Šta Beograđani doručkuju?

virsle
497775-1.gif
,senf,jogurt

jutros pravila ono što nisam nikad...ali me nerviraju ovi na ''kuvarskim'' kanalim' kad to prave, kao da prave ne znam šta :lol:

naime baget, isečen na komade, pa turen u rernu, preliven maslinovim uljem i natrljan belim lukom....a posle tako vruć sa sremskim sirom i njeguškom kobajom.

Mozete li mi dati preporuke za neke ekspres restorane u Beogradu koji imaju kuvanu hranu po pristojnoj ceni? Bitno mi je da je moguce kupiti porciju i odneti kuci, da ne moram da sedim i rucam.

Nije mi bitno da to budu nekakvi specijaliteti ili kulinarska remek-dela vec da bude jednostavno porcija ribe, cufti, punjenih paprika, makarona, snicli sa pireom, pasulj, gulas, pecurke, boranija i slicno.

Ranije sam u jednom Maksiju uzimao ponekad gotova jela. Nekako mi se ne svidja da u trgovinskom lancu kupujem kuvanu hranu i porcije su skupe bile, secam se da su dve sarme bile 130 dinara, a iz dva zalogaja se jedu.
Meni je reper kvaliteta moj svekar, koje je kad je ostao udovac, počeo tamo da se hrani, a pošto redovno kontroliše zdravlje, holesterol mu se smanjio. Ne bih volela da ispadne da reklamiram Maxi, samo govorim da je hrana sveža.A Vero je još skuplji. probaj na Goooglu, jer sada ima puno restorančića domaće kuhinje, zavisi u kom kraju živiš, mada iz iskustva ne mogu ni jedan da preporučim jer nisam jela tamo - sama kuvam:D

Back