- Poruka
- 404.551
rol virslu i jogurt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskvarili su se kod Waltera, pa cak i u Lorenzu i Kakalambi. Zar mance sada uzimamo.Ja bio do opstine da potpisem ugovor za popis sto treba da radim i da preuzmem laptop od njih i bas u povratku svratim u “Walter” na cevape tamo u Omladinskih brigada, reko nikako da probam te Valterove cevape o kojima sam dosta slusao pa reko ajde da probam i to cudo, iskreno ono dobri su ali iskreno ne mogu da kazem da su me sad nesto raspametili, recimo pravi sarajevski cevapi imaju malo jaci miris i jacu aromu (ovi imaju onako dosta blag i neutralan miris u aromu), takodje malo i ona lepinja je nesto suvkasta (mogli bi malo da je natope u nesto kao sto to rade tamo oni sto prave Banjalucki cevap), recimo vise se najedem od onog velikog banjaluckog u “Piramidi” ili od punjene bele pilece vesalice u “Pljeskovcu”, mislim sve u svemu nije lose, ono lepo sam pojeo , ali samo mislim da tih 10 cevapcica i taj mali pomfritic definitivno ne vrede 750 dinara.
Ono svakako nije bilo lose i fino sam klopao ali je izostao onaj neki wooow efekat ili da me je sad oduvalo koliko je dobro.