Српски министар просвете

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
96.693
Српски министар просвете не уме да закопча шлиц

images

Не уме да веже кравату

HCMisA0XsAAE1ZU

Али, зато, дубоко зна да копа по носу.

Gx26EYcXEAAa4Ha.png

A kada sam ja ovde pre par godina na ptf obrazvanje pisala da nam uništavaju obrazovanje, pisali ste da smo mi neradnici koji samo štrajkuju. Nijedan ministar prosvete nije bio ni stručan a ni zainteresovan već samo politički podoban, i tako par decenija unazad. Ministarstvo prosvete je redovno dobijao SPS kadar, koalicioni partneri svih mogućih stranaka. Ova spodoba je samo šlag na torti uništenja prosvete. A koliko primećujem, niko se nešto mnogo ne potresa što će im deca ostati neobrazovana i potpuno spremna da ih zajaše sledeća generacija avovaca, ako se nešto ne promeni. Inače, uz novu pomoćnicu, Danku odron, procvetaće obrazovni sistem Srbije :mrgreen:

A kada sam ja ovde pre par godina na ptf obrazvanje pisala da nam uništavaju obrazovanje, pisali ste da smo mi neradnici koji samo štrajkuju. Nijedan ministar prosvete nije bio ni stručan a ni zainteresovan već samo politički podoban, i tako par decenija unazad. Ministarstvo prosvete je redovno dobijao SPS kadar, koalicioni partneri svih mogućih stranaka. Ova spodoba je samo šlag na torti uništenja prosvete. A koliko primećujem, niko se nešto mnogo ne potresa što će im deca ostati neobrazovana i potpuno spremna da ih zajaše sledeća generacija avovaca, ako se nešto ne promeni. Inače, uz novu pomoćnicu, Danku odron, procvetaće obrazovni sistem Srbije :mrgreen:
Вербић је био посвећен.

Aa. Bez fortošopa nije odvratan ? :cepanje:

Он на том положају није због лепоте и није манекен. Ти и ја би требали да дискутујемо о његовом раду у ресору за који је задужен, о просвети. И да тражимо његову смену ако не ради посао како треба.

Он је, колико видим, имао неке операције на лицу. Не знам ништа више.

Pa po faci im se vidi da su kromanjonci.

Kao ona ex direktorka Pete. Vidi se po faci da je neka fanfuljetina raspadusha.

Ако треба ценити интелигенцију и разне способности по изгледу, могао би овде да окачиш своју слику, Скипи, па да видимо с којом интелектуалном громадом дискутујемо.

Back