P
PRVI PUT
Gost
Posto mi zatvorise greskom onu moju temu da ja vama ne ostanem duzna ono sto sam obecala, a to je da vam javim kad bude, pa sta bude nek bude
I tako ti ja prosle noci zavrsim sa svojim deckom na bracnom krevetu drugaricinih roditelja, a u susednoj sobi, hodniku i kupatilu se odvija parti. Malo pomalo i mi ti odlucimo da pokusamo, kad vec imamo sve potrebno na raspolaganju. No medjutim, vec kad je pokusao da udje meni su oci ispadale od bola. Kuku meni, nisam takvo nesto ocekivala. Uspeo je jedanput i tad je unutra nesto puklo, to se prosto osetilo, a krvi na sve strane k'o da je neko izvrsio pokolje. I onda ti se mi lepo dogovorimo da nastavimo neki drugi put, jer je i on na mojoj faci video da je bol jedino sto osecam u tom trenutku. Ali to sto nismo zavrsili i sto je bolelo uopste nije vazno, vazno je da se mi volimo i da je ipak bilo prelepo citavu noc. A za Bundevu jedan komentar, ako se secas svojih saveta sa prosle moje teme, ono za razbusivanje i razvaljivanje rupe, e ovo je definitivno bilo razvaljivanje! Pozdrav svima :wink: