Srpski radikali, jedina svetla tačka

Narod i ne treba da se dogovara,treba samo da izabere najpametnijeg vodju od ponudjenih ma koliko u sustini on bio glup i da cuti,radi i placa porez. Kada bi pitali svakog seljaka ko ima 4 razreda osnovne kako da sagrade most ili zgradu ili da vodi drzavu brzo bi zavrsili tragicno.Idi bre Brozovac,to je vreme proslo. Ne dao nam bog vise takvog zla.

********* nikada nisam bio niti cu biti! Vremena prolaze, ali sve se nekako okrece u krug. Koliko puta se u proslom veku govorilo da je vreme ratova zauvek proslo i nikada se ne ponovilo? Pa sta bi na kraju veka?

Onaj koji ima 4 razreda osnovne skole ne mora da znaci da je glup! Mozda samo jednostavno nije imao uslova da nastavi skolovanje. Skola mozda jeste merilo znanja na polju moderne tehnologije, ali nikako nije merilo inteligencije. Ova zemlja je na zalost prepuna DIPLOMIRANIH DUDUKA koji od svog silnog obrazovanja upropastise zemlju.

Ne verujem da bi iko, ko bi zapoceo tako nesto se usudio i da pomislja na NATO, jer je dobro poznato, sta narod misli, po tom pitanju.
Diktatora boli patka sta narod misli,on ima silu. Ako ti se ne svidja dobijes metak,pobije ti celu porodicu,zapleni imovinu i vise niko ti ne nadje grob ako si protiv njegovih ideja.
Ne znaci da je i glup, onaj ko je zavrsio 4 razreda.
Zasto toliko ponizavas, ljude sa sela?
Pa jesu,ne glupi vec neobrazovani tj ne informisani o mnogim stvarima u koje se petljaju. kad ne znas nesto onda je te lako ubediti u nesto sto nije istina,a dobro demagoski zvuci. Obrazovanje bas zato sluzi,da te informise o svemu i da nesto naucis,da ti sutra neka budala ne prodaje neke price i da znas nesto korisno da uradis.
Тај НЕКО мора све да ради ПО УСТАВУ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ - ЗНАЧИ, МИ СМО НЕУТРАЛНИ... НИ НАТО НИ БРИК.......
diktator ne mari za ustav. Diktator i njegova volja su drzava.
Jomini, dobro je poznato svima, kog je misljenja narod, po pitanju pristupa u NATO.

kao sto rekoh ko pita narod ista kad je diktator na vlasti. Opet kad je demokratija mozes da izadjes i protestvujes,kod diktatora dobija metak. Izvede vojisku na ulicu i samo rokaj po demonstrantima.

Нема промене Устава - не зезај........ а и да има зна се да мора да иде НА РЕФЕРЕНДУМ - а док траје војна диктатура нема ДЕМОКРАТИЈЕ......
Pa i referendum je jedan vid demokratije. Zamisli BoTa dobije na referendumu, a onda general mora po Ustavu...
Sve se svodi na demokratiju, na volju većine.

Verujemo ili ne verujemo... Šta "ako"? Odluči se da general pukovnik Srbin Srbinović syebe sve aktivne političare u proteklih 20 godina i povede zemlju... I oseti vlast i transformiše se u Miškovića, Šešelja ili najstrašnije buuuu - Tadića? :lol: Čedu? :lol:

Kako znamo da je to nemoguće?

Hoću da kažem da ni to nije sigurica... Isti đavo, potrebna je sreća oslikana u svesti naroda da podrži normalnog i pitomog. Ekonomistu...

Ali narod mora da prelomi - bolji život ili biiiip (protivustavna izjava)... Šta ćemo odabrati?

I šta je to "dobropoznato šta narod misli"?

Mi "hoćemo da budemo neutralni". A niko ne pita da li možemo...

Pa ako je glavni, promeniće i Ustav. :lol:

Ne znam, meni nije poznato.

Pa ako bi se malo osvrnuo oko sebe, video bi da vecina ne zeli u NATO i nema potrebe ulaziti u bilo kakav voni savez.
Eh, sad Jomini, SBBKBB!

Hajde da se vratimo na temu... Bre, upropastite sve čega se dohvatite! :rtfm:

Pitanje je kako u saopštenjima za medije imamo gomile dokaza radikala da ovi sa vlasti (plus Toma i Koštunica) lapaju do besvesti i muljaju, plus da oni sami imaju rešenje. Da ne pričam da su nacionalno opredeljeni...
Onda imamo ogromnu podršku na netu, pa još i ta podrška stalno iznosi neke činjenice.
A u RL - ništa.

Diktatora boli patka sta narod misli,on ima silu. Ako ti se ne svidja dobijes metak,pobije ti celu porodicu,zapleni imovinu i vise niko ti ne nadje grob ako si protiv njegovih ideja.

Pa jesu,ne glupi vec neobrazovani tj ne informisani o mnogim stvarima u koje se petljaju. kad ne znas nesto onda je te lako ubediti u nesto sto nije istina,a dobro demagoski zvuci. Obrazovanje bas zato sluzi,da te informise o svemu i da nesto naucis,da ti sutra neka budala ne prodaje neke price i da znas nesto korisno da uradis.

diktator ne mari za ustav. Diktator i njegova volja su drzava.

kao sto rekoh ko pita narod ista kad je diktator na vlasti. Opet kad je demokratija mozes da izadjes i protestvujes,kod diktatora dobija metak. Izvede vojisku na ulicu i samo rokaj po demonstrantima.

Ne mozes bacati u isti kos sve ljude i vredjati.
Ako neko nije obrazovan, ne znaci i da se ne informise i da ima pogresnu percepciju.
Vise su nam do sada naskodili oni "obrazovani", nego neki "seljak".
A sta bi sa "demokratskom" EU? Kako se oni obracunavaju sa demonstrantima?

********* nikada nisam bio niti cu biti! Vremena prolaze, ali sve se nekako okrece u krug. Koliko puta se u proslom veku govorilo da je vreme ratova zauvek proslo i nikada se ne ponovilo? Pa sta bi na kraju veka?

Onaj koji ima 4 razreda osnovne skole ne mora da znaci da je glup! Mozda samo jednostavno nije imao uslova da nastavi skolovanje. Skola mozda jeste merilo znanja na polju moderne tehnologije, ali nikako nije merilo inteligencije. Ova zemlja je na zalost prepuna DIPLOMIRANIH DUDUKA koji od svog silnog obrazovanja upropastise zemlju.
obrazovanje ne samo sto informise,vec i siri vidike. Moze da vidi iz geografije kako neke zemlje zive (barem ja sam u srednjoj skoli morao da naucim koliko ima Australija ovaca,koliko Island izvozi krompira...),iz ekonomije kako sta funkcionise i sta znace neki strucni pojmovi kojim se politicari frljaju,kakav je nekih zemalja bdp,sta je ustvari EU... Za sva ta znanja su neobrazovani uskraceni,tako da ne mogu da odluce ispravno koju ideju treba da zastupaju i kakve su posledice tih ideja. A sto se tice duduka,oni jednostavno nisu to naucili kako treba ili ne umeju to da urade tj nesposobni su,ali opet to ne znaci da ce bolje neko ko nema nikakve skole nesto da vodi vec jednostavno treba naci nekog strucnijeg.

Ne mozes bacati u isti kos sve ljude i vredjati.
Ako neko nije obrazovan, ne znaci i da se ne informise i da ima pogresnu percepciju.
Vise su nam do sada naskodili oni "obrazovani", nego neki "seljak".
A sta bi sa "demokratskom" EU? Kako se oni obracunavaju sa demonstrantima?

pa da ste obrazovani znali bi kakve su diktature bile kroz istoriju i ko je uvek najvise stradao i kolike su bile zrtve diktatora i koliko je diktatura losa. Ja nista nisam pogresio sto sam rekao. Svakom ko nema srednju skolu treba ukinuti pravo glasa i uvesti staratelja.

Konačno o temi. :hvala:
Dakle, GDE SU RADIKALI DO SADA? Zasto nisu jos uvek pokrenuli nikakav dugotrajniji narodni protest?
Nemaju dovoljnu podršku u RL. A imaju u VR.
To moraju da reše i da iskoriste sve te dokaze protiv drugih, kao i dokaze u svoju korist. A ima ih, zar ne? :think:
Čini mi se da trenutno statistički podaci kažu da radikali imaju 5% birača a SNS 34%, DS 32%...
Beše skoro neka tema o tome...
A na anketi na Krstarici recimo, već godinama dobijaju ubedljivo. Odnosno, ta njihova ideja srpskih interesa i sl.

obrazovanje ne samo sto informise,vec i siri vidike. Moze da vidi iz geografije kako neke zemlje zive (barem ja sam u srednjoj skoli morao da naucim koliko ima Australija ovaca,koliko Island izvozi krompira...),iz ekonomije kako sta funkcionise i sta znace neki strucni pojmovi kojim se politicari frljaju,kakav je nekih zemalja bdp,sta je ustvari EU... Za sva ta znanja su neobrazovani uskraceni,tako da ne mogu da odluce ispravno koju ideju treba da zastupaju i kakve su posledice tih ideja. A sto se tice duduka,oni jednostavno nisu to naucili kako treba ili ne umeju to da urade tj nesposobni su,ali opet to ne znaci da ce bolje neko ko nema nikakve skole nesto da vodi vec jednostavno treba naci nekog strucnijeg.

pa da ste obrazovani znali bi kakve su diktature bile kroz istoriju i ko je uvek najvise stradao i kolike su bile zrtve diktatora i koliko je diktatura losa. Ja nista nisam pogresio sto sam rekao. Svakom ko nema srednju skolu treba ukinuti pravo glasa i uvesti staratelja.

Zasto bi se "obican narod", bavio politikom i ekonomijom?
Ne govorimo, da neko ko nije obrazovan, treba da vodi drzavu...govorili smo o birackom telu...
Ne treba generalizovati i vredjati ljude. Ima onih koji nemaju visoko obrazovanje,a pametniji su i od mene i tebe zajedno...
Zato bilo bi vrlo ljubazno sa tvoje strane, ako bi prestao da vredjas ljude.
Historia magistra vitae est, ali je pisu pobednici...

Back