Srpski studenti zvanično kandidati za Nobelovu nagradu za mir

Nikola Tajland

Ističe se
Poruka
2.266

Srpski studenti zvanično kandidati za Nobelovu nagradu za mir​

Studenti iz Srbije zvanično su kandidati za Nobelovu nagradu za mir, napisao je pisac i dramaturg Siniša Kovačević na društvenoj mreži X.

„Upravo je od Nobelovog komitera stigla potvrda da je prihvaćena kandidatura za Nobelovu nagradu za mir, kojom smo gospođa Dijana Stojković, advokat i ja kandidovali srpske studente. Zasluzili su je

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/srpski-studenti-kandidati-za-nobelovu-nagradu-za-mir/

Poslednja izmena od moderatora:
Peške stigli u Novi Sad

250131181.2_xxl.jpg

Da li ce,u slucaju dobijanja nagrade,i AV biti nobelovac,jerbo je opstepoznato da je i on student,jedan od najuspesnijih u istoriji na fakultetu za fiskulturu i kosarkaske trenere?

Луди непоменик пати од величине. Он је својевремено планирао да себи обезбеди Нобелову награду.

Било је прича да Хашим Тачи и он добију Нобелову награду за мир историјским договором Србије и Косова.

Луди непоменик пати од величине. Он је својевремено планирао да себи обезбеди Нобелову награду.

Било је прича да Хашим Тачи и он добију Нобелову награду за мир историјским договором Србије и Косова.
Istina.

Zašto prljate ovu lepu temu njegovim likom? Samo prihvatanje kandidature pokazuje da su u svetu prepoznali šta znači nenasilnim protestom pružiti otpor diktaturi. Ne verujem da će je i dobiti, ali lepo je znati da su primer mira :heart:

Gazili ih autima, tukli palicama, hapsili, provlačili kroz tabloide njihove privatne informacije itd. i opet su ostali mirni a pri tome ne odustaju ni nakon tri meseca svakodnevnih protesta. Iskreno nisam mislio da su oguglali Srbi spremni i sposobni za ovakvu borbu. Drago mi je da sam pogrešio, ima ipak nade. Nominacija za nobela ako je istina definitivno jeste zaslužena.

Back