Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Ima. Ispali bi Srbi naivni ako bi Vučić rekao da je Albanac. Glasali za Albanca godinama. To je isto kao da Hrvati glasaju za Šešelja.
PatriJotske snage iz BiH i Hrvatske izražavaju zabrinutost zbog stanja u srpskom društvu. Dirljivo.Šešelj i je Hrvat. Vučić se i ponaša više kao Albanac nego Srbin.
Nije on nikakva “opozicija”, hrvatski patriJota.Naslov teme kao da je Na klix-ba i sličnim izrazito antisrpskim medijima a ne ne Krstarici?
Šta bi bilo kad bilo..uglavnom, nigdje veze sa vezom, a u suštini samo još jedan sramni tekst, koji govori više o očaju i nemoći opozicije.
Nisam znao.. čemu tolerisanje ovo divljanje antisrpski nastrojenih stranaca ?Nije on nikakva “opozicija”, hrvatski patriJota.
Naslov teme kao da je Na klix-ba i sličnim izrazito antisrpskim medijima a ne ne Krstarici?
Šta bi bilo kad bilo..uglavnom, nigdje veze sa vezom, a u suštini samo još jedan sramni tekst, koji govori više o očaju i nemoći opozicije.
A što bi to trebalo da me šokira? Do sad su svi u Srbiji mislili da je Bosanac, pazi da se ne potresem ako kaže da je Albanac, to mu je unapređenje.Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
ne lupaj...Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
tebi kao turcinuto mu je unapređenje.
Biti Turčin je časno. To je velika ratnička nacija koja je pokorila mnoge delove sveta.tebi kao turcinu
Samo srpski ***** ovako nešto može da napravi.Kakve veze ima je li mu ćaća Musliu ili Anđelko, ako uništi Srbiju. Tj. uništio je već sve što je mogao.
To je isto kao ono o Titu, da li je Hrvat iz Kumrovca ili su ga zamenili nekim Rusom ili Poljakom u SSSR-u. On je diktator i zločinac, zamenjen ili ne.
tebi kao turcinu
Nenad je gorljivi bugarski patriJota koji je po svom sopstvenom tvrđenju prijavljen na adresi u policijskoj stanici u Sofiji.Biti Turčin je časno. To je velika ratnička nacija koja je pokorila mnoge delove sveta.
Da li si video kako kolega Stefan tituliše prekodrinske Srbe? Pitam za druga.
Nzm, lik, delo i izjave AV po strani, ovde širiš naraciju sa Dnevno.hr.Svako ko glasa za Vuqiqa je siftar ili potencijalni siftar jer sto bi neko glasao za siftara ako i sam nije isti
Misliš na Osmanlije ili na Asparuhove Onogure?Biti Turčin je časno. To je velika ratnička nacija koja je pokorila mnoge delove sveta.
Ne može Vučić nikako uništiti Srbiju. On je jedna prolazna pojava, etapa u razvoju srpske državnosti u postkomunističkom periodu. Vučić je tipični populista. Sam sebi reže granu na kojoj sedi stalnim pojavljivanjem u javnosti. Predosadan je, stalno je u medijima. Pravi državnici su sušta suprotnost. Nisu tako napadni, dela govore o njima a ne kao kod ovog hvalisavca. Sam sebe hvali svaki dan. Trebaće par godina posle njega da se dovedu finansije u red.Kako bi ste reagovali da u jednom trenutku na primer za 2 godine Vučić nakon što potpuno uništi Srbiju podnese ostavku, napusti politiku, ode da živi na zapad i od tamo preko medija poruči Srbima: "Ja sam oduvek Albanac, otac moj jeste Albanac, celo vreme sam radio na tome da Kosovo bude nezavisno, lepo sam vas prevario"...?
Za tebe su Srbi iz RS “pravoslavni Bosanci”? Tako kaže i Bakir…Nije Albanac vec Bosanac.
Bili Bosanci poslednjih 100 godina, sada kao fazon nisu.Za tebe su Srbi iz RS “pravoslavni Bosanci”? Tako kaže i Bakir…
Lupaš.Bili Bosanci poslednjih 100 godina, sada kao fazon nisu.
Zasto je sramota nesto sto je ocigledno.Gde ces goru kombinaciju dinaroid i siftar(ne znam sta su oni,neko kavkasko pleme)