SRS-DSS grade Srbiju? Čime.....

Pa Toma nije kupio samo neki ispit nego celu diplomu ako aludiras na njega:roll:
Pa ja ne pričam o radikalima pošto ih ne smatram dovoljno ozbiljnim za bilo šta.Samo se manje eksponiraju nego demokrate sa praznim ''stručnim'' pričama pa mi i manje smetaju.Ako nas demokrate vode napred prvo bi trebali da zatvore fakultete koji prodaju ispite i diplome i ponište sve diplome takvih fakulteta,pa da vidimo koliko stvarno Srbija ima visokoobrazovanih ljudi.

Ako misliš na ovog
Pa smešno je bilo šta komentarisati.
Jer je za njega KGB majka života.
A uvek prodali uvek za novac i interes.
i 93 i 95 i 99

A o ograničenosti, možda sam ograničen:grin: ali znam šta je dobro za ovu zemlju
EU
400 mil ljudi u evropi misli jedno a SRS i nacionalisti drugo i još su pametni. ma jel moguće

a koji ce mu **** ta evropska unija???za sta ce mi..da mogu da putujem bez viza..pa ka da imam pare putovala bih i sada....a kome ce biti bolje?bice beogradu bolje,a mi okolo mozemo da pocrkamo...
ja sam za kosovo,a eu bih rekla ,,zdravo!!"

a koji ce mu **** ta evropska unija???za sta ce mi..da mogu da putujem bez viza..pa ka da imam pare putovala bih i sada....a kome ce biti bolje?bice beogradu bolje,a mi okolo mozemo da pocrkamo...
ja sam za kosovo,a eu bih rekla ,,zdravo!!"

Ne možeš tako da razmišljas. Grešiš.
Kosovo.
Je gotova priča, trenutno.
Pa što se Srbi nisu pobunili 74 kada je Tito dao autonomiju, moža sam pogrešio god,
nego su ćutali kao p.... n.....
Šta možemo da uradimo. Ništa. Nemaš vojsku,policiju, država je slaba da vodi rat i nema sveznike i podršku drugih zemalja.
Prvo moraš da ojačaš, da izgradiš ekonomiju, da bi mogla da platiš dobru vojsku.
Pa za 50god kada sačekaš neke nove svetske poretke i iskoristiš priliku.
Sada inaćenjem možeš samo gore sebi da napraviš i da dozvoliš da i Kosovo pre tebe uđe u EU.
Šta si tada uradio, Srbija ostala jedina zemlja u EU sama.
Jedna crna mrlja na karti evrope.
A onda Evropa odluči da se reši te mrlje.
Pa ode i Vojvodina i Sandzak i Raška i..... i na kraju će biti ono, biće Srba toliko da će moći da svi stanu pod jednu šljivu.
Zato ne treba tako raditi, nego polako gradiš ekonomiju, jačaš vojsku i čekaš priliku, 10 30, 50 god.
Svaki pokušaj sad bi bio čisto samoubistvo.

Ako znaš bolje rešenje voleo bi da čujem.
Kao bi SRS vratilo Kosovo.

Pa gde ste onda bili odavno? Al ste zapeli za to Kosovo... a polovina vas nije ni videla kako izgleda.

pa vidis,videla sam kako izgleda kosovo...ti mora da uzimas neke cedine tabletice....
zao mi je svih manastira i crkava na kosovu..pa to su bre srpske svetinje..a meni jedan albanac na forumu kaze kako to nisu srpski manastiri nego albanski...ej bre...sto da dam nekim idiotima nesto sto je nase...ma i da ne moze kosovo da se vrati TOMA JE ZAKON!

A i ne vidim zasto bi ih nazivala idiotima. Ocigledno su ispali pametniji od nas. Oni su godinama kupovali zemlju na Kosovu i naseljavali da malo po malo. Sada kad ih je dole preko 80% neko se setio da je to nasa zemlja. Pa, kasno Marko na Kosovo stize...

Back