mario80
Legenda
- Poruka
- 72.951
Albančuga! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj cekaj! Radio 50 godina kao novinar po Beogradu(vucic ima 50 i nesto). Druzio se sa njegovim majkom mislim pretpostavljamo kakvo druzenje, a preslikan je ovaj hmmmTo je način rada Britanskig službi.
Tako su u XIX veku Britanci u Srbiji stvorili Naprednu stranku u cilju da izda Rusiju i da sve teritorije, resurse, razoružavanje stanovništva, trgovinu i vojni ugovor o izdaji Rusije i to potpis i preda njima i Austrougarskoj. A tako su Britanci i doveli na presto kralja Milana kome je otac bio Rumunski oficir, a ne bivši kralj koji mu se vodio kao otac i sa tim Rumunskim oficirom ga žena varala. I onda su lažni Srbin kralj Milan i Napredna stranka od 1878 god do 1890 god studiozno radili na izdaji Rusije. Jedno vreme je Rusija ćutala i posmatrala, a onda se Rusija aktivirala 1890 god, a uporedo narod u Srbiji se podigao u bunu i 140 poslanika Napredne stranke ubio tako što ih je sve ispekao na ražnju i ta stranka se ugasila. Kralj Milan je pobegao u Beč, ali tamo su ga 1901 god Rusi našli i otrovali u 48-oj god. A njegovog sina Aleksandra su 1903 god ubili bacivši ga sa balkona.
Isto se sada dešava, Britanska služba je osnovala stranku istog imena Napredna stranka SNS, i našla Vučića kome je otac Šiptar. Potpuno isti način rada Britanske službe i izabrali su SNS i Vučića da oni izdaju Srbiju i Rusiju. Ali dolazi i trenutak i da se Rusi aktiviraju i sve to počiste, a taj trenutak je otimanje NIS-a, a onda će Naprednjaci i Vučić proći kao oni u XIX veku
Pogledajte prilog 1671564Pogledajte prilog 1671567Pogledajte prilog 1671566Pogledajte prilog 1671569
Setih se kad videh ovu ekipu,a sta je sa Kostunicom? Jel ziv taj covek? Sta radi sad?
Previše nategnutih momenata .To je način rada Britanskig službi.
Tako su u XIX veku Britanci u Srbiji stvorili Naprednu stranku u cilju da izda Rusiju i da sve teritorije, resurse, razoružavanje stanovništva, trgovinu i vojni ugovor o izdaji Rusije i to potpis i preda njima i Austrougarskoj. A tako su Britanci i doveli na presto kralja Milana kome je otac bio Rumunski oficir, a ne bivši kralj koji mu se vodio kao otac i sa tim Rumunskim oficirom ga žena varala. I onda su lažni Srbin kralj Milan i Napredna stranka od 1878 god do 1890 god studiozno radili na izdaji Rusije. Jedno vreme je Rusija ćutala i posmatrala, a onda se Rusija aktivirala 1890 god, a uporedo narod u Srbiji se podigao u bunu i 140 poslanika Napredne stranke ubio tako što ih je sve ispekao na ražnju i ta stranka se ugasila. Kralj Milan je pobegao u Beč, ali tamo su ga 1901 god Rusi našli i otrovali u 48-oj god. A njegovog sina Aleksandra su 1903 god ubili bacivši ga sa balkona.
Isto se sada dešava, Britanska služba je osnovala stranku istog imena Napredna stranka SNS, i našla Vučića kome je otac Šiptar. Potpuno isti način rada Britanske službe i izabrali su SNS i Vučića da oni izdaju Srbiju i Rusiju. Ali dolazi i trenutak i da se Rusi aktiviraju i sve to počiste, a taj trenutak je otimanje NIS-a, a onda će Naprednjaci i Vučić proći kao oni u XIX veku
Pogledajte prilog 1671564Pogledajte prilog 1671567Pogledajte prilog 1671566Pogledajte prilog 1671569
Duci Simonovicu, ti li si?Đinđić, nemački stipendista i švercer garderobom, dobio je državu, da je rasturi, devastira, oslabi, i pripremi za "DOLAZAK STRANIH INVESTICIJA".
Ovi povampireni i podmlađeni danas pokušavaju da naprave reprizu ?![]()
Previše podudarnosti, od imena stranke, načina delovanja, sumnjivog ocinstva i ostalogPreviše nategnutih momenata .
Nije nemogućeKako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Malo lečiš svoju hdzovsku postizbornu bol?Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Nzm gde ide Srbija, ali dotični Stefan je težak slučaj HDZ-ovca. Roni čovek suze tuđmanovske povodom izborne katastrofe svog kandidata…Nije nemoguće, ionako već gura Srbiju u gore (3 svet)
Zute demokrate su cinile pljackaske privatizacije, ali nisu isli do kraja kao sadasnji vrhovni komandant. Ajde se malo raspiaj ko unisti EPS sa raznim grcicima, pa sada grca u gubitcima kao nikad u istoriji, ko rasproda giganta PKB arapima, tj proizvodnju hrane i domace trgovinske lance? Ko zatvori proda IMT, Zmaj (domacu proizvodnju poljoprivrednih masina? Ko proda Nikola Tesla aerodrum, Ko nam napravi jos veci dug sa Etihadom i poslom stoljeca? Ko pokloni zemljiste arapima za Bg n V? Ade pricaj malo o rasprodaji najbogatijeg rudnika za\lata, srebra i bakra Boru i Majdanpeku, za koji dobijamao 1% rudne rente? Jel tako radi sposobna vlast?Ja baš htedoh da pitam a šta je to AV uništio kada su upravo prethodnici unštili.
Možda bi trebalo analizirati šta su prethodnici izgradili a šta AV? Ko je otvarao a ko zatvarao fabrike?
Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
ma to je srBska bolest.Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Bitno da niko od njih ne umakne iz zemlje da imaju pošteno suđenje. Lično bih voleo da budem prisutan.
Ne moze biti, jer previse laze ...Šta ako je Vučić zaista Albanac?
Zar te nije sramota da na tako animalan i satanistički način vređaš nečiju majku i nevinog čoveka? Da li si ti siguran da nisi Šiptar, Rom ili Turčin? Kako bi se ti osećao kada bi tebi neko to rekao?Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Vrijedjanje po nacionalnom osnovu. Zanimljivo da tema još nije sankcionisana??Zar te nije sramota da na tako animalan i satanistički način vređaš nečiju majku i nevinog čoveka? Da li si ti siguran da nisi Šiptar, Rom ili Turčin? Kako bi se ti osećao kada bi tebi neko to rekao?
Sve je očiglednije da se i ovde poštuju samo pravila Blokadne kuharice i da je samo ustašama dozvoljeno sve ....Vrijedjanje po nacionalnom osnovu. Zanimljivo da tema još nije sankcionisana??
gde ces vezih lazova od Vas...samo da te podsetim, na jednonacionalno trovanje..otrov koji truje samo Albance...da ne nabrajam daljeNe moze biti, jer previse laze ...
Pope, misliš li da je otvarač teme naš Dževudin?