gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Како си наиван.СРС је породична фирма фамилије Шешељ, и ништа више.
To je pokušao i Tomislav Nikolić i svi znamo kako je prošao.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како си наиван.СРС је породична фирма фамилије Шешељ, и ништа више.
autobiografija, pa sad crknite od ljubomore sto vi njiste imali interesantne zivote, biografije, vec ste se klanjali svojim idolima kao sarovic sekijuAli ljubitelji knjiga
i vladimir glišić je opet na slobodnom tržištu...rastao se sa Šapićem,,,
Šarović, Delić, Glišić, Nogo... dovoljno likova za novu desno orjentisanu stranku...
na podeli levo desno raduletu crkle kocnice i on otisao gore 45 stepeni. ne zna ni sam za sta se zalaze.Za Stamatovića si u pravu i to dosta, ali nerealno je išta očekivati o od Noga. Ne znam zašto se dosta izgleda na forumu uhvatilo za to što bleji sa par likova ispred parlamenta. Nogo nije ni npr. Radule; to je ona hajmo reći Neozbiljna Srbija.
na podeli levo desno raduletu crkle kocnice i on otisao gore 45 stepeni. ne zna ni sam za sta se zalaze.
radule i dalje odbija da prizna gde je na politickom spektru. a nogo mislim da je ipak istina da je DB covek.Tu je on, samo njega drugi nisu kapirali.
A drugo, moja opaska se ticala Noga. Nema tu ni potencijala.
Kako je prosao? Prvo bio predsednik par godina pa posle toga zivi u luksuzu i ne radi ništa i tako će još dugo. Što bi voleo da ja tako prodjem...To je pokušao i Tomislav Nikolić i svi znamo kako je prošao.