Srpski narod nema ni snage ni motivacije da brani svoje interese jer je zaveden na putu ka EU

nesko101

Elita
Poruka
19.583
AUTORSKE
Besmisleno širenje straha u Srbiji koje je trajalo i traje a to je da nam prete sankcije ako ne prihvatimo Nemačke i Francuske ultimatume a to je širila uravo Srpska vlast koja je morala da brani isključivo interese svog naroda a ne interese EU.
Elem sve je to dovelo do toga da Srpski narod izgubi motivaciju da brani samog sebe već je počeo da prihvata činjenice i posledicu okupacije dela Srbije.
Što je najgore od svega usmerio se na nasilje koje je veštački iazvano u Srbiji a to zna i sam režim u Srbiji da nije dovoljno da stvori kritičnu masu za rušenje ovakve vlasti u Srbiji.
Dakle ako se pogleda logika i razum Srpski narod ide ka trajnom porazu.

Увешће и Шиптарима...

Неће ЕУ више одуговлачење око Косова, кад ће ионако све скупа за пар Гпдина да буде ЕУ...

Не питамо се више ни ми ни Шиптари, и то ни једнима ни другима не долази до главе

da imamo vise pameti ne bi nas tako lako varali
Имам неко оправдање. Погрешно вођен рат, прављење хероја од дезертера и криминализовање јунака, криминалци, санкције, хиперинфлација, пораз у Хрватској, бомбардовање, пљачкашка приватизација, научно вођена пропаганда, шлаг на торту Вучић и удружени подухват са "опозицијом", свесно доглупљивање масе народа ... Само нас још парни ваљак није млео. И тако преко три деценије! Једно обећање у мору лажи је испуњено - "Морамо да променимо менталитет". Па, промењен је.

Poslednja izmena:
AUTORSKE
Besmisleno širenje straha u Srbiji koje je trajalo i traje a to je da nam prete sankcije ako ne prihvatimo Nemačke i Francuske ultimatume a to je širila uravo Srpska vlast koja je morala da brani isključivo interese svog naroda a ne interese EU.
Elem sve je to dovelo do toga da Srpski narod izgubi motivaciju da brani samog sebe već je počeo da prihvata činjenice i posledicu okupacije dela Srbije.
Što je najgore od svega usmerio se na nasilje koje je veštački iazvano u Srbiji a to zna i sam režim u Srbiji da nije dovoljno da stvori kritičnu masu za rušenje ovakve vlasti u Srbiji.
Dakle ako se pogleda logika i razum Srpski narod ide ka trajnom porazu.

Dokle god su na vlasti kolonijalni diktator Vucic i lezbejka Brnapicka Srbija je osudjena na propast.
Ukoliko patriotske snage u vojsci ne svrgnu dikatora kao u Africi u korumpiranoj Srbiji ce da ostanu samo,
jednom nogom u grobu, penzioneri i diktatorovi kriminalci koji im pre izbora podele par sendvica.

Poslednja izmena:
Увешће и Шиптарима...

Неће ЕУ више одуговлачење око Косова, кад ће ионако све скупа за пар Гпдина да буде ЕУ...

Не питамо се више ни ми ни Шиптари, и то ни једнима ни другима не долази до главе
Kako možeš prvo da svrstaš šiptare i Srbe u istu ravan tj.ista prava?
Teritorija Srbije nije nikad bilo vlasništvo šiptara na nivou države.
To što su vlasnici većinskih parcela ne daje im nikakvo pravo jer imaju svoju matičnu državu koja se zove Albanija.

Kako možeš prvo da svrstaš šiptare i Srbe u istu ravan tj.ista prava?
Teritorija Srbije nije nikad bilo vlasništvo šiptara na nivou države.
To što su vlasnici većinskih parcela ne daje im nikakvo pravo jer imaju svoju matičnu državu koja se zove Albanija.
Морају Шиптари да имају иста права ко и сви у држави Србији... права самоуправе мора да су иста за све народе, иначе добијаш побуне и отцепљења ко ми...

Друга је пак ствар, што су комунисти 45те дали Шиптарима скоро државу на територији Србије, тако да су комуњаре главни кривци, а не Шиптари за ову крађу

Морају Шиптари да имају иста права ко и сви у држави Србији... права самоуправе мора да су иста за све народе, иначе добијаш побуне и отцепљења ко ми...

Друга је пак ствар, што су комунисти 45те дали Шиптарима скоро државу на територији Србије, тако да су комуњаре главни кривци, а не Шиптари за ову крађу
Vidim da blage ti veze nemaš o problemu na Kosovu.Pričaš bulaznosti.
Znaš li ti šta su imali šiptari pre pobune i Slobine 91 god ?
Imali su sve od policije,zdravstva pa do sudstva i opštinske vlasti.
Imali su državu u državi i opet su radili na otimanju teritorije od Srbije.
Ja ovo govorim jer sa sve to video svojim očima.
Prvo malo pročitaj šta je bilo pa onda napiši nešto pametno.

Vidim da blage ti veze nemaš o problemu na Kosovu.Pričaš bulaznosti.
Znaš li ti šta su imali šiptari pre pobune i Slobine 91 god ?
Imali su sve od policije,zdravstva pa do sudstva i opštinske vlasti.
Imali su državu u državi i opet su radili na otimanju teritorije od Srbije.
Ja ovo govorim jer sa sve to video svojim očima.
Prvo malo pročitaj šta je bilo pa onda napiši nešto pametno.
Видео сам и ја својим очима, јер сам као дете био тамо свако лето, и знам колико и ко је распиривао мржњу Шиптара Према Србима и обрнуто...

Све тешке комуњаре са обе стране, Азем Власи, Слоба, Мира и ресто мрзитеља Срба и Албанаца - ИСТОВРЕМЕНО за Совјетски интерес...

Увешће и Шиптарима...

Kada ste ono zakazali da vas prime u EU? 35. meseca limburga 35789. galaktičke nove ere?

Miš i ti da budeš premijer a ja ministar al - džabe.
Nemaš svoje investicione banke.
Sve MMF
Апсолутно није тачно! Колико кредита, значи позајмљених пара које мораш да вратиш, можеш да добијеш од ММФ да покријеш Националне стадионе и остале глупости и корупције? ММФ је "смоквин лист" за даљу продају "породичне сребрнине" и повећање цена енергената. Ето, ми смо идиоти, морају да дођу странци да нас натерају јер раде боље од нас. Па и раде, али за себе и за рекет режиму.

Видео сам и ја својим очима, јер сам као дете био тамо свако лето, и знам колико и ко је распиривао мржњу Шиптара Према Србима и обрнуто...

Све тешке комуњаре са обе стране, Азем Власи, Слоба, Мира и ресто мрзитеља Срба и Албанаца - ИСТОВРЕМЕНО за Совјетски интерес...
Мала дигресија: О зилотима.
25D6F30C-CA53-43E2-8F17-9CB94E1E26BD.jpeg

И ОВОГ лета 15 малишана обучених у воjничку униформу учиће технику руковања оружjем на jужном Кучаjу. Припадници „Српске истинске православне цркве“ (зилоти) обjавили су на свом саjту нови позив за трећи Светолазарев православни омладински камп (СПОК) од 1. до 10. августа.

Прошле године, после обjављивања фотогафиjа и видео-снимака деце са репликама „калашњикова“, велики броj институциjа у Србиjи jе осудио камп, али ништа ниjе урађено да се његов рад евентуално забрани. Из МУП-а jе наjављена провера целог случаjа.

Организатори из СИПЦ за „Новости“ наводе да њихов камп ниjе и не може бити камп за воjну обуку деце и омладине, „како злонамерно покушаваjу да га представе неки медиjи“.

– СПОК као и сваки извиђачки или скаутски камп има примесе воjничког духа и дисциплине – наводи епископ утешитељевски Акакиjе, председаваjући Архиjереjског савета СИПЦ. Дан у њему започиње подизањем државне заставе уз заjедничко певање химне „Боже правде“ и фискултуром.

Зилоти говоре да дневне активности обухватаjу планинарење, ориjентациjу и сналажење у природи, обезбеђивање исхране у природи и часове националне историjе, као и сликарске радионице, спортска надметања и забавне активности – певање уз логорску ватру, старе народне игре и дружење полазника кампа.

– Активност стрељаштва из „ерсофт“ пластичних пушака за игру била jе предвиђена и спроведена у току jедног дана и то у траjању од неколико сати, а обухватала jе гађање у папирну мету. Дакле, употреба ових пушака за игру ниjе ни у jедном тренутку личила на воjни тренинг, нити се то гађање спроводило са неком намером обуке за оружане сукобе – поручуjу из СИПЦ.

Наводе и да jе познато да стрељаштво, баш као и остале активности у кампу, спада међу уобичаjене активности скаутских односно извиђачких кампова широм света (узор су били скаутски кампови Руске заграничне цркве у САД, са искуством дугим више децениjа).

Извор: НОВОСТИ

Мала дигресија: О зилотима.
Pogledajte prilog 1403461

И ОВОГ лета 15 малишана обучених у воjничку униформу учиће технику руковања оружjем на jужном Кучаjу. Припадници „Српске истинске православне цркве“ (зилоти) обjавили су на свом саjту нови позив за трећи Светолазарев православни омладински камп (СПОК) од 1. до 10. августа.

Прошле године, после обjављивања фотогафиjа и видео-снимака деце са репликама „калашњикова“, велики броj институциjа у Србиjи jе осудио камп, али ништа ниjе урађено да се његов рад евентуално забрани. Из МУП-а jе наjављена провера целог случаjа.

Организатори из СИПЦ за „Новости“ наводе да њихов камп ниjе и не може бити камп за воjну обуку деце и омладине, „како злонамерно покушаваjу да га представе неки медиjи“.

– СПОК као и сваки извиђачки или скаутски камп има примесе воjничког духа и дисциплине – наводи епископ утешитељевски Акакиjе, председаваjући Архиjереjског савета СИПЦ. Дан у њему започиње подизањем државне заставе уз заjедничко певање химне „Боже правде“ и фискултуром.

Зилоти говоре да дневне активности обухватаjу планинарење, ориjентациjу и сналажење у природи, обезбеђивање исхране у природи и часове националне историjе, као и сликарске радионице, спортска надметања и забавне активности – певање уз логорску ватру, старе народне игре и дружење полазника кампа.

– Активност стрељаштва из „ерсофт“ пластичних пушака за игру била jе предвиђена и спроведена у току jедног дана и то у траjању од неколико сати, а обухватала jе гађање у папирну мету. Дакле, употреба ових пушака за игру ниjе ни у jедном тренутку личила на воjни тренинг, нити се то гађање спроводило са неком намером обуке за оружане сукобе – поручуjу из СИПЦ.

Наводе и да jе познато да стрељаштво, баш као и остале активности у кампу, спада међу уобичаjене активности скаутских односно извиђачких кампова широм света (узор су били скаутски кампови Руске заграничне цркве у САД, са искуством дугим више децениjа).

Извор: НОВОСТИ
Учила се деца да истребе комуњаре ''ер софт пушкама и артиљеријом'' :hahaha:

Е јеси тролина и хејтер каубојски до упишавања од смеја

Учила се деца да истребе комуњаре ''ер соф пушкама и артиљеријом'' :hahaha:

Е јеси тролина и хејтер каубојски до упишавања од смеја
Ne lupaj nego proveri svoj nick.

Potomci hajduka se boje sile. Šta bi Veljko rekao na to🤦
Хајдуци су били народни јунаци пре и у Првом устанку, а после су били обични разбојници. Немам информације да је неко од мојих предака био било какав хајдук, али ратници су били скоро сви. Чак сам и ја нешто пушкарао деведесетих. У своје име могу да кажем - бојим се узалудног народног изгинућа. Сада су нам много кратке руке. Срећом, и вама су.

Back