СРС: "Вучић насанкао Николића"

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
BEOGRAD - Štrajk glađu I žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića izazvao je danas oštru polemiku između SNS I SRS, posle tvrdnji poslanika radikala da je takav vid političkog protesta Nikolića farsa. SRS poslanici su rekli da je "Vučić nasankao Nikolića", te da je su štrajk glađu I žeđu lidera naprednjaka “farsa”, jer se Nikoliću, prema rečima poslanice te stranke Vjerice Radete, “ni usta nisu osušila, a navodno ne pije vodu već danima”.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/radikali-vucic-nasankao-nikolica-86161.php

Е Томо, Томо, "мали од палубе" те насанкао :hahaha::hahaha::hahaha:

BEOGRAD - Štrajk glađu I žeđu lidera naprednjaka Tomislava Nikolića izazvao je danas oštru polemiku između SNS I SRS, posle tvrdnji poslanika radikala da je takav vid političkog protesta Nikolića farsa. SRS poslanici su rekli da je "Vučić nasankao Nikolića", te da je su štrajk glađu I žeđu lidera naprednjaka “farsa”, jer se Nikoliću, prema rečima poslanice te stranke Vjerice Radete, “ni usta nisu osušila, a navodno ne pije vodu već danima”.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/radikali-vucic-nasankao-nikolica-86161.php

Е Томо, Томо, "мали од палубе" те насанкао :hahaha::hahaha::hahaha:

Je li "Mali od palube" nasankao i Seselja kad je strajkovao gladju (doduse ne i zedju, nije on tako naivan) i je li to strajkovanje gladjau i do smrti (kako je tada govorio Seselj i radikali" hriscanski cin, ili i Bog ima razlicite arsine za razlicite ljude, Seselja "uvazava", Tomu ne voli?
Smesno:)
Ti dezurni dok ne pristignu ostali?
Ako, ako, sad si i Bogu postoa mio, narocito onaj Sarovic koji smaza milione za dnevnice a sve vreme nije mrdnuo iz Beograda:lol:
Ma, kad radikali nesto kazu, to je tako i nikako drugacije, kad kradu, kad lazu, kad dve decenije kao paraziti zive od dobrih primanja u Skupstini i tako besposleni i telad krstavaju:bye:

Je li "Mali od palube" nasankao i Seselja kad je strajkovao gladju (doduse ne i zedju, nije on tako naivan) i je li to strajkovanje gladjau i do smrti (kako je tada govorio Seselj i radikali" hriscanski cin, ili i Bog ima razlicite arsine za razlicite ljude, Seselja "uvazava", Tomu ne voli?
Smesno:)
Ti dezurni dok ne pristignu ostali?
Ako, ako, sad si i Bogu postoa mio, narocito onaj Sarovic koji smaza milione za dnevnice a sve vreme nije mrdnuo iz Beograda:lol:
Ma, kad radikali nesto kazu, to je tako i nikako drugacije, kad kradu, kad lazu, kad dve decenije kao paraziti zive od dobrih primanja u Skupstini i tako besposleni i telad krstavaju:bye:

Пропао штрајк, па сада сте бесни? Хбг ..

Bilo je ovde tusta i tma kad je Seki strajkovao gladju, secam se da su se utrkivali da ih sto vise postiraju oni s kojima sada zajedno ti cekas los ishod strajka Tomislava Nikolica, cudna pojava, ili nije?
Ma, kakvi, sve je to normalno za radikale, a ja budala popila suzavca za citav zivot na mitingu podrske Seselju, sve se placa, ja platih i pocepah jedne lude politicke opanke, ali nikad vise:lol:

Nikolić: Nastavljam štrak
Izvor: FoNet, Beta

Beograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić rekao je danas da nastavlja štrajk glađu i žeđu i najavio da će se u četvrtak pričestiti.
17518077504dad7832c1504830878457_orig.jpg%201

"Pre četiri godine, vladika mileševski Filaret štrajkovao je glađu na graničnom prelazu Srbije i Crne Gore jer mu vlasti te zemlje nisu dopustile da uđe na njihovu teritoriju. Njegov protest je bio manje radikalan jer je nastavio da uzima vodu i lekove. Čitav štrajk je bio do kranjih granica ispolitizovan, a vladika Filaret se nije odazvao na molbe Sinoda SPC-a i patrijarha Pavla da prekine...."

Neki zaboravili?

"Pre četiri godine, vladika mileševski Filaret štrajkovao je glađu na graničnom prelazu Srbije i Crne Gore jer mu vlasti te zemlje nisu dopustile da uđe na njihovu teritoriju. Njegov protest je bio manje radikalan jer je nastavio da uzima vodu i lekove. Čitav štrajk je bio do kranjih granica ispolitizovan, a vladika Filaret se nije odazvao na molbe Sinoda SPC-a i patrijarha Pavla da prekine...."

Neki zaboravili?
Dobro taj štrajk je bio žešća sprdačina , a Filaret se još ugojio 2 kile . :lol:

Судско веће Трибунала наложило примену свих медицинских мера
Шешељ на инфузији

Лидер радикала поручио да више неће примати никога, па ни лекаре

Судско веће Хашког трибунала наложило је јуче холандским властима да примене све медицинске мере за заштиту живота Војислава Шешеља, укључујући и прикључивање на инфузију, пренеле су новинске агенције. У налогу већа, од власти Холандије захтева се да "примене медицинске мере по споразуму са трибуналом – које, у случају медицинске потребе, могу укључити интервенцију попут прикључивања на инфузију – у циљу заштите здравља и добробити оптуженог и избегавања губитка живота". Те мере, прецизира Веће, не смеју бити у супротности са међународним стандардима лекарске етике, нити обавезујућим правилима међународног права.

------------
Sve vreme pio tecnost k'o kamila, pa opet mu dadose infuziju, ali Seselj je Seselj, on nikad ne laze, njegovi nikad ne lazu, ali nisu znali da mogu kako zele, ali ne i dokle zele!

LIDER SNS SE DANAS OBRAĆA NOVINARIMA
Nikolić: Primiću infuziju popodne

- Popodne ću verovatno početi da primam infuziju po savetu lekara jer su mi se nalazi bubrega i EKG pogoršali. Cilj ovoga nije moje samoubistvo i veoma me je pogodilo što se na ovaj način predstavlja moj protest - rekao je danas Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke okupljenim novinarima.

BEOGRAD - On je dodao da ne može da se naljuti na Njegovu svetost patrijarha Irineja i da sam mora da mu objasni šta je cilj svega ovoga.

Na novinarsko pitanje koliko daleko je spreman da ode u ovom protestu Nikolić je kratko tihim glasom izgovorio: ”koliko bude bilo potrebno ali tako da ne ugrozim svoj život”.

Nikolić je je još dodao da štrajkom glađu ne želi da se pregovara o terminima izbora već oni moraju da se održe sada jer je došlo vreme da politička elita osiromaši a narod da se obogati.

- Vreme je da narod više ne bude gladan i žedan a ako izdržim da ovim nateram vlast na parlametarne izbore neću nija biti gladan i žedan - rekao Nikolić i dodao da ga je iz sadašnje garniture vlasti posetio samo ministar zdravlja Zoran Stanković.

Nikolić je najavio da će se u četvrtak pričestiti. "Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je potrebno da Srbija postane normalna zemlja", rekao je Nikolić novinarima u bolničkoj sobi privatnog KBC "Beograd".

On je rekao da njegov štrajk glađu i žeđu treba da se shvati kao post.

Doktor Ljubomir Ilić izjavio je danas da je posle intenziviranja terapije lider Srpske napredne stranke u stabilnom stanju i bez poremećaja svesti.

И толико .....

Пас рек'о,
пас порек'о .......

Пљуни па полижи ....

Е, сад ви Томини промотери
размислите коме сте веровали,
због кога и због чега сте писали
све ово што сте писали .....

:bye::bye::bye:

Ако је примио инфузију онда то није штрајк. Тома Лажов.

Eto, pa sta ces sad?
Ti bi da umre, e, ali ne odredjujes ti nego neko visi od svih nas. Meni bi bilo drago da pocne da uzima hranu i vodu, ali, postujem njegovu odluku.
Jesi li tako pisao o Seselju kad je strajkovao gladju ali ne i zedju, i PRIMAO INFUZIJU?
Heh, kako mi je milo sto vas jedi sto je uopst ziv, taj "lazov":)

SESLJ PRIMAO INFUZIJU U VREME STRAJKA GLADJU (DODUSE PIO JE VODU SVE VREME), pas rekao , pas porekao, ja ostavih i dokaz, ima koliko ko hoce samo da se potrudi:lol:
:bye:

Шешељ НИЈЕ као Тома Препоштени никада рекао да штрајкује жеђу,
и молим те,
убудуће,
не упоређуј НЕУПОРЕДИВО .......

Држи се ти твог Бате и твог Томе ....
Ушима се покријте сво троје ....

Брука је брука, лаж је лаж,
не може се сакрити .....

У Цара Трајана козије уши ......

Back