Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima?

Da, skupila se rulja na američki mig. Malo sutra.

Taj Janukovič je prekinuo integracije sa EU i odlučio da okrene zamlju ka Rusiji. To je bilo protivno njegovim predizbornim obećanjima i ljudi su izašli na ulicu. Postupili su sasvim ok. Ako je izdao politiku koju je vodio, onda više i nema legitimitet lidera.

To samo u Srbiji ima da vlast pre izbora kaže "ukidamo projekat Rio Tinto", pa onda kad dobiju izbore, kažu "vaskrsavamo projekat Rio Tinto". Ona stvar u bulju građanima. I to građani vole. Ali im zato veoma smeta što sportisti neće da se pobune umesto njih ;)
Lupaš besmislice, prekinuo je integracije sa nato gownima što je i obećao pa su amerikanci radili to što su radili po ukrajini i doveli ovog pajaca na vlast.

Zato rusija sprovodi spec akciju čišćenja američkih nacista.

Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Amerikanci ne mogu oprostiti Rusima što su im toliko jeftino prodali Aljasku

Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
To nisu dva druga iz srednje skole kako ti zamisljas u tom svom svjetu fantazije.

Lupaš besmislice, prekinuo je integracije sa nato gownima što je i obećao pa su amerikanci radili to što su radili po ukrajini i doveli ovog pajaca na vlast.

Nemaš ti pojma dečko:

4.9.2013.
KIJEV (Reuters) - 4. rujna ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič sazvao je sastanak svoje političke stranke prvi put u tri godine, sazvavši članove u staro kino iz sovjetske ere Zoryany u Kijevu.
Janukovič je tri sata nagovarao i maltretirao svakoga tko se zalagao za bliže veze Ukrajine s Rusijom. Nekoliko zastupnika iz njegove Stranke regija požalilo se da će njihovi poslovi na istoku Ukrajine gdje se govori ruski trpjeti ako Janukovič ne pristane na bliže veze s Rusijom.
Gospodarstvenici su upozorili da bi dogovor s EU-om isprovocirao Rusiju - bivšeg gospodara Ukrajine u sovjetsko doba - da pooštri ekonomsku blokadu ukrajinske robe. Janukovič je ostao čvrst.
"Težit ćemo integraciji s Europom", uzvratio je, prema trojici ljudi koji su prisustvovali sastanku. Činilo se da je čvrsto odlučio gledati na zapad.
Manje od tri mjeseca kasnije Janukovič je s prezirom odbacio EU, prigrlio ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Zlatni WC je očito plaćen.

Moze tako i do Japana da čisti jer jer neki Amerikanac došao.
Shvacate li da Srbija istu politiku provodila? Dok nije dobila po njuški.

Da, skupila se rulja na američki mig. Malo sutra.
Ne na mig, Gugl i Fejbuk našteluju algoritme da izlaze predlozi o protestima na svojim protestima i izađe rulja od par hiljada ljudi i zauzme skupštinu.
Taj Janukovič je prekinuo integracije sa EU i odlučio da okrene zamlju ka Rusiji. To je bilo protivno njegovim predizbornim obećanjima i ljudi su izašli na ulicu. Postupili su sasvim ok. Ako je izdao politiku koju je vodio, onda više i nema legitimitet lidera.
Odbio je da potpiše ponuđeni sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU jer je smatrao da taj ugovor kakav je bio nije bio u interesu Ukrajine.
Postupili su sasvim ok
Znači demokratija ne podrazumeva izbore nego nasilno preuzimanje vlasti na ulici bez izbora? Izbori su na uglavnom na 4 godine svuda svetu. Isti si kao ovi iz Amerike i EU, kuneš se demokratiju kada ti odgovara a onda ljuneš u nju kada ti ne odgovara. Nisi li član "Demoktatske" stranke u SAD?

Ne vjerujem da imaju nešto specifično protiv, Ameri su prosto najagresivnija ljudska zajednica u istoriji, pa je onda logično da imaju sukob i sa Rusima.
Ma gde nemaju, pa evo od završetka Drugog svetskog rata su opsednuti njima. Te komunizam je zlo, pa sada Putin ne valja, te mnogo je velika, šta će im tolika zemlja, treba njene resurse da je podele sa drugima (izjava Madlen Olbrajt).

Ne vjerujem da imaju nešto specifično protiv, Ameri su prosto najagresivnija ljudska zajednica u istoriji, pa je onda logično da imaju sukob i sa Rusima.
vec su rekli jednom da nije fer da rusija ima tolika prirodna bogatstva u energentima
i da to treba podeliti....

daklej eidno zautsvaljanje rusije da u buducnosti ne bude superiornija puno u odnosu na usa je njeno unistenje il iraspad

ukrjaina je pocetak te igre

Nista,kao sto ni Jugoslaviji nisu nista zamjerali ,problem im je sto Rusiju vodi psihopata koji ima milijarde na racunima i avi oko njega ,sa velikim brojem nuklearnog naoruzanja koji misli da moze da radi sta hoce. Zapad bi volio da se Rusija okrene ekonomiji, da postuje prava svih tj jedna normalan zemlja u kojoj ce ljudi lijepo zivjeti.
Misliš na Klintona i sličnu zločinačko kriminalnu đubrad???:rotf:

To sto je FSB diktatorska totalitarna organizacija na najvecoj povrsini planete Zemlje od svih ljudskih institucija koje postoje, i sto privatni kapital pod njenom teritorijom mora da im lize bulju.

Pa rusi u današnjem slučaju, i jesu nacisti. Napali su sve i jednu susednu državu i oteli zemlju, ljude ubijaju i proteruju, a oni stari koji ostanu, a nisu rusi, moraju da prihvate da su gradjani drugog reda. Čvrsto verujem da je to zlo neodrživo i da će se Rusija raspasti kao takva i podeliti na manje državice, da više nikad nikome ne budu pretnja.
Igre asocijacije: Nacisti koji su SAMI rasturili svoj 'Treći Rajh', tj. SSSR!? :rotf: :rotf: :rotf:

Back