Srpskom tržištu ekskluzivno predstavljen najnoviji "Huavejev" pametni sat

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
327.379
Clipsat.jpg


Najnoviji pametni sat, "Huawei Watch GT 4", predstavljen je na svečanom događaju u Narodnom muzeju. „Huavej“ je na ovaj način ujedno obeležio i deceniju uspeha u svetu nosivih uređaja i potvrdio poziciju lidera u inovacijama mobilne tehnologije.

"Huawei Watch GT 4" pomera granice estetike i kvaliteta praćenja sportske aktivnosti, uz posebno unapređene funkcije praćenja zdravlja i kvaliteta sna. Karakteristike koje posebno izdvajaju ovaj gedžet u svetu pametnih satova jesu baterija koja obezbeđuje do dve nedelje optimalnog funkcionisanja, kao i vrhunska kompatibilnost sa svim Android i iOS uređajima. Sofisticirani dizajn, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike nove "Huawei Watch GT 4" linije prikazane su preko odevnih kombinacija modela, što je privuklo posebnu pažnju zvanica u Narodnom muzeju.

Za kombinacije koje su nosili ženski modeli zaslužna je poznata modna kreatorka Kristina Bekvalac, dok se za sportsko-elegantno izdanje muških modela pobrinuo „Najki“.

Pored najnovijeg "Huawei Watch GT 4", publici je predstavljena i istorijska izložba nosivih uređaja kompanije „Huavej“, kojima je obeležena uspešna decenija inovacija u svetu pametnih satova i narukvica, od prve pametne narukvice "Huawei Talk Band B1", preko "Huawei Watch", do satova iz GT serije. Pažnju je privukao i "Huawei Watch Ultimate Design", premijum pametni sat koji pored naprednih karakteristika, materijala najvišeg kvaliteta i otpornosti na dubinu od čak 100 metara poseduje i detalje od 18-karatnog zlata.

Proizvodi i usluge kompanije „Huavej“ dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini.

"Huawei Consumer BG" je jedna od tri poslovne jedinice firme „Huavej“ i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme „Huavej“ izgrađena je na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
 

Back
Top