati pljeske na ulici, jer mi je vrlo sumnjivo od kog i kakavog mesa se prave, kod povrća znaš šta jedeš. A u ''Skroz dobroj pekari'' - ima ih po celom gradu - sada prodaju i rižoto i grilovano povrće - ukusno je -probala sam.

Back