SRS U RASPADU, ŠEŠELJA NAPUŠTAJU SARADNICI Razlog nije debakl na izborima, ali jeste Jutka i DŽIP "TEŽAK" 150.000 EVRA

Jao jeste.Pa povukla se sa foruma nakon jednih izbora.Tada su svi forumski radikali bili ubeđeni da će izdominirati na izborima,jer je došao debeli.Ona je pogrdno nazivala sve opzicione lidere i prišivala im pretpostavljene osvojene procente.Tako je Boleta ljotu zvala "Boškić 2%",te je svima prognozirala da će ih pregaziti Beli na izborima.Kad ono,ni Šeki se ne zakiti nekim ozbiljnim procentima,a bio je 3 puta slabiji od tog istog Belog.Tada je napustila forum

To je taj momenat. Ali, mogu reći da poštujem postupak, od onda čak nisam video ni da se u javnosti povezuje sa radikalima, mada ne pratim španske serije pa možda i grešim...

Ti si prestao da budeš član SRS- pre nego što su toma i Vučić osnovali SNS.Tako si bar pisao na forumu.Moguće je da si lagao :lol:

Da tako je. I onda sam se vratio u stranku onda kada je Šešelj bio u Hagu da mu dam podršku. Tada nisam bio svestan da je taj Šešeljev boravak u Hagu bio još samo jedna dobro lažirana predstava. I napustio sam SRS kada se Šepelj vratio iz Haga i počeo sa pričom o ruskim integracijama.

Da tako je. I onda sam se vratio u stranku onda kada je Šešelj bio u Hagu da mu dam podršku. Tada nisam bio svestan da je taj Šešeljev boravak u Hagu bio još samo jedna dobro lažirana predstava. I napustio sam SRS kada se Šepelj vratio iz Haga i počeo sa pričom o ruskim integracijama.
Ali si se kasnije vratio kad si shvatio da je režirao batinaše. Ali si onda otišao kad si shvatio da OKDB integracije nisu stornirane. Ali...

Back