Secret Admirer
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Ti maznjavas frajerima ribe samo onako, preko neta?![]()
tako je najlakse

U RL je isto ali je opasnije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti maznjavas frajerima ribe samo onako, preko neta?![]()
Sam naslov kaze,sta ako ima decka a ona ti se svidja...ono vidis da nije ni njoj svejedno moglo bi nesto da bude al ili se izvlaci preko recenice imam decka ili ako stvarno ima decka pa smo ja i ona ne moguci.A dje sad ona da raskida sa njim zbog mene(ja mislim da joj to nateze pada).
dvosmisleno pitanje..Pa zar nije tako?![]()
Sam naslov kaze,sta ako ima decka a ona ti se svidja...ono vidis da nije ni njoj svejedno moglo bi nesto da bude al ili se izvlaci preko recenice imam decka ili ako stvarno ima decka pa smo ja i ona ne moguci.A dje sad ona da raskida sa njim zbog mene(ja mislim da joj to nateze pada).
Pa ako ima dečka to ne znači da nema pi*čku i da ne voli da ponekad promijeni... Bar ja tako mislim.Sam naslov kaze,sta ako ima decka a ona ti se svidja...ono vidis da nije ni njoj svejedno moglo bi nesto da bude al ili se izvlaci preko recenice imam decka ili ako stvarno ima decka pa smo ja i ona ne moguci.A dje sad ona da raskida sa njim zbog mene(ja mislim da joj to nateze pada).
Pa ako ima dečka to ne znači da nema pi*čku i da ne voli da ponekad promijeni... Bar ja tako mislim.
Odakle znas, mozda ja volim odjednom utroje i sa "Zvanicnom" djevojkom i sa nekom nezvanicnom, a to vec nije mijenjanje. A za zene sam rekao da vole i one da mijenjaju partnere, i stoji iza moje tvrdnje to sto svaka od prosjecnih na fejsbuku ima 480 prijatelja barem, iako je u vezi.Ako joj raskid sa deckom najteze pada , onda joj izgleda ti nesto i ne padas za oko i na pamet
- - - - - - - - - -
bas lepa definicija... muskarca