Inspiracija mi dolazi od ovakvih umišljenih "sveznalica".
Da, da ponašate se kako hoćete, da, da, pa kad se dobije "po dupetu" onda kuknjava i moljakanje Ričarda Holbrooka da se zaustavi ofanziva pa onda Kumanovska kapitulacija. Samo nastavite.
ТО нам каже припадник народа који је имао поршку читавог света и људи који су преклињали САД да заустави тенкове које је Слоба послао на Загреб. Дакле не брини ти за Холбрука и Бањалуку, у крајњем случају само је вратио оно што је требало да вас дочека на почетку рата, а то је комплетно гажење.
На крају када вас је ЈНА прегазила и повукла се, остали су само крајишки Срби да се боре. Они лудо веровали у међународну заједницу да је примирје на снази, нису знали о каквом се шљаму ради, заједно са вама. Зато је и дошло до олује и њиховог протеривања.
Али као нека врста поетске правде, након што сте протерали Србе, ви сте почели да протерујете сами себе. Тако да је од 2000. године до данас више од 400.000 хрвата побегло из ове нове НДХ, не од Аркана, као у стара добра времена, већ од вас самиих, од ваших политичара. >Говоримо о 10 одсто радно способног становништва, које је побегло без намере да се враћа и не говоримо више о Србима, већ о вама самима. И тај тренд се даље наставља.
У преводу, када си толико забринут за Србију, зашто идемо против запада, па ми гледамо вас, јер ви сте, да поновим, најбоља антиреклама. Добили сте на тацни државу у рату, "ослободили" сте се Београда и сада не смете да обришете гуз.ицу а да не питате тате у Бриселу да ли смете.
Јел се сећаш мајсторе вакцина, када је Мађарска купила руске вакцине, ми исто, а онда сте желели и ви. Па се јавила нижа службеница немачке владе, дакле не фрау Меркел, већ нека локална, која вам је запретила и ви сте се експресно предомислили. О том нивоу непостојања суверенитета говорим.
Дакле ми ћемо и даље бити курч.евити, често и на нашу штету, али макар нећемо бити хрвати. А то је ввелика утеха.