Šta ako je Vučić zaista Albanac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20250114_202710_Chrome.jpg

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?

d3ddee1b-7f88-4473-9772-292fe5649c93_text.gif

Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
A što bi to trebalo da me šokira? Do sad su svi u Srbiji mislili da je Bosanac, pazi da se ne potresem ako kaže da je Albanac, to mu je unapređenje.

ne lupaj...

Kakve veze ima je li mu ćaća Musliu ili Anđelko, ako uništi Srbiju. Tj. uništio je već sve što je mogao.

To je isto kao ono o Titu, da li je Hrvat iz Kumrovca ili su ga zamenili nekim Rusom ili Poljakom u SSSR-u. On je diktator i zločinac, zamenjen ili ne.
Samo srpski ***** ovako nešto može da napravi.
I stranac bi imao milosti

Ne znam ljudi , ja kad se pojavim, svi kazu izgleda inteligentno , izgleda kao dinarid, tj kao Srbin, izgleda lepo i prefinjeno i ebi si mater uvek imaju nekog ko je za tri klase gori a njima bolji da ih jase...

Tako da bih ja rekao da je to kobna sudbina Srba da zele da postanu turci , a kad postanu turci u Turskoj , opet neka psihicka nesreca bolest i trauma...

Ne može Vučić nikako uništiti Srbiju. On je jedna prolazna pojava, etapa u razvoju srpske državnosti u postkomunističkom periodu. Vučić je tipični populista. Sam sebi reže granu na kojoj sedi stalnim pojavljivanjem u javnosti. Predosadan je, stalno je u medijima. Pravi državnici su sušta suprotnost. Nisu tako napadni, dela govore o njima a ne kao kod ovog hvalisavca. Sam sebe hvali svaki dan. Trebaće par godina posle njega da se dovedu finansije u red.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back