Српски покрет Двери, Костић и српска десница

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Ауторска

Данас се све политичке струје препуцавају и једна другој намећу да су "страни плаћеници". То је главни аргумент да би се супарничка страна дискредитовала.

И ја сам сигуран да и власт, а посебно прозападна опозиција имају разне дилове и договоре са западним амбасадама.

Сада ћу вам рећи из личног искуства па нек ми верује ко ми верује, а ко неће не мора

Лично познајем Ивана Костића потпредседника двери. Био сам код њих у кући небројено пута. Ти људи живе најскромнији живот, исто као и сви ми. Да примају неке паре од страних амбасада, живели би ко зна где и ко зна како, а задирање у приватност би била када бих рекао то да се и они пишу у радњама, али то је показатељ, барем онолико колико ја знам и видим, а познајем породицу лично, да је то обична породица из народа. Живе од Иванове посланичке плате.

Људи скроз живе свакодневни живот, ништа богатији од осталих, живе у мом граду а Иван путује за БГ. Његов син који ми је дуго био најбољи пријатељ ми је нахвалио Бошка Обрадовића ког лично познаје.

Иначе врло поштена фамилија, поштена кућа, велики Срби и црногорци. То је оно што ја знам, а могу рећи да их познајем добро

Bas zbog Boska Obradovica sam prestao da glasam za Dveri.Covjek je unistio perspektivan pokret i da je imao obraza davno bi se sklonio i prepustio nekom drugom da pokusa da spasi sto se moze.Znao sam dosta ljudi (vecinom iz Crkve)koji su glasali za Dveri.Odustali su poslije dva glasanja.

Čekaj bre, jel si ti neki dan otvorio oproštajnu temu na kojoj si rekao da nećeš više da pišeš o politici i da ne žalimo za tobom?
Pa sta?
Prvi sam ga savjetovao da to ne radi i da nastavi da iznosi svoje misljenje.Najgore je kada covjek nema svoje misljenje pa makar bilo i pogresno.

Svaka ti čast što si ga odvratio od te loše namere. Mladost-ludost, ali dobro je da ga je prošlo.
Nisam ja nikoga odvratio.
Savjetovao sam ga ,kao i sve ostale,da kada mu se iznosi misljenje o nekoj temi da je iznese.
To i sam radim.Nekada se suzdrzim da nesta prokomentarisem,a nekada napisem sta mislim.

Bosko Obradovic je na platnom spisku Vucica. Na platnom spisku ambasade Rusije. I na platnom spisku ambasade USA.
Svojim ocima sam video zapisnike obavestajnog nadzora doticnog :)

Zatim, Bosko Obradovic je biseksualac - sasvim suprotno od onoga za sta se zalaze. Snimljen je, takodje od obavestajaca, snimljen i zabelezen od strane mog starog prijatelja i kolege ;)

Hoces jos o Bosku Obradovicu i Dverima? :D

Bosko Obradovic je na platnom spisku Vucica. Na platnom spisku ambasade Rusije. I na platnom spisku ambasade USA.

Zatim, Bosko Obradovic je biseksualac - sasvim suprotno od onoga za sta se zalaze. Snimljen je, takodje od obavestajaca, snimljen i zabelezen od strane mog starog prijatelja i kolege ;)

Može, nastavi.

To za koja tvrdiš da je ustanovljeno nadzorom krasi i ostale protagoniste političke scene. Deo o biseksualnosti mi deluje kao neovlašćen nadzor vršen u cilju ucenjivanja subjekta. A i ne pominje se kokain koji mnogi političari kao i nadzirači po svemu sudeći proždiru čak toliko da za njima i službene madžarske kere laju.

Sve u svemu Obradović se ne razlikuje od svojih tobožnjih protivnika ali je bar Srbin.

Može, nastavi.

To za koja tvrdiš da je ustanovljeno nadzorom krasi i ostale protagoniste političke scene. Deo o biseksualnosti mi deluje kao neovlašćen nadzor vršen u cilju ucenjivanja subjekta. A i ne pominje se kokain koji mnogi političari kao i nadzirači po svemu sudeći proždiru čak toliko da za njima i službene madžarske kere laju.

Sve u svemu Obradović se ne razlikuje od svojih tobožnjih protivnika ali je bar Srbin.

Hahahahaha.....znaci okej je, iako je prodana dusa, samo zato sto je Srbin? 😂😂😂😂😂

Zato ce Balkan zauvek da ostane teski raspad

Bas zbog Boska Obradovica sam prestao da glasam za Dveri.Covjek je unistio perspektivan pokret i da je imao obraza davno bi se sklonio i prepustio nekom drugom da pokusa da spasi sto se moze.Znao sam dosta ljudi (vecinom iz Crkve)koji su glasali za Dveri.Odustali su poslije dva glasanja.
Ја бошка не познајем али сам од људи које познајем чуо само све најлепше

Је л урадио нешто конкретно или...?

Пи... Ово нисам знао. Имаш ли неке доказе за то, ипак су то тешке оптужбе?

Сад што се тиче платних спискова, ваљда би други човек Двери, Костић, такође имао много новца онда? А они живе скроз као и сви остали, ништа боље

Да не понављам оно што сам у уводном посту написао за писање у радњама

Od ovih na slici dve osobe imaju partije iz kojih se redovno preleće u SNS. To su Milica i Miloš. U Dverima takvih slučajeva nije bilo. Čak i Đilasova partija ima onaj slučaj preleta Dekija Bulatovića.

photo_2023-01-23_19-46-40.jpg

Nisam ljubitelj lika i dela,zapravo nijedne politicke partije,ali mi bilo drago kad je onog babuna iz planete majmuna gadjao kompjuterskim misem

Сад што се тиче платних спискова, ваљда би други човек Двери, Костић, такође имао много новца онда? А они живе скроз као и сви остали, ништа боље

Мсм да је плаћеник сигурно не би то радио, имао би опасна кола, вилу... А све нормално, нормална кола, нормална кућа...

Ја бошка не познајем али сам од људи које познајем чуо само све најлепше

Је л урадио нешто конкретно или...?
Dveri su bile pokret kada sam ih podrzavao.Imali su staresinstvo a ne lidera pokreta.Odmah im se na pocetku desila treca Srbija tj.novosadski dio prodo guzu za pare na celu sa Parovicem.Hajde reko neiskustvo.Onda Bosko udaljuje iz pokreta Glisica,koji je po meni mnogo bolji covjek od Boska.
Kap koja je prelila casu je udruzivanje ,vjerujem uz lijep iznos novcanica,sa Djilasom,Marinikom i ostalim izrodima.

Dveri su bile pokret kada sam ih podrzavao.Imali su staresinstvo a ne lidera pokreta.Odmah im se na pocetku desila treca Srbija tj.novosadski dio prodo guzu za pare na celu sa Parovicem.Hajde reko neiskustvo.Onda Bosko udaljuje iz pokreta Glisica,koji je po meni mnogo bolji covjek od Boska.
Kap koja je prelila casu je udruzivanje ,vjerujem uz lijep iznos novcanica,sa Djilasom,Marinikom i ostalim izrodima.
Да, не спорим, ал како онда и Костић нема леп износ новчаница?

Od ovih na slici dve osobe imaju partije iz kojih se redovno preleće u SNS. To su Milica i Miloš. U Dverima takvih slučajeva nije bilo. Čak i Đilasova partija ima onaj slučaj preleta Dekija Bulatovića.

Pogledajte prilog 1357111
Prelatace imas u svakoj stranci.To su oni koji od stranke ocekuju korist.Ako ne nadju u toj idu dalje.
Evo i ja sam izletio iz jata glasaca Milosa Jovanovica ali ne iz koristi,vec zato sto Milos umjesto da iskoristi situaciju da je usao u Skupstinu ja njega nisam vidio u medijima od izbora.I da nisam nigdje preletio.Nikada nisam bio clan nijedne stranke niti cu biti.Odlucio sam da me vise niko ne zaje.be u politici i zato cu svoj glas zamrznuti zauvijek.

Sada sam pogledao.Bio je aktivan i dok sam podrzavao Dveri ali mi nije bio poznat.Neke stvari u njegovoj biografiji mi se ne svidjaju.
Ја га лично познајем и њега и децу. Сви су на месту, стварно ти кажем

Ако имаш шта посебно, наведи

Samo da se oni domognu vlasti ima da metu isto ko ovi iz nazadnjaka.

Back