Šta ako smo "nasankani"?

Ne pije vodu. Sloba nikad ne bi pao da je to tako.
Pa nebi pao naravno da se kandidovao Djindjic, ali je kandidovao Koštunica, nacionalista takođe kao i Milošević koji je izgubio rat prethodno, što je glavna stvar zbog koje je narod želeo promenu politike...Taj period je neuporediv sa ovim, ne znam samo kako možeš da pomisliš da neki opoziciona u bliskoj budućnosti može da dobije 53 pošto glasova na izborima kao Koštunica... Moze oko 17 procenata...

Da li je tebi realno da arhitekte, građevinski inženjeri, poslovođe, majstori i obični radnici prihvate da služe višegodišnje zatvorske kazne, da izgube licence i da im porodice budu obeležene do kraja života, a da pri tome niko od njih ne kaže ''Tako mi je naredio ovaj što je bio iznad mene''? Pa Jelena Tanasković, direktorka Železnice, je već označila sićVea i čićVua kao glavne organizatore posla oko nadstrešnice.
Pobogu čoveče poenta je u tome što ne smeš da potpiše pa makar da ti je neko stavio pištolj na čelo... A znamo da pištolj nije...Nema suda koji neće osuditi ljude iz struke koji su potpisivali...

Njihovi glasači se neeksponiraju, to ti je većinski nas narod. Oni ćute, ne mešaju se u politiku, kad su u društvu ponekad i kritikuju vlast, ni to im nije problem. Ova dešavanja u zemlji ih sada toliko i ne dotiču. Žive svoje privatne živote, ali kada dođe glasanje izadju i glasaju za vlast bez greške. I to će biti tako i u budućnosti. Nisu ni blizu da glasaju za opoziciju...
Vidiš čak i na to cirkusu u Jagodina da ni oni koji odu ne želi da se snimaju, a kamoli oni koji ne odu(oni ne idu zbog toga)... Ali kao sto sam rekao, kada dođe glasanje ima ih preko 2 miliona....
Koga briga za opoziciju?
Studenti su posteno uzdrmali SNS svet i nastavljaju da ga tresu.

Pa dobro, na kraju će od ove vlasti načiniti vlast koja će se učvrstiti i biti prihvatljivija jos većem delu naroda, procistice se na radost opstenarodnu i nastaviti da vedri i oblaci...
Napravice bukvalno jednopartiju. Umesto da se opozicija jaca, oslabila. Jedino ako zele svoj pokret. Mozda je to i vuckov cilj da ih skroz oslabi. Sto je najgore, ja mislim da mu se rejting povisio. Izlazice narod jos manje na izbore, a on ima svoju vernu gardu koja uvek izlazi. Mala izlaznost njemu sto veci postotak(broj poslanika)

Pobogu čoveče poenta je u tome što ne smeš da potpiše pa makar da ti je neko stavio pištolj na čelo... A znamo da pištolj nije...Nema suda koji neće osuditi ljude iz struke koji su potpisivali...
Oni će svakako da robijaju, ali će da ispričaju sve po čijem naređenju su radili. I naravno da ovaj neće moći da se brani izjavama tipa ''Što su me poslušali, ko ih je tero?''

Biće tu širokih posledica po Nenadležnika i njegov režim. I nadajmo se da će dovesti do konačnog raspada.

Napravice bukvalno jednopartiju. Umesto da se opozicija jaca, oslabila. Jedino ako zele svoj pokret. Mozda je to i vuckov cilj da ih skroz oslabi. Sto je najgore, ja mislim da mu se rejting povisio. Izlazice narod jos manje na izbore, a on ima svoju vernu gardu koja uvek izlazi. Mala izlaznost njemu sto veci postotak(broj poslanika)
Ne verujem da je on bas toliko dobar strateg. Pre ce biti da su stranci sve to osmislili. Treba im i duzan im dosta

Pa nebi pao naravno da se kandidovao Djindjic, ali je kandidovao Koštunica, nacionalista takođe kao i Milošević koji je izgubio rat prethodno, što je glavna stvar zbog koje je narod želeo promenu politike...Taj period je neuporediv sa ovim, ne znam samo kako možeš da pomisliš da neki opoziciona u bliskoj budućnosti može da dobije 53 pošto glasova na izborima kao Koštunica... Moze oko 17 procenata...
Na sledećim će da pobedi bilo ko jer će i oni koji nisu izlazili da mu izađu i zaokruže bilo kog drugog kandidata.

Pa dobro, na kraju će od ove vlasti načiniti vlast koja će se učvrstiti i biti prihvatljivija jos većem delu naroda, procistice se na radost opstenarodnu i nastaviti da vedri i oblaci...
Tesko....

Ovavlast se mnogo ljulja. Ne znaju vise sta da rade a sve pokusavaju.

Ko ce ih zameniti..... to je vec neka druga prica.
Milosevic je krenuo da puca posle studentskog protesta 96. - 97.
Postalo je jasno da su prekardasili o dozlogrdili narodu.

Tesko....

Ovavlast se mnogo ljulja. Ne znaju vise sta da rade a sve pokusavaju.

Ko ce ih zameniti..... to je vec neka druga prica.
Milosevic je krenuo da puca posle studentskog protesta 96. - 97.
Postalo je jasno da su prekardasili o dozlogrdili narodu.
A kako 2 miliona zacementiranih, ucenjenih, ispranih mozgova da se blago izrazim ubediti i smaci? Mora jos dosta ljudi na ulice. Plitko je ovo

A kako 2 miliona zacementiranih, ucenjenih, ispranih mozgova da se blago izrazim ubediti i smaci? Mora jos dosta ljudi na ulice. Plitko je ovo
Pa ti uradi nesto dublje.

Studenti su razbili zabokrecinu.
Dva miliona tesko da ce ostati dva miliona ali to je manje vazno jer kako stvari stoje niko nece izaci na izbore koji ce samim tim biti nelegitmni.
A protesti traju i traju i Vucic ne sme da posegne za silom da ih razbije jer je svestan da bi to znacilo njegov kraj.
Okreni, obrni vlast mu se krnji.
Ne zna sta vise da radi.

Sve stoji..samo, za koga misliš da je vredan glasa? Autošovinisti Marinika i Ekipa, Lopov Điki, ili Lopov Vule( okej očito on ne) ?

Možda se nadaš nekoj normalnoj opciji koja bi mogla da se pojavi? I ja se nadam, nada umire poslednja.
Neka pobjedi onaj koga narod glasa u vecini na demokratskim izborima. Cak i da EU opozicija pobjedi, formirace se jak rodoljubivi blok kao protivteza. Vazno je da se svo obracunamo sa kriminalom.
Opcija postoji: MI snaga naroda, Moba, DSS, a europejci mogu biti dobra konstruktivna pozicija.

Neka pobjedi onaj koga narod glasa u vecini na demokratskim izborima. Cak i da EU opozicija pobjedi, formirace se jak rodoljubivi blok kao protivteza. Vazno je da se svo obracunamo sa kriminalom.
Opcija postoji: MI snaga naroda, Moba, DSS, a europejci mogu biti dobra konstruktivna pozicija.
Izvini kao sto je Mica zavetnica i Seki a? Veliki rodoljubi i patriote? Manite sa tim KiM nikad izgubljeno i slicne budalastine. Jos gore ove stranke koje prodaju vama rodoljubima. Eu je daleko od ideale, ali nemamo drugi izbor. Mizda i uvesti sankcije Rusiji

Pa ti uradi nesto dublje.

Studenti su razbili zabokrecinu.
Dva miliona tesko da ce ostati dva miliona ali to je manje vazno jer kako stvari stoje niko nece izaci na izbore koji ce samim tim biti nelegitmni.
A protesti traju i traju i Vucic ne sme da posegne za silom da ih razbije jer je svestan da bi to znacilo njegov kraj.
Okreni, obrni vlast mu se krnji.
Ne zna sta vise da radi.

Posebni značaj ima kada to kaže lik iz Jagodine

Palma ih decenijama zlostavlja i bukvalno im hebe sve po kući a oni ćute i trpe i sada se našao hrabriša da studentima zamera gde će da spavaju.

Nije džabe Vučić odabrao baš Jagodinu za mesto svog skupa, nisu pomolili nos, sem što su se drali sa prozora na 2-3 upišane sendvičarske babe

Ali pazi, znaju oni da rektori iskorišćavaju studente i rade za Vučića, sve znaju, samo ne znaju kako Palma regrutuje i zapošljava žensku radnu snagu.

Peocitah da u Nisu na Media jani su odbili
Posebni značaj ima kada to kaže lik iz Jagodine

Palma ih decenijama zlostavlja i bukvalno im hebe sve po kući a oni ćute i trpe i sada se našao hrabriša da studentima zamera gde će da spavaju.

Nije džabe Vučić odabrao baš Jagodinu za mesto svog skupa, nisu pomolili nos, sem što su se drali sa prozora na 2-3 upišane sendvičarske babe

Ali pazi, znaju oni da rektori iskorišćavaju studente i rade za Vučića, sve znaju, samo ne znaju kako Palma regrutuje i zapošljava žensku radnu snagu.
Pa palmini ih i docekuju i smestaju kralju 😉

Back