Прво морамо да схватимо у каквој се ситуацији налазимо. Србија је предвиђена за потпуно распарчавање и уништење, а Срби да буду расељени са овог простора, и да чине мањину у свакој држави у којој се налазе. Овде ће бити досељени Кинези, Индуси, Цигани, Арапи. Већини ће бити тешко да то схвати, али то је политика "великих сила" била одувек.
Једино је Француска кратко у неком тренутку шездесетих година 19. века имала неку идеју о обнови Душановог Царства. Једино је Француска такође била загрејана за идеју "Срби народ најстарији". Зато ми је драго што смо купили Рафале, ето макар симболично.
Русија је подржавала велику Бугарску због приступа Цариграду, велику Грчку из не знам ког разлога, због приступа Медитеранском мору, исто из ког разлога су уз Албанију, Црну Гору, и Хрватску. Србија и Срби их буквално не занимају. Ускоро следи јачање БРИКС-а, владавина Русије, Кине, и Индије, где се планира да белу расу замене Кинези и Индуси. Бела раса је непослушна, Кинези и Индуси су послушни, зато су бољи робови светске владе, пристају да живе сиромашно и скромно, да раде пуно, да буду строго контролисани и под сталном присмотром, и да опет буду срећни. Зато ће бела раса бити десеткована, а Србија је прва на удару као покусни кунић. Руски влажни снови су да тромеђа између Бугарске, Хрватске, и Албаније буде негде на Копаонику. То нису Руси као народ наравно, већ се Русија протеклих пар векова накупила свих могућих тајних друштава, Темплара, Малтешких витезова, Језуита, Слободних зидара, Теозофа, и ко зна кога, и сви они делују преко руске политике.
Америка никада није имала никакав интерес против Срба, и једино су они покушали да нам помогну. ОСС је послао Мисију Ренџер у августу 1944. са циљем да се Немци у Југославији предају Дражи и четницима, Немци пристану, али тај план је био против договора великих сила да се на власт доведу Тито и партизани, и Рузвелт нареди мисији да се хитно повуче из Југославије под претњом војим судом. Америка је опет крајем осамдесетих предложила Србији да Срби постану први демократски народ у Југославији. Дозволили су нам да извозимо Југо. Усвојили су Г-4 Супергалеб као школски млазњак америчке авијације, и дозволили нам да га извозимо у пакету са Ф-16, усвојили су Заставин ЦЗ 99 као службени пиштољ америчке полиције, то би били послови века од којих бисмо одлично живели деценијама. Међутим Русија је рекла не, овде смо имали руског агента Милошевића који је имао задатак да Срби западно од Дрине буду поражени у ратовима деведесетих и да изгубимо Косово и Метохију.
Проблем је што Русија и Америка од америчког грађанског рата сарађују на највишем војном нивоу, не знам шта је проблем већини да то схвати, и то само по себи није лоше можда је и добро, само када не би било окренуто против Србије и Срба.
Дакле, какав национализам може имати нација која је предвиђена за одстрел? Певајте до зоре, кога брига, и лабуд пева пре него што цркне. На српске власти се не можемо ослонити, јер политичари слушају наређења својих господара из светске владе. Србијом владају словеначки КОС и хрватска УДБ-а. Али и они су само испоставе светске владе. Шта ми ту као народ можемо учинити?
Пре свега да постанемо ситуационо свесни. Затим да изградимо своју националну идеју. Негде сам одувек видео Србију као центар света између Русије и Америке. Сећате се колико су се често на олимпијадама и светским првенствима на победничким постољима заједно налазили Југославија, Русија, и Америка. Србија је наследила Југославију, то јест Југославија је пре тога била наследила Србију, тако да Србија заузима то место. Србија и Срби историјски као центар светске цивилизације заслужују такву позицију. Тога треба да будемо свесни на највишем духовном плану. Али такође морамо и да урадимо нешто да докажемо да смо центар светске цивилизације. Треба да се окренемо Православној Хришћанској вери и да се уздамо у Бога на првом месту. Да бисмо опстали физички, прво морамо да опстанемо духовно. Затим, треба да урадимо нешто у духу садашњег времена, да схватимо светске токове, и да им се прилагодимо. За то нам је Бог дао Теслу, на Тесли ће се заснивати модерна људска цивилизација, а ето Тесла је Србин. Па хајде онда више да постанемо нација која предводи свет у Теслиној науци, увек смо имали одличне математичаре и физичаре, и имамо их још увек. А не да тамо неки џибер Маск промовише Теслу и то на погрешан начин. Што се тиче територија, имали смо Краљевину СХС, када су се Словенија и Хрватска издвојиле, преостали простор је Србија. Треба да инсистирамо да нам то буде признато, да су цела Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, и Црна Гора, простор од српског интереса и утицаја. А једног дана све то треба да буде Србија. Зато су нас и завадили на овим просторима да све то никада не би била Србија. Али ми треба да верујемо у своје право.