Srpski politicari naucite nesto od Albanaca

Ja sam vise za to da spustimo loptu i da svi shvate koliko je vazno da se pred svetom bude jedinstven.
Ovako, i kada se zalazemo zvanicno za nesto, uvek mogu da kazu "eto, i kod vas ima onih koji misle i govore da ste pogresili, pa sta mi da kazemo?"
Apsolutno si u pravu...ali sad videh ko je otvorio temu.:DOdo' ja da ne pomisli ponovo da joj se nabacujem.:evil:

Sve je bezazleno dok se kibicuje u komsisko dvoriste . A moze i da se nauci po nesto od komsija ''dobar komsija zlata vredi''....
Valjda postovi Moreplovke bi vise odgovarali patriJotama tipa ''za inat komsije nek mi crkne krava ''...
Ti si bas siguran da znas kako razmislja prosecan Srbin? Bas si onako, 100% siguran da znas? Mislis da se Srbi `vataju na buckalo? Pa, prosli, mislim da si se malko preracunao...

nisam primetio da zasluzujes taj epitet, ali od "pravih" patrijotsko nastrojenih srba i srpkinja mozes ocekivati svasta, mada mene to ne brine, mislim da si ti mozda "najaca" zenska osoba na forumu. zao mi je nekih drugih osoba koje su ipak mnogo osetljivije na ova forumaska vredjanja, i onda planu i... popiju ban

Meni je sve jedno kako me nazivaju.Ne ljutim se na njih.Obicno kad pisem nesto sto im ne odgovara onda me pljuju....

Надам се да ће и код нас политичари поћи тим стопама, пошто нису то пре радили.
Ево може после ових избора.
И Тадић и Јовановић и Шешељ и остали шефови странака који имају кандидате или учествују на изборима треба да поднесу оставке са места председника странке, ако изгубе.

Slazem se s tvojim stavom..To je logican tok dogadjaja.Ali mi zivimo u Srbiji i to se nece desiti.Nazalost.

Jadni vi naivni .Od Albanaca moze svaste da se nauci na primer ,kako dilovati drogu ,paliti manastire ,proizvoditi teroriste ,ukrasti sat njuvazenijem gostu pred kamerama,ubijati mucki i kukavicki i jos mnogo toga ali demokratiju malo morgen .Pa povukli su se jer tako reko veliki bos .Vi jos uvek verujete da se oni nesto pitaju .

Naravno da se ne pitaju...

Razmisljam nesto.... razlika izmedju nas i albanaca... Oni su disciplinovani, postuju roditelje, postuju starije, postuju REC, imaju obraz, albanac NIKADA nece da te prevari... Mi srbi se samo qurcimo, varamo se medjusobno, svako svakom nesto duguje... a srbi sa kosova su prodali kuce i zemlju za debele pare i po bgd pokupovali stanove i lokale. Znaci, u globalu, albanci su vredni, a srbi su olosh. Da ne pomisli neko da sam cedista, naprotiv, radikal sam, i to je to i to je istina. Kosovo nije nase vec 50 godina, ali smo zato dobili vojvodinu na poklon. Kompenzacija jbg.

Razmisljam nesto.... razlika izmedju nas i albanaca... Oni su disciplinovani, postuju roditelje, postuju starije, postuju REC, imaju obraz, albanac NIKADA nece da te prevari... Mi srbi se samo qurcimo, varamo se medjusobno, svako svakom nesto duguje... a srbi sa kosova su prodali kuce i zemlju za debele pare i po bgd pokupovali stanove i lokale. Znaci, u globalu, albanci su vredni, a srbi su olosh. Da ne pomisli neko da sam cedista, naprotiv, radikal sam, i to je to i to je istina. Kosovo nije nase vec 50 godina, ali smo zato dobili vojvodinu na poklon. Kompenzacija jbg.

Mislis da medju Srbima nema onih koji postuju roditelje, postuju veru, postuju rec...?
Mislis da medju albancima nema onih koji se qrce, varaju, kradu, lazu?
...nisi ti ni cedista ni radikal...ti si zbunjen...8-)

Back