Srpski politicari naucite nesto od Albanaca

Mislis da medju Srbima nema onih koji postuju roditelje, postuju veru, postuju rec...?
Mislis da medju albancima nema onih koji se qrce, varaju, kradu, lazu?
...nisi ti ni cedista ni radikal...ti si zbunjen...8-)

Mozda sam zbunjen, ali zivim i radim ovde, a 90-ih sam poslovao sa albancima, jedan od njih je Enver Kabashi, ko je cuo za njega cuo je, ko nije mogu da kazem da ga ne bih menjao za 1000 srpskih "binismena". Albancima zameram sto veruju da im je amerika prijatelj, a da je srece, mozga, mudrosti, pravde... Srbi i Albanci bi bili braca. Srbima zameram sto su uvek mislili negativno o siptarima, da su zaostali, glupi, ovakvi, onakvi, na kraju su nam ga uterali, tako nam i treba. Sad moramo da im pruzimo ruku, cestitamo na pobedi i dosta bre rata, bede, gladi i price, hajde da stvaramo.

Lepo je to sto si radio sa jednim albancem pa sada znas kakvi su svi oni...
tvoja zbunjenost se ogleda u generalizaciji ... ali ti kao bizMismen bi to morao da shvatis, zar ne?
Srbi i Albanci braca??? Zbog radi zasto??? Da saradjuju, ok. Da se postuju medjusobno, ok. Ali zasto braca??? Zarad necije ideje utopije?? Eto, posle 2.sv.rata i mi i oni - komunisti. Pa ni tada nismo braca bili! Kada nam je to i jednima i drugima nametnuto kao vrhovni cilj i stremljenje.
Ovo oko prizeljkivanja uterivanja ne bih komentarisao, ima pdf lj&s tu negde...

Mozda sam zbunjen, ali zivim i radim ovde, a 90-ih sam poslovao sa albancima, jedan od njih je Enver Kabashi, ko je cuo za njega cuo je, ko nije mogu da kazem da ga ne bih menjao za 1000 srpskih "binismena". Albancima zameram sto veruju da im je amerika prijatelj, a da je srece, mozga, mudrosti, pravde... Srbi i Albanci bi bili braca. Srbima zameram sto su uvek mislili negativno o siptarima, da su zaostali, glupi, ovakvi, onakvi, na kraju su nam ga uterali, tako nam i treba. Sad moramo da im pruzimo ruku, cestitamo na pobedi i dosta bre rata, bede, gladi i price, hajde da stvaramo.

Чим си ти "пословао" 90-тих са Шиптарима - ЗНА СЕ КОЛ'КО ИМА САТИ... зато шат ап! :evil:

Чим си ти "пословао" 90-тих са Шиптарима - ЗНА СЕ КОЛ'КО ИМА САТИ... зато шат ап! :evil:

Evo ga tipican Srbin, Srbenda... neznas ni mene, ni njega, ni kakvim smo se poslom bavili, a odmah si zauzeo gard. Oblast naseg delovanja bile su telekomunikacije, a ne droga.... Verovao ti ili ne, i medju siptarima ima pametnih, obrazovanih.... Ma kome ja sve ovo pricam...

Radi ono što smatraš da je najbolje za tebe.Čestitaj šiptarima ''pobedu'',ako smatraš da je sve bilo igra,a i da se nastavlja kao igra.Oni nisu glupi i zaostali,nego nacionalno homogenizovani i nespremni za bilo kakvu prosperitetnu saradnju sa drugima.Jednostavno svet za sebe koji će svojom agresivnošću pojesti one koji ne drže do sebe.

Back