Srpski narod je zbog Vučićeve Srpske liste i Kurtija na drugoj strani bukvalno između čekića i nakovnja

nesko101

Elita
Poruka
19.817
Autorska
Može li ovo preciznije od naslova dočarati Srpsku bruku i dokle nas je SNS doveo u ovu situaciju na KiM.
Sada treba lopove ponovo da prihvatimo jer se Srbija nije oslobodila njih.I sada mi Srbi na Kosovu postajemo žrtva tog čekića iz Prištine i nakovnja iz Beograda.Dakle ima da nas polupaju pa čak da smo napravljeni od samog titanijuma ili dijamanta.

Autorska
Može li ovo preciznije od naslova dočarati Srpsku bruku i dokle nas je SNS doveo u ovu situaciju na KiM.
Sada treba lopove ponovo da prihvatimo jer se Srbija nije oslobodila njih.I sada mi Srbi na Kosovu postajemo žrtva tog čekića iz Prištine i nakovnja iz Beograda.Dakle ima da nas polupaju pa čak da smo napravljeni od samog titanijuma ili dijamanta.
Sta kaze nas narod na Ki M?Hoce li opet glasati za Vucica?
Umjesto sto ovde postavljas teme bolje otvaraj oci Srbima na K i M.

nato oko srbije.jpg

Sta kaze nas narod na Ki M?Hoce li opet glasati za Vucica?
Umjesto sto ovde postavljas teme bolje otvaraj oci Srbima na K i M.
to je NAJBITNIJE
oni glasaju, svoj glas . dakle od njih prvenstveno zavisi kome ce ga dati. nemoj posle kuknjava drugi kriv.
ili ne glasaju ni za koga ako niko ne zasluzuje njihovo poverenje i listice prave nevazecim. mogu i tako da pokazu svoje misljenje.

Poslednja izmena:
to je NAJBITNIJE
oni glasaju, svoj glas . dakle od njih prvenstveno zavisi kome ce ga dati. nemoj posle kuknjava drugi kriv.
Narod na Severu Kosova je pod visegodisnjom banditskom vladavinom srpske Sluzbe.

To su ljudi koji prete, reketiraju, cak i ubijaju srpski narod tamo.

Onaj najveci sljam ljudski, dno dna kriminala, mafijasa i Sluzbe.

Znaci nesto kao vladavina banditskog Hamasa u Gazi.

I ti u takvoj atmosferi geta i potpune okupacije srpske Sluzbe pod kojom zivi srpski narod na Severu, poentiras da oni glasaju za tu bandu nasilnika i ubica?

Pa nije to lepo, kapetanemark.

(ne, Banda iz srpske Sluzbe nije nikakva legitimna opcija, na bilo kojim izborima).

Narod na Severu Kosova je pod visegodisnjom banditskom vladavinom srpske Sluzbe.

To su ljudi koji prete, reketiraju, cak i ubijaju srpski narod tamo.
ako je to tacno ne ostaje im njista drugo nego da se ujedine i protestvuju. zajedno su jaci.
Onaj najveci sljam ljudski, dno dna kriminala, mafijasa i Sluzbe.

Znaci nesto kao vladavina banditskog Hamasa u Gazi.
nemojte vi hrvati i drugi nesrbi porediti srbe sa dzihadlijama...
I ti u takvoj atmosferi geta i potpune okupacije srpske Sluzbe pod kojom zivi srpski narod na Severu, poentiras da oni glasaju za tu bandu nasilnika i ubica?
kazem ako je to tacno sto ti navodis (bez nekih cinjenica, nekih clanaka kako se neko poylaio na to, ok mozda ne smeju) onda nemaju durgu opciju nego da se zjedno ujedine i suprostave tome. zajedno su jaci. ne mogu ih sve pobiti uceniti reketirati kako ti navodis...
drugo im ne opstaje da skinu taj jaram s vrata. kao i uvjek kada se skida jaram zna se ,srbi se sloze i ujedine. oni odlucuju .
bandite zajedno sruse.

mi odavde nemamo pravo glasa u izboru tamo na lokalu.
dakle sve sto je protivno srpskom dobru oni neka bojkotuju.

NA NAMA JE DA PODRZIMO NJIHOV IZBOR ZA NJIHOVO DOBRO , ma sta mi mislili. ako oni se ujedine i ne padnu pod uticaj niciji vec zajedno protiv straha ,ucena ,pritisaka (koje navodi @38imak ) odluce za svoje dobro. za dobrobit srba tamo. do njih je nije do mene!

Autorska
istina, neće vas srbi s kosmeta, a neće ni šiptari...užas jedan...

Autorska
Av je uništio Srbe na Kosmetu. Stvorio sadašnju situaciju, ali to je situacije od koje mora da se krene da se popravlja nešto.
Ako je Kurti zabranio "Srpsku" listu, to je prilika da Srbi formiraju političke organizacije nezavisne od Ava, i da traže svoja prava. Da se povežu sa patriotskim snagama u Srbiji, da avu oduzmu svaki legitimitet da ih predstavlja.

Ono što je Av učinio kosmetskim Srbima je čisto zlo. Rđom kapo dok mu je koljena.

Ta tkz. Srpsla Lista nece vise moci da “ vedri i oblaci “ kao pre. Njihova moc je veoma opala. Srbi mogu da glasaju za Srpski narodni pokret ( Branimirom Stojanovićem i Milijom Biševcem), Stranka Za Slobodu Pravdu i Opstanak Nenada Rašića.
Ne znam kako ti ljudi žive među svojim susedima. Njihovo neprijateljstvo prema korpusu kojem sami pripadaju potpuno je neobjašnjivo.

kaži ali prvo pomeni izdajnike u svojim redovima.

Kada su Srbi imali probleme sa Hrvatima,
ja sam rekao "Bešte vamo, šta ćete tamo gde vas ne vole !"

To ustvari uvek kažem kad naši negde imaju probleme.
Ima ovde mesta za sve.

Nisam od onih koji bi da drže dole neki narod,
jer shvatam koliko je to teško.

Za Kosmet kao teritoriju se mora naći rešenje
ali da nekog nagovaram "Budi dole sa Šiptarijom ... Nikad !"

Jer ja sam to ne bih, pa neću ni drugog da nagovaram !

Back