Srušio se plafon u hali Pinki

Kao što smo uspeli da vidimo, ulaz u Sportski centar Pinki je zatvoren i postavljena je crvena traka koja upozorava na opsanost.

Građani su istakli da su zabrinuti zbog bezbednosti, pre svega zato što halom svakodnevno cirkuliše veliki broj dece, koja učestvuju u sportskim aktivnostima i manifestacijama.

Hala Pinki je izgrađena 70-ih godina i godinama unazad ima problem i sa prokišnjavanjem, a jedan od načina na koji su to rešavali je da su na sam plafon kačili kofe da skupljaju vodu.

Kao što smo uspeli da vidimo, ulaz u Sportski centar Pinki je zatvoren i postavljena je crvena traka koja upozorava na opsanost.

Građani su istakli da su zabrinuti zbog bezbednosti, pre svega zato što halom svakodnevno cirkuliše veliki broj dece, koja učestvuju u sportskim aktivnostima i manifestacijama.

Hala Pinki je izgrađena 70-ih godina i godinama unazad ima problem i sa prokišnjavanjem, a jedan od načina na koji su to rešavali je da su na sam plafon kačili kofe da skupljaju vodu.
SNS je jos pre 50 godina pogresno izgradio tu halu od pocetka. Na starim slikama je Vucic kako lopatom sipa previse peska a manje cementa u beton. Jos tada se znalo da je korupcionim metodama pokradena armatura sa gradilista i oprane pare od Ivanjice. Posle su 2005 godine , tokom renoviranja, SNS na celu sa Vucicem naplatili laznim fakturama radove, ali je u stvarnosti samo prefarban plafon. Uzas . Raspad od drzave...

SNS je jos pre 50 godina pogresno izgradio tu halu od pocetka. Na starim slikama je Vucic kako lopatom sipa previse peska a manje cementa u beton. Jos tada se znalo da je korupcionim metodama pokradena armatura sa gradilista i oprane pare od Ivanjice. Posle su 2005 godine , tokom renoviranja, SNS na celu sa Vucicem naplatili laznim fakturama radove, ali je u stvarnosti samo prefarban plafon. Uzas . Raspad od drzave...

То је његов Вучићев Црвени сталеж.

Naravno bez dokaza. I AV optuzujem sa dokazima pa me ne zovu na sud

Чији суд. ?

Ми немамо наш суд

Црвени сталеж има свој суд и своју полицију и своју војску.

Видећемо када га народ почне отимати и присвајати за себе.

Због одсуства бога, дијаболички сталеж у три генерације коло воде од 1944.г.
Napredenjaci su bezbožnici.. ne znaju da se prekrste, niko to ne zna.. krste se kao da su šlogirani.. ne znaju Oče Naš a predsednik ne zna da celiva ikonu nego je diže.. plus ponekad i ukrade kintu u manastiru ili crkvi , desna ruka-levi džep..ima snimak

ja rekoh.

a ti se spremi.
Sto pre molim te. Da bi sudskim put utvrdili , zasto nije kuci, ko mu preti , zasto mu preti . Da bidimo sve, snimke kamera , snimke telefonskih razgovora , listinge , izjave svedoka i sve do najsitnijih detalja. Kao javna licnost, politicar , neko ko treba da ima i nosi odgovornost sigurno ne bi smeo da prica sve i svasta, i da izjavljuje sta hoce. Ili salje primer svima da moze da prica ko sta hoce!

brt nemoj da vređaš Boga, vređaj Vučića! Nije Bog kriv što su ovi idioti na vlasti!
Narod je glasao tako , jer je dovoljno da mu obecas 100 evra , a ne moras ni da mu das posle izbora. A penzionerima prospes pricu kako ide povecanje od 10 % , a onda dignes cenu struje 50% i penzionerima das 5%. Da ne pricam o cenama u prodavnicama . I eto ti recept za uspeh na izborima.

Ne brini ti za Boga, brt. Veliki je on dečko, ume sam da se brine o sebi. Ako je pahuljica i uvređena mlada, već će se on pobrinuti da ja gorim u paklu, pa da on može na miru da deci daruje neizlečive boleštine.
brt pričali smo o tome na temi o religiji..

nije ovde tema o Bogu nego o Naprednjacima i Srbiji u kojoj se sve ruši.. bezbedniji smo bili za vreme bombardovanja 99 te

Back