GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Au majku mu, kako vreme leti, nisam ni primetio kad sam preshao iz vedrog mladica u matoru drtinu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, šta radite u tim situaciama.Ja sumnjam na ovo ali se jos pravim mutav
A ako ona ne prisatne? Sta cemo onda?
Nadji neku koja je zaljubljena u tebe...Pa, šta radite u tim situaciama.Ja sumnjam na ovo ali se jos pravim mutav
E...a sta ako si zaljubljena u decka koji je zaljubljen u drugog decka u kojeg si i ti pomalo zaljubljena, ali ni jedan ni drugi nisu zaljubljeni u tebe,vec je u tebe zaljubljena najbolja drugarica decka u koga si ti vise zaljubljena,a to je onaj prvi?!
E...a sta ako si zaljubljena u decka koji je zaljubljen u drugog decka u kojeg si i ti pomalo zaljubljena, ali ni jedan ni drugi nisu zaljubljeni u tebe,vec je u tebe zaljubljena najbolja drugarica decka u koga si ti vise zaljubljena,a to je onaj prvi?!