Šta ako je Vučić zaista Albanac?

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Jel ko ovi? 🤪

1733345049756.jpeg
1733345088353.png

Ko им даје лову да дођу у Србију, немачким фирмама? :namcor:
Како је један ратни профитер и ратни хушкач преко ноћи постао миљеник ЕУ, Сороша, Блера, Клинтона и остале банде; средио му Тадић? :super:
Mlad si ti još, nisi slušao Đinđića kako na TV-u izjavljuje 99-te " TREBA NASTAVITI SA BOMBARDOVANJEM SVE DOK DIKTATORSKI REŽIM SLOBODANA MILOŠEVIĆA NE ODE SA VLASTI"

I banda ubi malu Milicu Rakić, na noši

Tako su došli na vlast, uz pomoć NATO bombi.

Dok sam ja u po noći hvatao bebu u ćebence i trčao u podrum nabijajući mu kapicu na glavu da ne čuje gruvanje bombi i štektanje PVO-a.

Seme im i pleme pogano!

I evo ih opet, povampirili se, podmladili, SAMO JOŠ FALE BOMBE , koekude. :mafijas:

Mlad si ti još, nisi slušao Đinđića kako na TV-u izjavljuje 99-te " TREBA NASTAVITI SA BOMBARDOVANJEM SVE DOK DIKTATORSKI REŽIM SLOBODANA MILOŠEVIĆA NE ODE SA VLASTI"

I banda ubi malu Milicu Rakić, na noši

Tako su došli na vlast, uz pomoć NATO bombi.

Dok sam ja u po noći hvatao bebu u ćebence i trčao u podrum nabijajući mu kapicu na glavu da ne čuje gruvanje bombi i štektanje PVO-a.

Seme im i pleme pogano!

I evo ih opet, povampirili se, podmladili, SAMO JOŠ FALE BOMBE , koekude. :mafijas:
Tu izjavu nikad niko nije slušao, niti čuo. Ni ja, a baš sam se potrudio da je pronađem.

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
To je način rada Britanskig službi.
Tako su u XIX veku Britanci u Srbiji stvorili Naprednu stranku u cilju da izda Rusiju i da sve teritorije, resurse, razoružavanje stanovništva, trgovinu i vojni ugovor o izdaji Rusije i to potpis i preda njima i Austrougarskoj. A tako su Britanci i doveli na presto kralja Milana kome je otac bio Rumunski oficir, a ne bivši kralj koji mu se vodio kao otac i sa tim Rumunskim oficirom ga žena varala. I onda su lažni Srbin kralj Milan i Napredna stranka od 1878 god do 1890 god studiozno radili na izdaji Rusije. Jedno vreme je Rusija ćutala i posmatrala, a onda se Rusija aktivirala 1890 god, a uporedo narod u Srbiji se podigao u bunu i 140 poslanika Napredne stranke ubio tako što ih je sve ispekao na ražnju i ta stranka se ugasila. Kralj Milan je pobegao u Beč, ali tamo su ga 1901 god Rusi našli i otrovali u 48-oj god. A njegovog sina Aleksandra su 1903 god ubili bacivši ga sa balkona.
Isto se sada dešava, Britanska služba je osnovala stranku istog imena Napredna stranka SNS, i našla Vučića kome je otac Šiptar. Potpuno isti način rada Britanske službe i izabrali su SNS i Vučića da oni izdaju Srbiju i Rusiju. Ali dolazi i trenutak i da se Rusi aktiviraju i sve to počiste, a taj trenutak je otimanje NIS-a, a onda će Naprednjaci i Vučić proći kao oni u XIX veku

308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpgEJEtfNZXsAAjwph.jpg1668610853-Vucic-Kadirov-Ceceni-LGBT-Deca.jpgFahri-musliju.jpg

Kako u ovom svetu, mogu imati svoju drzavu oni koji su je spremni prodati za sendvic?Oni koji nemaju svest o svojoj drzavi (i posle pola milenijuma ropstva pod Turcima i nabijanja na kolac)?Koji zive sa narodom koji nema svoju drzavu i vide kako to izgleda?

Narod koji ne shvata kako je korupcija ozbiljna socijalna bolest, kako moze imati svoju slobodu i svoju vlast?

Poslednja izmena:
Tu izjavu nikad niko nije slušao, niti čuo. Ni ja, a baš sam se potrudio da je pronađem.
o Zoranu Djindjicu imam negativno misljenje, jos jedna lopurda i nista drugo...sto se tice te izjave, nisam je nasao...ali, videh Gerharda Sredera u Beogradu, velikog srpskog prijatelja//Toni Bler, savetnika AV...gle cuda, videsmo i Klintona, kako tapse po ramenu jednog Srbendu...a i mladjani Soros, sa antisrpskim Srbendom

Nećeš ni da je nađeš, Ovo je izjavio Čeda Jovanović, tadašnji Đinđićev portparol.
Zna se ko je pisao koncept?

A danas trgovi nose njegovo ime zar ne ?

Ko su sve te Milice Rakić da promene "LIK I DELO " NAŠEG VELIKOG OSLOBODIOCA, OD SOCIJALIZMA, U KOM SMO SVI ŽIVELI MIRNO I SPOKOJNO ?:nono3:

Ajde bre ne preterujte sad. Moze se sve reci za njega da je smradina, izdajnik, lopov itd, ali albanac nije sigurno. Jedino da se preziva vućići. Mada na kraju posle Titove smrti se otkrilo da je bio poljak

Nećeš ni da je nađeš, Ovo je izjavio Čeda Jovanović, tadašnji Đinđićev portparol.
Zna se ko je pisao koncept?

A danas trgovi nose njegovo ime zar ne ?

Ko su sve te Milice Rakić da promene "LIK I DELO " NAŠEG VELIKOG OSLOBODIOCA, OD SOCIJALIZMA, U KOM SMO SVI ŽIVELI MIRNO I SPOKOJNO ?:nono3:
Pa nema ni da je Čeda izjavio. Čeda je u vreme bombardovanja bio opozicija i nije uticao na bilo šta. Na procese je uticao Milošević, pa i na taj koji je doveo do pogibija.

Back