gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...proja, kajmak i ruska salata (rusi kazu da to nije njihovo jelo) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ama ljudi,kukuruz je stigao u Evropu po otkricu Amerike!Valjda smo postojali i pre njenog otkrica,tj jeli smo nesto pre kacamaka,proje...
A ajvar je makedonski izum!
nemoj se nerviraš.ajvar nije vredan toga
radije ga pojedi
![]()
e pa nije nego...Ne verujem..ne zove se bas srpska nego obicna gibanicaturci i bosanci se kite tim pitama i varijacijama..mnoge reci se ne prevode sto rece gore neko za kajmak..za sve kazu cheese pie..za sve postoje neke nadogradnje i zamene dodataka i zacina pa je bzvz prisvajati nesto na osnovu toga..knedle sa sljivama meni padnu na pamet al opet ne verujem da je nase
kopriva je naša....a i zelje....
Bravo....Иначе, од пића, то би била медовина.
ajd sve drugo, al mislim da kajmak i poparu nema više niko
za kajmak to mislim jer se u drugim zemljama mleko ne kuva (ono da provri) već se prave odmah sireva, kačkavalja, kisele pavlake, odn hrvatsko vrhnje (za koje doduše ne znam tačno šta je al mislim da je tako nešto--mileram i sl)
e pa nije nego...
kako može srpska gibanica da ne bude srpska...![]()
Uf,al si neka!Ajd reci ti koje je srpsko,al da nije kcamak i proja!Jer definitivno nisu!
A ajvara ima,pa uz sarmu,ima da legne ....
hahaha e pa to ti kazem mislim samo da smo duze zadrzali neku tursku hranu
Kaymak je turska reč, zar ne? Prave ga i oni, samo nije slan. Kod njih se tulumbe jedu sa kajmakom. Ili su kajmak naučili od Srba?
А можда и нисмо. Можда су они попримили неке српске обичаје у исхрани. Ко то тачно зна?
pa rekla sam
kajmak i popara