- Poruka
- 77.389
naleteo sam na ovaj snimak i rekoh da otvorim temu da pričamo o velikom gitaristi SRV
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek je unistavao pragove svojim nacinom sviranja, ja isto samo sam daleko od njegovog umeca Ali pogubni efekat na instrument je isti.SRV je zastitni znak Texas bluza. I on kao gitarista i njegova SRV gitara broj jedan. Nisam znao da su toliko menjali vrat na gitari. Inace nije to bio obican Strat. Fretboard je napravljen od brazilskog rosewood-a, koji je kasnije bio zabranjen za uvoz u Ameriku, nakon cega se Fender okrenuo drugim vrstama rosewood-a i kasnije pau ferro. Jos jedna retkost je da je SRV Strat imao pozlacen hardware. Nema veze sa zvukom, vec cisto estetski dodatak, pozlacen hardware je bio prilicno redak na Stratocasterima u to vreme. Vibrato je bio za levoruke Stratocastere. I na kraju vrat je bio "D" obilika sto je jos jedna retkost na Stratocasteru. Steve je voleo deblji vrat sto ga opet nije sprecilo da ga urnise agresivnim sviranjem.
Meni se svidja ovaj snimak sa Omar Hakimom na bubnjevima i Tom Barney-em na basu, koji je na kraju uspeo da pokida zicu na basu....