SRS 5,94%

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a neverni Toma nije kad je priznao Tadiću izbore pre 4 god. za šaku dolara?i naredjenje iz Brisela...

I šta sad, do potpunog isčezavanja ćete da se bavite nevernim Tomom i mitologizacijom njegove izdaje?

Užasno ste pogrešili a pre par dana sam pokupavao baš ovde da vam ukažem koliko grešite.

Isključivim stavovima doveli ste do rasipanja 10% dragocenih glasova koji su mogli biti investirani u promene a ne u Ivicu Dačića.

Pocepao ih toma ko svinja masan džak i odvukao im kadar.......
Јасно је да је он направио оних 30 и више посто. Он је реформисао странку.
Мислим да елоквентна домаћица Јаца, није калибар за цензус.
Имају лидера у затвору.

Мислим људи, ајде да будемо реални, па зар је нормално да странку води човек против кога се води судски поступак (политички, монтирани, како год)?

Najbolje su izjave naprednjaka kako su izgubili jer su dveri i radikali razbacali glasove:evil:
kakvo licemerstvo, kakva ciganlija, 4 godine pljuju po radikalima i Seslja nazivaju psihopatom, a onda ocekuju da im radikali daju svoje glasova:evil: vi nemate ni stida ni srama, 1000 puta ste gori od demokrata, njima bar nikad nije palo na pamet da traze raddikalske glasove za svoju pobeddu:evil:
i jos ste smejete jer su radikali ispod cenzusa, masa radikala je poslusala vase lelekanje i glasala za vas, a vi plujete li pljujete:evil:do sad ste mi bili onako, egal, al posle ovih izjava ne mogu ocima da vas vidim, bolje da mi se ni jedan naprednjak ovde ne obraca, sram vas bilo:evil:

dva debila rasture stranku u koju su se do dan pre toga kleli, a onda druge krive za svoj poraz, djubrad jedna, za njih dvojicu vise nema reci,nije Vjerica nista pogresila sa svojim kletvama:evil: nisko ste pali do zla Boga

Rano je o svemu pričati. Sačekaćemo knjigu u kojoj će sve biti detaljno objašnjeno. Verovatno kako ovi izbori i nisu imali drugu funkciju nego da SRS nestane. Radujem li se? Radujem:lol:

pa SRS je sama doprinela svemu ovome pricom kako nece ni sa kim.

Ko sto vidimo narod Srbije glasa i podrzava neku stranku u 99.5% slucajeva iz razloga sto ocekuje da preko toga izvuce neku licnu materijalnu korist za sebe i svoju porodicu.

I posto je SRS reko da nece ni sa DS ni sa SNS , ti ljudi su odlucili da im ne daju glas , jer bi taj njihov glas bio uludo bacen sto realno i jeste tako.

Odlaskom SRS-a ispod cenzusa profitirali su i DS i SNS , kao i Dveri , a gubitnici su i SRS i Dveri jer su bili glupi pa nisu oformili koaliciju.

Nema tu da, ali.... Očajno vođenje stranke je dovelo do ovih katastrofalnih rezultata.

tako je.

ocajno vodjenje stranke je dovelo do svega toga. a ja sam naveo koje su odluke oterale SRS ispod cenzusa

- naglasavanje u predizbornoj kampanji da ce SRS formirati vladu samo ako osvoji preko 50% sto je totalno negiranje realnosti i da nece ni sa DS ni sa SNS
- kandidovanje Jadranke Seselj za predsednika umesto Krasica i Martinovica.

na kajronu prvog programa idu razne `informacije`, srs se ne spominje kao stranka sa poslanicima

ali ide i vest iz srs - srs osvojila 5,94%

znaci vrlo lose i tendenciozno izvestavanje. jasna najava buducih desavanja. jedina opozicija je ipak bila srs.

Pa to mu dodje ili dva mršava poslanika, recimo Krasić i onaj klempavi
ili jedan deblji recimo Gordana Pop Lazić

tako je.

ocajno vodjenje stranke je dovelo do svega toga. a ja sam naveo koje su odluke oterale SRS ispod cenzusa

- naglasavanje u predizbornoj kampanji da ce SRS formirati vladu samo ako osvoji preko 50% sto je totalno negiranje realnosti i da nece ni sa DS ni sa SNS
- kandidovanje Jadranke Seselj za predsednika umesto Krasica i Martinovica.

Pa Tihi, normalno da nece, postojala je opcija Kostunica i Dveri, a to sto je narod stoka, za to nisu radikali krivi. Ako 7 miliona ljudi zaista misli da ce moci na taj nacin da izvuce licnu partijsku korist i da ce drzava moci da ih sve finansira iz budzeta,onda laku noc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back