Sta ako ima decka(a ona ti se svidja)

Sam naslov kaze,sta ako ima decka a ona ti se svidja...ono vidis da nije ni njoj svejedno moglo bi nesto da bude al ili se izvlaci preko recenice imam decka ili ako stvarno ima decka pa smo ja i ona ne moguci.A dje sad ona da raskida sa njim zbog mene(ja mislim da joj to nateze pada).

rascisti prvo sa sobom-za sta ti se svidja
ako samo kres da li bi ti smetalo da budes rezerva
ako ti se dopada kao osoba bolje pali, ona decka nece ostaviti a cim se premislja znaci da bi da svrlja sa strane ali tajno

Sam naslov kaze,sta ako ima decka a ona ti se svidja...ono vidis da nije ni njoj svejedno moglo bi nesto da bude al ili se izvlaci preko recenice imam decka ili ako stvarno ima decka pa smo ja i ona ne moguci.A dje sad ona da raskida sa njim zbog mene(ja mislim da joj to nateze pada).

gledaj: то што се она теби свиђа је сасвим НЕБИТНО! Или ти на страном језику: ИРЕЛЕВАНТНО! Ово опет значи: имала дечка, или мужа, или била сама , то што се она теби свиђа је небитно.

Значи: промашена тема!

Pa ako ima dečka to ne znači da nema pi*čku i da ne voli da ponekad promijeni... Bar ja tako mislim.

Na osnovu ovoga sto si napisao neces dobiti ni jedan precizan odgovor - jedino nagadjanja. Jeste li se druzili? Koliko dugo i blisko? Jesi li uopste siguran da ima decka? Koliko je ozbiljna ta veza? Da li je srecna? Da li je bilo neceg izmedju vas? Moras malo detaljnije ako zelis iole ozbiljan odgovor. Male su sanse (ne nikakve, ali opet male) da ce ti se zelje ostvariti, ako je u nekoj ozbiljnijoj vezi - pa, ako joj kazes, mozete nastaviti druzenje, ili izgubiti kontakt. Kako god, pre ili kasnije ces (ako si ozbiljan i znas sta hoces) morati da joj kazes ili pokazes koliko i sta ti znaci. Ako se samo necka, jer je ne privlacis, pa zeli da te odvrati "deckom", to je vec druga prica i ona moze relativno brzo da promeni misljenje, ako budes bio dovoljno istrajan (ne napadan) i kreativan i ucinis da se pored tebe oseca srecnom. Lepo rece neko iznad. Vidi prvo zbog cega ti se svidja, pa sam odluci sta i kako zelis da preduzmes.

Ako joj raskid sa deckom najteze pada , onda joj izgleda ti nesto i ne padas za oko i na pamet

- - - - - - - - - -

Pa ako ima dečka to ne znači da nema pi*čku i da ne voli da ponekad promijeni... Bar ja tako mislim.

bas lepa definicija... muskarca

Ako joj raskid sa deckom najteze pada , onda joj izgleda ti nesto i ne padas za oko i na pamet

- - - - - - - - - -

bas lepa definicija... muskarca
Odakle znas, mozda ja volim odjednom utroje i sa "Zvanicnom" djevojkom i sa nekom nezvanicnom, a to vec nije mijenjanje. A za zene sam rekao da vole i one da mijenjaju partnere, i stoji iza moje tvrdnje to sto svaka od prosjecnih na fejsbuku ima 480 prijatelja barem, iako je u vezi.

Back