analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.852
Srpski izumi
Plastika,struja, laser,daljinski uprlavljac, prvi mehanicki sat,masinica za sisanje kose
Plastika,struja, laser,daljinski uprlavljac, prvi mehanicki sat,masinica za sisanje kose
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih imam ja jos barem 4 pronalaska za koje se ne zna da postoje...niti ce da postoje...
Nemam motiva...a eto moglo bi se reci da je gps tracking mrtva trka izmedju scanije i mene...moj je pre napravljen, a scania je svoj duze testirala i izbacila kasnije gamu za kamione....
proizvodni troskovi skanije su trebali da budu manji , ali ko ce ga znati ...ni moji nisu bili mali zbog krimosa..
Konacno lepa tema, be sexa, politike itd al mora se trolovatiIh imam ja jos barem 4 pronalaska za koje se ne zna da postoje...niti ce da postoje...
Nemam motiva...a eto moglo bi se reci da je gps tracking mrtva trka izmedju scanije i mene...moj je pre napravljen, a scania je svoj duze testirala i izbacila kasnije gamu za kamione....
proizvodni troskovi skanije su trebali da budu manji , ali ko ce ga znati ...ni moji nisu bili mali zbog krimosa..
Objasni, ko kad?
Objasni, ko kad?