Šta ako smo "nasankani"?

Ružan finansijski

Aktivan član
Poruka
1.495
Sve vise su mi sumnjive Studentske demonstracije. Sutra dolaze u moj grad(Jagodina), studenti i ostali odavde idu za Nis. Spavace u hali, tako da ih izgleda palmini docekuju, oni koji su vucica doveli ovde i napravili mu crveni tepih. Drugo, takodje ce i grad Nis da im obezbedi sve. Sumnjivo malo? Kako to sad odjednom staju uz studente, a oni se bore protiv njih? Zele ili da obesmisle demonstracije ili su studenti najveca zavera. Jos nesto jako bitno, sto sam se pitao od prvoga dana. Kako to bas da svi rektori univerziteta ustanu protiv vucica, a pola mora da su u sns-u. Znamo da se na tako visoke funkcije sigurno ne dolazi bez stranke

Sve vise su mi sumnjive Studentske demonstracije. Sutra dolaze u moj grad(Jagodina)
ne mozes da prezalis odlazak debeljka kojem je licno svirao betoven na uvce
, studenti i ostali odavde idu za Nis. Spavace u hali, tako da ih izgleda palmini docekuju, oni koji su vucica doveli ovde i napravili mu crveni tepih. Drugo, takodje ce i grad Nis da im obezbedi sve. Sumnjivo malo? Kako to sad odjednom staju uz studente, a oni se bore protiv njih? Zele ili da obesmisle demonstracije ili su studenti najveca zavera. Jos nesto jako bitno, sto sam se pitao od prvoga dana. Kako to bas da svi rektori univerziteta ustanu protiv vucica, a pola mora da su u sns-u. Znamo da se na tako visoke funkcije sigurno ne dolazi bez stranke
studenti su SUNCE nase!

ne mozes da prezalis odlazak debeljka kojem je licno svirao betoven na uvce

studenti su SUNCE nase!
Druze, samo sto nisam zapevao kad je riknuo. Prvi put da osetim za nekig preminulog tako, jer gadovima ako nisu mogli na dozivotnu, dobro ne zelim. To zelim i sns bagri, tjst dozivotnu robiju, dovoljno je. Kad je Hitler umro, ceo svet je slavio. Za pedofile, krimose, ubice ne zalim.

Sve vise su mi sumnjive Studentske demonstracije. Sutra dolaze u moj grad(Jagodina), studenti i ostali odavde idu za Nis. Spavace u hali, tako da ih izgleda palmini docekuju, oni koji su vucica doveli ovde i napravili mu crveni tepih. Drugo, takodje ce i grad Nis da im obezbedi sve. Sumnjivo malo? Kako to sad odjednom staju uz studente, a oni se bore protiv njih? Zele ili da obesmisle demonstracije ili su studenti najveca zavera. Jos nesto jako bitno, sto sam se pitao od prvoga dana. Kako to bas da svi rektori univerziteta ustanu protiv vucica, a pola mora da su u sns-u. Znamo da se na tako visoke funkcije sigurno ne dolazi bez stranke

Ko kaže da su svi rektori protiv Vučića?

Ako si išao u školu ili studirao onda ti je sve jasno. Ako nisi jbg.

Pa sad, ako pogledamo šta je trenutno jedini rezultat. Hapšenja koruptivnih gradonačelnika i NVO a to samo diže rejting Vučiću. Ogradjivanje od kompletne opozicije i istovremeno nikakva najava političkog angažovanja studenata i profesora u smislu pokreta ili stranke. Al aj još dajmo vremena. :lol:

1740524984826.png

Studenti bi trebalo da odbiju sve sto ima veze sa vlascu. Da istraju, pa makar i ispod mosta spavali. Vlast verovatno zeli da obesmisli, ne bi me iznenadili da krenu da pomazu. I sta onda? Protiv koga se borimo?

Vidi ovako. Seticu se mog dede koji je 5.Oktobra pricao da je Dos velika prevara. Svi su mu se smejali i zvali ga izdajnikom, pritom covek nije mogo da smisli Slobu.

znaci imas i nasledje... to je samo plus
pa da se osvrnemo na istoriju - uciteljicu zivota koja nikog nista nije naucila.

kad je bilo da narod nije nagrabusio ?

Svake nedelje izlazim na proteste, docekao ih prosli put iz Nisa za Kragujevac, sada mozda ne ako su palmini umesani. To mu dodje kao prodaja
Svaka opstinska uprava bi po logici stvari morala studentima da obezbedi smestaj i ostale uslove.

Bez obzira ko je na vlasti.

Palmini ili nepalmini.

Obaveze opstine moraju da se ispunjavaju, bez obzira na stranku.

Institucije, bato!

Studentima u marševima se više ne uskraćuje smeštaj i pomoć

Naredba režima koji je zaključio da to izrazito negativno deluje na rejting posle spavanja studenata na otvorenom u Inđiji i spavanja u plastenicima u Sopotu.

Od tog trenutka su im dostupne sve sportske hale a logično i školske sale

Studentima u marševima se više ne uskraćuje smeštaj i pomoć

Naredba režima koji je zaključio da to izrazito negativno deluje na rejting posle spavanja studenata na otvorenom u Inđiji i spavanja u plastenicima u Sopotu.

Od tog trenutka su im dostupne sve sportske hale a logično i školske sale
Studenti treba da odbiju sve to. Narod da im organizuje, ako treba donirano za hotele, makar svako i po 100din. Sa rezimom ne trebaju nikakvu saradnju

Studenti treba da odbiju sve to. Narod da im organizuje, ako treba donirano za hotele, makar svako i po 100din. Sa rezimom ne trebaju nikakvu saradnju

Zašto je saradnja sa režimom korišćenje sportskih hala

pa i u Kragujevcu su spavali i na fakultetima, u Gimnaziji ali i u dve sportske hale,
ne bi stali da je bilo drugačije

Samo su prostorije SNS uslovno "njihove" svi ostali prostori u gradu pripadaju GRAĐANIMA a ne gradonačelniku

Back