Neko94
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Pa, šta radite u tim situaciama.Ja sumnjam na ovo ali se jos pravim mutav
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubise...
Hvala, ali mi stvarno ne trebaju tvoji saveti!Inace sacekacu...
Verujmi... Boljetie dase ubiješ negoda čekaš ko čirak da padne neko mydo sneba i ispuniti želju... ...
Ja bogami trojku, kolko gocse ja trudio... Jebemliga... Nastavnik me mrzeo ko nemca... ...
Ja sam imala slican problem. I zelela sam da ih silno razdvojim ali to nije u redu. Stavi se na njihovo mesto: sigurno ne bi zeleo da tebe neko razdvoji.... Najpre budi 100% siguran da ona ima drugog. Najbolje ti je sacekas da ona raskine sa njim ali ti joj daj skrivene znake da ti se svidja. Znam da ne mozes da zivis bez nje ali tako je najbezbolnije mada i ne najlepse. Toliko od mene....
Ja sam imala slican problem. I zelela sam da ih silno razdvojim ali to nije u redu. Stavi se na njihovo mesto: sigurno ne bi zeleo da tebe neko razdvoji.... Najpre budi 100% siguran da ona ima drugog. Najbolje ti je sacekas da ona raskine sa njim ali ti joj daj skrivene znake da ti se svidja. Znam da ne mozes da zivis bez nje ali tako je najbezbolnije mada i ne najlepse. Toliko od mene....
A preko svega je taj drugi zaljubljen u neku drugu, jel tako?
Bas kao sto je rekla Sanja92 ako je zaista voli njemu ce biti vazno samo da je ona srecna.....
E,nikad ne skontam sta ti napises,aj prevedi...8-)Verujmi... Boljetie dase ubiješ negoda čekaš ko čirak da padne neko mydo sneba i ispuniti želju... ...