kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Zasto sam postavio ovu temu?.
Pa nisu mi jasne neke koincidencije.
Rat u Hrvatskoj smo izgubili SIGURAN SAM ne na bojnom vec na politickom polju.
Snage JNA su rat izgubile na najgori moguci nacin, tako sto su na 70km od Zagreba dobile naredjenje o hitnm POVLACENJU.
Imam svedoke za to.
Rat na Kosovu i Metohiji smo izgubili mnogo pre samih oruzanih carki, pre svega gerilskog rata koji su vodile paravojne albanske formacije protiv lokalnih organa reda sa ciljem da se unese nemir medju stanovnistvo, stvori haos i sitvacija pogodna za prosirivanje dejstava tih paravojnih snaga tacnije nekako inskonstruisu razlozi za internacionalizaciju tog NAZOVI pitanja Albanaca na Kosovu i Metohiji.
I pored toga sto je rat izgubljen PRE SVEGA DEMOGRAFSKI a ne vojno, sukobi su zavrseni POVLACENJEM JUGOSLOVENSKIH SNAGA sa Kosova i Metohije i ako u odnosu na DEMOGRAFSKU POZICIJU SRBA, POZICIJA SRPSKIH SNAGA NA KOSOVU UOPSTE NIJE BILA NEZAVIDNA I LOSA.
Mogli su jos 1000 godina da odrzavaju stabilnu sitvaciju na KIM i paralelno suzbijaju gerilu.
Iamo bih 2 pitanja ali pre nego ih postavim samo bih hteo da se razumemo oko necega. DALEKO OD TOGA da se SRPSKA policija na KIM-u ponasala UVEK SJAJNO prema lokalnom stanovnistvu, ali JOS DALJE OD TOGA da je bilo nekakvih organizovanih anti-albanskih akcija i delovanja, mislim an delovanje policije protiv postenog sveta tamo.
E sada bih Vam postavio 2 pitanja, dakle pitanja za forumsku javnost...
PRVO!.
KAKO JE MOGUCE da zemlja tako slavne vojnicke proslosti OBA RATA izgubi na NAJGLUPLJI MOGUCI NACIN, povlacenjem sa polozaja i kao u oba slucaja vojnicki gledano uopste nije bila u losoj sitvaciji.
DRUGO!
Na ovom snimku se moze cuti da ALBANCI dok nasa vojska i policija napustaju Prizren svo vreme uzvikuju: LOPOVI, LOPOVI IDITE U RUSIJU P...A VAM MATERINA.
Pa ako su na KOSOVU izvrseni TOLIKI genocidi i teroro na albanski stanovnistvom ovi ovde nisu nasli neku prikladniju optuzbu za ispracaj od LOPOVI?.
Sta im je to ukradeno, MOZDA 400 MILIONA ZELENIH PAPIRICA svake godine za proizvodnju dece ili sta?
Poslednja izmena: